reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
paulamc czujemy się dobrze, choc niepokoją mnie ten mój lekki beżowy śluz. Piję diphaston, staram sie leżec w ciągu dnia ile mogę, i oszczędzam się. Z jednej strony wmawiam sobie że musi byc dobrze, a z drugiej boję się:-(. zrobiłam co mogłam od razu pojechałam do ginekologa, usg zrobiła wszystko w porządku, krwi brak, a to beżowe plamienie może utrzymywac się kilka dni, następna wizyta za dwa tygodnie, mam nadzieje że ten czas szybko minie.

reklama
Bella ja tez bralam duphaston ale u mnie byla krew wiec to inna sprawa. Bardzo dobrze ze od razu pojechalas do.ginekologa musisz duzo odpoczywac lez i nie mysl o tym :) wierze ze wszytsko jet dobrze!!
U mnie teraz zamiast krwi pojawil sie sluz i to sporo ciagmacy sie i przypomina kurze bialko dziwne to.

Siemanko :)

Ja własnie szykuje sie do leżakowania na sofie i picia małego drineczka :) jutro znowu nowy tydzien :O ;)...

Olushia - witaj kochana - trzymam kciuki :D:D:D:D !!!!

Aschel
- tule mocno :*

Ja wkońcu siedłam na komputer i zmieniłam suwaczek:D:D:D . Mam nadzieje ze nastepna zmiana bedzie na ciązowy... Oj już bardzo bym chciala :tak::tak:

Miłego wieczorku laseczki :* i spokojnego tygodnia :tak:

Paula moze ovu?? ale dziwne... Bella ale gin chyba mówiła ze moze byc takie plamienie? Bo jak tak to pij dupka,odpoczywaj i sie nie martw;-) 2 tyg zleci szybko;-)

Ada nie dobrze przez ta pogode choroby teraz maja pole do popisu przydalby sie mroz :) to dobrze ze Twoj dba o Ciebie tak ma byc!!!
Aschlee faktycznie taka adrenalinka i radocha po to fajna sprawa cos sie dzieje nie ma czasu na myslenie
Ja mam straszne mdlosci i straszna zgage organizm wariuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry