reklama
Domka wejdź na swój profil na enpr i w zakładce 'Moje cykle' masz podany link o nazwie 'miniaturka na forum'. Wystarczy, że wkleisz ten link w sygnaturkę i gotowe. Możesz wkleić sam link. Wtedy przelej 'link do cyklu'
blueberrry
Szczęśliwa :)
Ritta
Nawet przez myśl mi nie przeszło, ze mogła bym to zrobic
U mnie jest tak, że tu za granicą (ja tak uważam) jest cieżko trafić na ludzi którzy nie zazdroszczą lub Ci źle nie życzą, chodzi o Polaków.
Mam życzliwą znajomą, ale wiem tez, że ona czasami za dużo palnie do siostry.. A siostra to pleciuga i sie szybko rozniesie.. Wiec wolę cieszyć sie moim stanem z innymi niż śmiać sie z spekulacji i plotek innych.
Na wiosnę tego roku rozmowilam sie z "przyjaciółką".. Poprostu zakończyłam bliższą znajomość ponieważ ja jestem na innym etapie.. I juz nie za bardzo sie rozumiemy.. Ja wiem co chciałabym w moim życiu ona nadal szuka prawidłowej ścieżki... Ja mam poukładane sprawy (a jak nie mam to i tak nic, bo jakoś sobie poukładam) a oba żyje z dnia na dzień.. I wiem ze juz sie nie rozumiemy, a zreszta do setna sprawy, wydaje mi sie ze trochę za dużo mówi innym, bo inaczej nie umie..
Wiec suma Summarum...
Mam Was !
Mam oddaną przyjaciółkę w Polsce, tylko ze brak mi jej tu.
No i najważniejsze, mam moja rodzinę, najbliższych na których moge polegać.
Bo nauczyłam sie ze nie ma sensu za dużo mowić..
Często ludzie szczerzą się sztucznie i klepią po plecach co mi do szcześcia nie jest potrzebne wiec nie zaprzątam sobie nimi głowy.
Ja zawsze nawet jak kogoś nie lubiłam to i tak mu szczerze z całego serca dobrze życzyłam, bo nie jestem osoba zawistą.. I gdy okazuje serce to ja lepiej sie czuje..
Nawet przez myśl mi nie przeszło, ze mogła bym to zrobic
U mnie jest tak, że tu za granicą (ja tak uważam) jest cieżko trafić na ludzi którzy nie zazdroszczą lub Ci źle nie życzą, chodzi o Polaków.
Mam życzliwą znajomą, ale wiem tez, że ona czasami za dużo palnie do siostry.. A siostra to pleciuga i sie szybko rozniesie.. Wiec wolę cieszyć sie moim stanem z innymi niż śmiać sie z spekulacji i plotek innych.
Na wiosnę tego roku rozmowilam sie z "przyjaciółką".. Poprostu zakończyłam bliższą znajomość ponieważ ja jestem na innym etapie.. I juz nie za bardzo sie rozumiemy.. Ja wiem co chciałabym w moim życiu ona nadal szuka prawidłowej ścieżki... Ja mam poukładane sprawy (a jak nie mam to i tak nic, bo jakoś sobie poukładam) a oba żyje z dnia na dzień.. I wiem ze juz sie nie rozumiemy, a zreszta do setna sprawy, wydaje mi sie ze trochę za dużo mówi innym, bo inaczej nie umie..
Wiec suma Summarum...
Mam Was !
Mam oddaną przyjaciółkę w Polsce, tylko ze brak mi jej tu.
No i najważniejsze, mam moja rodzinę, najbliższych na których moge polegać.
Często ludzie szczerzą się sztucznie i klepią po plecach co mi do szcześcia nie jest potrzebne wiec nie zaprzątam sobie nimi głowy.
Ja zawsze nawet jak kogoś nie lubiłam to i tak mu szczerze z całego serca dobrze życzyłam, bo nie jestem osoba zawistą.. I gdy okazuje serce to ja lepiej sie czuje..
