Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, potem tak się wzruszyłam bo szukałam zdjęć mojego chrześniaka jak był malutki i znalazłam normalnie taki klusek był maleńki ,a teraz chłopak 7 lat łezka się zakręciła, i znalazłam przy okazji fotki mojego piesia bo ja nie mam pieska ,ale miałam od dziecka i bardzo dobrze mi się z nim dorastało , nauczyłam się wrażliwości i opiekuńczości także polecam pieska dla dzieci tylko ,że akurat u mnie jak miałam kilka latek to psa o mało nie zamęczyłam , mama mówi ,że chował się gdzie się da bo ja go we wózku woziłam i w pieluszki ubierałam
,ale tamten zginął pod kołami ,a ten drugi Pikuś zjawił się u nas jak już byłam starsza i do tej pory go ciepło wspominam 
,a na dziś w sumie trzeba doprawić mięso na mielone i schabowe , ja mam to jutro smażyć fuj już mi niedobrze na samą myśl ehhhh.
Ja już czwarty dzień, więc mnie i to i to ominęło o dziwo
Bo ja jak na złość zawsze dostaje jak są jakieś święta czy imprezy
Ale myślę, że im trzeba poświęcać bardzo dużo czasu na spacerach, bo one się muszą dużo wybiegać, więc to też raczej nie "blokowy" psiak niestety
Bardzo lubi się witać, czego ja za bardzo nie lubię, bo ten bydlak jest dwa razy większy ode mnie i ja zawsze mam stan przedzawałowy jak tam przyjeżdżamy, a on chodzi wolno po podwórku