reklama
karla idź do lekarza. Moja siostra plamiła przez pierwsze 3 mies. ciąży właśnie takie brązowe plamienie. Każdy inaczej ciążę przechodzi. Dostała leki i spokojnie. Bliźniaki urodziły się w 38 tc z wagą 2600 i 2900;-)
Kas miłego spacerku! ja niestety do piątku w domku..
Kas miłego spacerku! ja niestety do piątku w domku..
Kurde nie wiem co mam zrobic. Taka wizyta to 130zl. A nawet jesli to nie okres to ona jest w stanie zobaczyc czy to ciaza tak wczesnie??
A takie plamienie ciazowe jest brazowe? Czy moze byc tez czerwone? Bo moze poczekan jeszcze pare godzin i sie okaze czy to okres. Ale gdyby to byla ciaza pewnie by na tescie wyszlo.
A takie plamienie ciazowe jest brazowe? Czy moze byc tez czerwone? Bo moze poczekan jeszcze pare godzin i sie okaze czy to okres. Ale gdyby to byla ciaza pewnie by na tescie wyszlo.
blueberrry
Szczęśliwa :)
Kurde nie wiem co mam zrobic. Taka wizyta to 130zl. A nawet jesli to nie okres to ona jest w stanie zobaczyc czy to ciaza tak wczesnie??
Karla po pierwsze pisałaś, że to 41dc, test ktory robiłaś wczesniej wykazał bladziocha, masz plamienie brązowe, wiem wizyta kosztuje, ale czy nie lepiej isc do lekarza? Isc i sie uspokoić? Powiedz wszystko tak jak tu opisywalas. Lekarz nie powinien wiaźć. Id za wariatkę tylko sprawdzic co sie dzieje. Ja bym poszła bezwzględu na wszystko. Kochana, bo za bardzo sie denerwujesz.
Blue ale wczoraj zrobilam test i nie bylo kreski. Co prawda innej firmy ale nue bylo ani sladu. Poczekan pare h i jak sie nie rozkreci to zadzwonie ona wieczoren przymuje w niektore dni a reszta rano wiec dzisiaj albo jutro wizyta by byla
Mizzah
Fanka BB :)
Dziewczynki wiem, że się powtarzam i nie uznajcie mnie za wariatkę, ale czy jeśli 5 testów wyszło na tak (jasnoróżowy kolor kreski lub blady jak kto woli) to może okazać się, że beta hcg z krwi wyjdzie mi negatywna??? za 20 min wychodzę i jestem mówiąc wprost PRZERAŻONA

reklama
Dziewczynki wiem, że się powtarzam i nie uznajcie mnie za wariatkę, ale czy jeśli 5 testów wyszło na tak (jasnoróżowy kolor kreski lub blady jak kto woli) to może okazać się, że beta hcg z krwi wyjdzie mi negatywna??? za 20 min wychodzę i jestem mówiąc wprost PRZERAŻONA![]()
I jedno i drugie bada poziom bety HCG. Testy domowe z moczu a w laboratorium z krwi co jest dokładniejsze.
Jeżeli to nie zwidy ;-) to beta z krwi wyjdzie na pewno. Grunt, żeby ładnie przyrastała.