I
Iwonka-biedronka
Gość
Ja tez sie ciesze ze rocznica Wam sie udala 
blueberry wiem doskonale o czym mowisz. Mieszkam w moim miasteczku od prawie 3 lat i dopiero teraz ludzie sie do naszej rodziny przekonuja... niekazdy akceptuje Polakow bo chcac nie chcac jestesmy INNI, inaczej sie zachowujemy, inaczej mowimy, inaczej sie ubieramy, inaczej wychowujemy Nasze dzieci i jestesmy w porownaniu do co niektorych za grzeczni. Mi tutaj kazdy patrzy na palce. Jak cos sie komus nie podoba z sasiadow nasylaja policje
A znajomi Polacy? OMG falszywi jak diabli! Ja juz wole miec 10 ruskich w znajomych niz jednego Polaka na obczyznie...
Ja bede testowala 15tego, ale cos czuje ze @ przyjdzie bo okresowo sie czuje. W sumie do 18tego daleko a mnie od owulacji boli podbrzusze ale trace nadzieje. W sumie nic straconego, nie lipiec a sierpien
tylko niech zrowko dopisze bo poki co tydzien bez przytulanek 
Ps. ja tak w doskoku w sprzataniu
Od prawie tygodnia jestem z Wami i bardzo sie ciesze ze Was znalazlam
same fajne, sympatyczne kobietki
dziekuje
blueberry wiem doskonale o czym mowisz. Mieszkam w moim miasteczku od prawie 3 lat i dopiero teraz ludzie sie do naszej rodziny przekonuja... niekazdy akceptuje Polakow bo chcac nie chcac jestesmy INNI, inaczej sie zachowujemy, inaczej mowimy, inaczej sie ubieramy, inaczej wychowujemy Nasze dzieci i jestesmy w porownaniu do co niektorych za grzeczni. Mi tutaj kazdy patrzy na palce. Jak cos sie komus nie podoba z sasiadow nasylaja policje

A znajomi Polacy? OMG falszywi jak diabli! Ja juz wole miec 10 ruskich w znajomych niz jednego Polaka na obczyznie...
Ja bede testowala 15tego, ale cos czuje ze @ przyjdzie bo okresowo sie czuje. W sumie do 18tego daleko a mnie od owulacji boli podbrzusze ale trace nadzieje. W sumie nic straconego, nie lipiec a sierpien
Ps. ja tak w doskoku w sprzataniu
Od prawie tygodnia jestem z Wami i bardzo sie ciesze ze Was znalazlam
Ja zawsze nawet jak kogoś nie lubiłam to i tak mu szczerze z całego serca dobrze życzyłam, bo nie jestem osoba zawistą.. I gdy okazuje serce to ja lepiej sie czuje..![]()
Też się tego nauczyłam, ale zajęło mi to trochę czasu... Kiedyś byłam zbyt ufna w stosunku do ludzi.
Ja nie cierpię zawiści i zazdrości u innych. Ludzie nie potrafią docenić tego co mają.
Fimka
Fanka BB :)
Podobnie jak Domka postanowiłam wrzucić swój wykres jako suwaczek. Korzystam z OvuFriend.
W razie czego będę prosić o rady
Dziś pierwszy raz mierzyłam - nie jest tak źle 
Domka Twojego nie widać
Ja mam 2 przyjaciółki i jedną bardzo bliska koleżankę.
Poznałyśmy się z na studiach i tak się trzymamy do dzisiaj.
Wyznaję zasadę - im mniej przyjaciól, tym bardziej oni szczerzy
Ponadto moim najlepszmy przyjacielem jest mój mąż - uwielbiam się z nim wszystkim dzielic, jest idealnym słuchaczem, kiedy trzeba, to doradzi. Mamy świetny kontakt
Iwonka - od razu po policję?
