reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Micromusic polecam na żywo - super! :)

Badam szyjkę od kilku dni - to proste!!
To ten śmieszny, póki co twardy, "guziczek"? Nieźle!!
Szkoda, że wcześniej się do tego nie przykładałam :(

Tak Fimka :-) Ja badam jedynie wysokość szyjki. Otwartość to już dla mnie czarna magia. Poza tym w okresie owulacji jest tak wysoko że nie sięgam :-p

Fimka dla mnie to tez niesamowite dlatego lubie sie obserwowac. Ale takie kontrolowane staranka juz mniej mi sie podobaja :/

Lisica spoko :) Ja juz sie z tym oswoilam a zwlekam z wycieciem bo szkoda mi psuc mojej pieknej blizny po cc. A jest na prawde piekna, cieniutka kreseczka prawie nie widoczna. Mam nadzieje ze po drugim bedzie taka sama.

Ja mam tylozgiecie macicy i szyjka przewaznie jest nisko w zasiegu 'palca' pamietam jak raz mi 'uciekla' byl to dzien spodziewanego @ przy drugim dziecku ;) tak uciekla ze jej do konca ciazy nie namierzylam ;)

Takze wiem ze jak na pewno bede to szyjka tez mi ucieknie ;)

Odnosnie badania wysokosc, twardosc i otwartosc. Po kilkunastu badaniach zaczyna to czlowiek odrozniac.

Dobranoc!!!

Bublles @ przyszla? Moja jeszcze nie i troche mnie to dziwi bo zawsze przychodzi co do dnia, czasami zdazylo jej sie opoznic ale raczej nie wiecej niz jeden dzien takze czekam i jak jutro nadal nie bedzie to w poniedzialek testuje :D
Dziewczyny trzymajcie &&&& zeby nie przyszla :D

Rano wstaję i widzę 2x2 kreski ;)
Katka i Iwonka!
A może i ktoś jeszcze?
Proszę od razu napisać! Koniecznie! :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dobranoc babeczki! ;-)

Nooo hejjj:p

Muszę was zaskoczyć, nie testowałam, mąż mi zabronił, powiedział że koniec z testami bo tylko się schizuję i denerwuję jak zobaczę jedna...i potem niepotrzebnie się kłócimy;/ w sumie to ma racje.
Sorry dziewczyny

Iwonka i jak tam u Ciebie??

BublessGirls Dostałaś @?

reklama
Do góry