reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Katka super ta zabudowa:tak: Fajnie mieć w domu takiego zdolnego męża co będzie umiał coś takiego wyczarować(koniecznie pochwal się efektem):-p Będzie mi bardzo miło z Tobą testować, bo myślę, że u Ciebie to już będzie tylko formalność:-)

reklama
katka fajna zabudowa. Tylko powiedz mi jak ścierać z tego kurze ? To przecież jest pomalowane. Zawsze się nad tym zastanawiałam ;-)

Jesli do soboty nie przyjdzie @ (teraz juz ponad tydzien jest spóźniona), to tez planuje w sobote sie testowac ponownie.

Katka, chyba jestesmy w podobnej sytuacji - brak @ i jedna kreska na tescie :/

OoO super to widzę że testujemy we 3:) superrr

Tak Bubbles to fakt mieć kogoś takiego, ale on zabiera sie tylko za to co sam sobie zaplanuje... a jak mi sie syfon odkręcał jak sie wprowadzilismy rok temu to sama musiałam robic :szok::-D bo mój mąz nie miał czasu:D wkleje wam potem zdjęciaa tego naszego mieszkania jak je kupilismy 2 lata temu i same zobaczycie jak to wyglądało i jak wygląda ze rok czasu remont...:)

Ritta a kurze, hmmm nie wiem ja osobiscie mam jeszcze takie półeczki porobione w kuchni z podświetleniem, ale są pomalowane tą farbą kuchenna lateksową i wszystko scieram na niej, ona sie nie zmyje:p tam pomalujemy taka samą:D w sumie narazie m bedzie przemalowywał cały pokój na biało bo to wiadomo koszta za same profile wczoraj zapłacił 200 zł a gdzie wełna zeby wyciszyc bo wszystko słychac z mieszkania obok, z góry i z dołu, niesie kominem i chcemy sie odizolowac od deeebilnych sąsiadów wiecie..wełna wyjdzie koło 100 jeszcze regipsy i wieszak na telewizor... koszta... straszne... jeszcze teraz ja swój cały staz oddałam szwagrowi bo pożyczalismy po ślubie jeszcze od niego 1000 zeby kupic samochód... bo wiadomo po ślubie sie nazbierało ale kup4 tony węgla...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :tak: Pozwolicie,że się do Was dołączę?? Piszę też na ogólnym wątku Staraczki 2013,ale że miałam miesiąc przerwy w starankach przez masę problemów, to teraz powracam ze zdwojoną siłą.:-)
Szybciutko coś o sobie: mam na imię Karolina, 25 lat, mam 4-letnią córeczkę, mieszkam w Niemczech iiii... to mój kolejny,nawet nie wiem już który cykl starań o drugą dzidzię.:zawstydzona/y: Od ponad roku -czyli od rozpoczęcia bardziej intensywnych starań- bardzo rozregulował mi się cykl,w efekcie czego nigdy nie wiem kiedy ma być @. I tak jest lepiej,bo w styczniu miałam 66 dc,a w marcu chyba 56 dc...:no: Teraz średnio jakoś 35-42..Ale gin nie chciał nic robić,tylko kazał czekać rok od rozpoczęcia starań,a że jakiś dziwny był,to zmieniłam go na przesympatyczną panią ginkę (Hinduskę),która kazała zrobić przede wszystkim tarczycę i hormony....
Miało być krótko,a jak zwykle nie wyszło...To normalne u mnie, nie da się tego leczyć.:-D

Jak u nas fachowiec robił remont to mówił, że u siebie ma w takim stylu zrobione parapety i też pomalowane farbą i nic się nie ściera;-)

Ojj mój jak się za coś zabiera to tylko za takie większe rzeczy, a jakieś drobnostki do naprawienia czy dokończenia to moja robota:szok:

Kusiak testujesz z nami w sobotę? W 4 by było jeszcze milej:tak:

Właśnie obczajałam naszą listę na pierwszej stronie i jak fajnie się patrzy jak się jest praktycznie na jej szczycie :tak:

karotka miło nam cię poznać - ja też jestem karolina i też mam 25 lat :-) ale moja córa ma 10 miesięcy - ty już masz super że córa już duża pociecha :-) rozgość się u nas :-) i powodzenia w czasie owu :-)
katka super zabudowa :tak:

wieczorkiem was doczytam bo ala mi tu grymasi a później zmykam na zakupki :tak: muszę dokupić jeszcze testów owu bo mam tylko 5 i coś mi się zdaje że przy moich nieregularnych to za mało będzie :szok: buuuziole dla was kobietki!

edit
ookatkaoo
testowałaś/testujesz dzisiaj czy czekasz do soboty?

Ostatnia edycja:
karotka witaj. Rzeczywiście cykle Ci szaleją. Oby wszystko się unormowało i życzę upragnionych II kreseczek :)

A ja mojego proszę żeby w domu nic nie robił :szok: Mojemu m. wydaje się że jest "złota rączka" ale ja mam inne zdanie. Nie znoszę fuszerki, dla mnie wszystko musi być idealnie dlatego wierzę w fachowców. Przecież oni też z czegoś muszą żyć :-D

Ostatnio sami malowaliśmy przedpokój i wyszło ok, ale salonu już się nie podejmę.
A może macie jakiś fajny pomysł na ścianę w salonie ? Pokój ma być w szarościach.

Ostatnia edycja:
reklama
Karotka00 Witaj:) Ty już weteranka starankowa, trzymam &&&, żeby Ci się jak najszybciej udało:tak: Widzę jesteście teraz na etapie bobosexów, powodzenia i oby zaowocowały pięknymi II:-)

Do góry