Inis - ja też niedawno kończyłam studia dzienne, dokładnie w czerwcu, ale pracuję już od 4 lat, także wiem co masz na myśli. Nigdy nie należałam do imprezowiczek, ale lubiłam studiować. Do IV roku, kiedy bardzo ciężko było mi pogodzic studia dzienne z praca od pon-pt
Ale udało się. Teraz się cieszę że nie musze się już stresowac zaliczeniami i pisaniem pracy mgr (dla mnie to był koszmar!). W końcu spokojnie spędzam sobie każdy dzień 
W razie czego będę prosić o rady
Domka Twojego nie widać
Ja mam 2 przyjaciółki i jedną bardzo bliska koleżankę.
Poznałyśmy się z na studiach i tak się trzymamy do dzisiaj.
Wyznaję zasadę - im mniej przyjaciól, tym bardziej oni szczerzy
Ponadto moim najlepszmy przyjacielem jest mój mąż - uwielbiam się z nim wszystkim dzielic, jest idealnym słuchaczem, kiedy trzeba, to doradzi. Mamy świetny kontakt
Iwonka - od razu po policję?
Inis - ja też niedawno kończyłam studia dzienne, dokładnie w czerwcu, ale pracuję już od 4 lat, także wiem co masz na myśli. Nigdy nie należałam do imprezowiczek, ale lubiłam studiować. Do IV roku, kiedy bardzo ciężko było mi pogodzic studia dzienne z praca od pon-pt
Ostatnia edycja:
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Iwonka-biedronka a 15 to nie za wcześnie? Który to będzie dzień cyklu?
No niestety z ludźmi już tak jest, ciężko trafić na szczere i życzliwe osoby:-(
No niestety z ludźmi już tak jest, ciężko trafić na szczere i życzliwe osoby:-(
blueberrry
Szczęśliwa :)
A kobietki zeby sie nauczyć nie byc aż tak ufnym i że życie nie jest takie jak czasami nam sie wydawało, ze jest, a często przyjaciele bliscy znajomi nie są tacy jacy nam od samego początku się wydawało to trzeba sie sparzyć dostać kopa w D*PĘ, upaść i wstać.. Silniejszą, mądrzejszą, z bagażem na plecach, z nauką i doświadczeniem..
Ja zmądrzałam jestem dojrzalsza, a Ci ludzie do teraz jak takie przekupki na rynku, jedno o drugim, do drugiego, a ci drudzy do tych trzecich o tych pierwszych.. Zero nauki, a potem sie dziwią ze zostają sami..
A zazdrość i zawiść jest najgorsza, bo ludzie zatracają sie w tym i "nie ptrafią docenić tego co mają" tak jak Ritta napisała.
Ja zmądrzałam jestem dojrzalsza, a Ci ludzie do teraz jak takie przekupki na rynku, jedno o drugim, do drugiego, a ci drudzy do tych trzecich o tych pierwszych.. Zero nauki, a potem sie dziwią ze zostają sami..
A zazdrość i zawiść jest najgorsza, bo ludzie zatracają sie w tym i "nie ptrafią docenić tego co mają" tak jak Ritta napisała.
reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Hej
własnie skonczyłam lepić 170 pierogów
Dziś robie obiad na 2 rodziny bo tesciowa pracuje do 18 więc robie dla nas i dla teścia i szmagra.. bo teściowa nie bedzie miała nawet kiedy zjesc... u mnie syf nawet nie sprzątam bo i tak mąz dzis spowrotem nasyfi bo teraz obi zabudowe u nas w pokoju
o coś takiego ...
http://www.cinematic.pl/foto/Glos_Panelowe_6.jpg
takie na telewizor...:d
Anulka dziś testowałam...
Bubble oczywiście, w takim razie testujemy razem w sobote tak?
Dziś robie obiad na 2 rodziny bo tesciowa pracuje do 18 więc robie dla nas i dla teścia i szmagra.. bo teściowa nie bedzie miała nawet kiedy zjesc... u mnie syf nawet nie sprzątam bo i tak mąz dzis spowrotem nasyfi bo teraz obi zabudowe u nas w pokoju
o coś takiego ...
http://www.cinematic.pl/foto/Glos_Panelowe_6.jpg
takie na telewizor...:d
Anulka dziś testowałam...
Bubble oczywiście, w takim razie testujemy razem w sobote tak?