reklama
blueberrry
Szczęśliwa :)
blueberry Natlok pracy i popsuty laptop :/ Plus 2 tygodniowy urlop i tak się uzbieralo...a jak Ty się czujesz juz prawie półmetek!
Powiem Ci że pierwszy trymest był jednym słowem okropny, umierałam, i mimo że wiedziałam że te wszystkie obiawy czesto sie pojawiają u kobiet, miałam dość.. Codziennie przez 3 pełne miesiace wymioty, mdlosci. Ale kiedy zaczęłam 4 miesiac z dnia ma dzien wszystko odchodziło z dnia na dzien i zaczęłam cieszyć sie ciążą. Teraz jestem bardziej senna i czasami mam zawroty, ale to tez normalne bo 5 miesiac. No a w czwartek wizyta. Po półtora miesiąca czekania.
A teraz dmucham i chucham na Was! :* i zaciskam kciuki tak mocno ze mnie łapki bolą. A szczęśliwa jestem i tak sie ciesze z tych nowin, że jest to nie do opisania!
K
kobietka22
Gość
O kurka to jakaś epidemia II , ale fajnie ,że taki wysyp nastąpił życzę nudnych ciąż.
Aschlee - kochana uszy do góry , będzie dobrze i innej myśli nie dopuszczamy ok?Trzymam kciuki.
Mizzah - kochana gratki cieszę się ,że się udało
To co mogę przepisać Aschlee i Mizzah do zafasolkowanych czy jeszcze chcecie poczekać ?Domka ,a Ciebie?
Chętne do przepisania proszę o info na pw bo tam mi nie umknie
Aschlee - kochana uszy do góry , będzie dobrze i innej myśli nie dopuszczamy ok?Trzymam kciuki.
Mizzah - kochana gratki cieszę się ,że się udało
To co mogę przepisać Aschlee i Mizzah do zafasolkowanych czy jeszcze chcecie poczekać ?Domka ,a Ciebie?
Chętne do przepisania proszę o info na pw bo tam mi nie umknie
Mizzah
Fanka BB :)
Powiem Ci że pierwszy trymest był jednym słowem okropny, umierałam, i mimo że wiedziałam że te wszystkie obiawy czesto sie pojawiają u kobiet, miałam dość.. Codziennie przez 3 pełne miesiace wymioty, mdlosci. Ale kiedy zaczęłam 4 miesiac z dnia ma dzien wszystko odchodziło z dnia na dzien i zaczęłam cieszyć sie ciążą. Teraz jestem bardziej senna i czasami mam zawroty, ale to tez normalne bo 5 miesiac. No a w czwartek wizyta. Po półtora miesiąca czekania.
A teraz dmucham i chucham na Was! :* i zaciskam kciuki tak mocno ze mnie łapki bolą. A szczęśliwa jestem i tak sie ciesze z tych nowin, że jest to nie do opisania!
To jest prawda...każda kobieta ciąże przechodzi inaczej. Mam koleżankę co ani razu nie wymiotowała i pomagała w 9 mc ciąży remontować mieszkanie. A inna znów leżała odłogiem...również bywa. Ale cieszę się, że już Ci lepiej - naprawdę
K
kobietka22
Gość
Ok to jak będziecie gotowe to proszę o info na pw ok?
No mamuśki :-), humor mi się poprawił dzięki Wam.
W rodzinie szwagierki będzie pogrzeb jej tata zmarł sąsiad mojej babci i tak mi smutno i przykro było ,ale na pewno tam gdzie zmarli idą jest lepiej i może tak miało być choć trudno w takich chwilach .
No mamuśki :-), humor mi się poprawił dzięki Wam.
W rodzinie szwagierki będzie pogrzeb jej tata zmarł sąsiad mojej babci i tak mi smutno i przykro było ,ale na pewno tam gdzie zmarli idą jest lepiej i może tak miało być choć trudno w takich chwilach .
blueberrry
Szczęśliwa :)
Karla masz możliwość isc do lekarza?
Ja bym radziła isc szybko i wszystko sprawdzic..
Ja bym radziła isc szybko i wszystko sprawdzic..
reklama