blueberrry
Szczęśliwa :)

Ritta, ładnie to tak z toalety? Hehe 
przybij piątkę, bo ja tez jestem w łazience teraz i pisze.

U nas tez goście, wiec nawet nie mam jak pisać.
A i dziękuje którejś z was, bo (mimo że posałam że nie pije, bo nie lubię to wiecie zapomniałam że uwielbiam drinka BBC [białe bacardi (cos jak malibu) + baileys + mleko + kruszony lód..] i mam pecha bo kumpela kupiła wszystko, a ja zonk.. Pierwsze co przyszło mi do głowy że antybiotyki biorę, bo ostatnio chora byłam! Wiec kłaniam sie tej która ostatnio na forum napisała taką wymówkę.
Dobra spadam kobietki, bo pomyślą jeszcze sobie. Kochane do usłyszenia!!! :*

przybij piątkę, bo ja tez jestem w łazience teraz i pisze.
U nas tez goście, wiec nawet nie mam jak pisać.
A i dziękuje którejś z was, bo (mimo że posałam że nie pije, bo nie lubię to wiecie zapomniałam że uwielbiam drinka BBC [białe bacardi (cos jak malibu) + baileys + mleko + kruszony lód..] i mam pecha bo kumpela kupiła wszystko, a ja zonk.. Pierwsze co przyszło mi do głowy że antybiotyki biorę, bo ostatnio chora byłam! Wiec kłaniam sie tej która ostatnio na forum napisała taką wymówkę.
Dobra spadam kobietki, bo pomyślą jeszcze sobie. Kochane do usłyszenia!!! :*
 ,a jak nie przyjdzie (w co szczerze wątpię) to nie chlapnę ,ale sądzę ,że to będzie ta pierwsza opcja.
. Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? Tak podczytuję chyba z miesiąc, ale jakoś nie mogłam się zebrać do napisania. Wraz z mężem staramy się o dzidzię- teraz idzie drugi cykl. Jestem bardzo ciekawa, co z tego wyjdzie. W pierwszym nie celowaliśmy jakoś specjalnie, teraz troszkę bardziej, choć ciężko, bo mężul raz na nocki chodzi, potem zaraz 2 zmiany, na pierwsze i tak ciężko się zgrać 
 ,ale spokojnie zaraz odgrzebię ją