reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

O kurcze kurcze kurcze....co teraz? Dieta? Badania?? Gdzieś czytałam, ze trzeba kontrolować beta hcg, czy tak, bo może nastąpić poronienie? Tyle pytań...a kiedy wizyta u lekarza?

O Mamamamiiiaaaaaaaaaaaaa jestem w ciąży!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok::-D:-D:huh:

Ostatnia edycja:
reklama
Super dziewczyny gratki ;) Ja też byłam pewna ,że i tak @ dostanę ,ale nie dostałam na szczęście ;)Jeszcze jak do gina poszłam to powiedziałam panie doktorze ,ale ja chyba @ dostanę bo brzuch mnie boli ,a on powiedział ,że na wczesnym etapie tak bywa czy jakoś tak ;D

A u mnie normalny okres chyba... normalnie ni leci czerwona krew.. :'( juz zdycham z bolu brzucha jak co niesiac wiec norma. ALE WAM KOCHANE GRATULUJE !!!!!

Karla, podejrzewam że nie utrzymała sie fasolka. Czesto tak jest ze przed dniem @ pokazuje bladziocha a potem nagle
@ franca sie rozkręca. Przykro mi kochana, tule Cie mocno! I trzymam kciuki za ten cykl, jeżeli naprawdę sie nie udało. Tylko patrz tez na Twoje plamienia @, bo bywa i tak ze kobiety w ciazy maja @ do 3 mcy w ciazy.. Wiec obserwuj kochana.

reklama
Blue a w jaki sposob obserwowac? Mam tampona. :':)'( ehhh... moj D niby sam nowil ze mam sie nir nakrecac. A chyba tez mial nadzieje:'( i widzualam jak mu smutno bylo

Do góry