reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie

Kas- kochana- na pewno wszystko jest w porządku- mnie też czasem zaboli podbrzusze - to znak że macica się rozrasta:) jest dobrze:) u mnie tez nie było jeszcze zarodka ani ciałka żołtego w 5tc i 5 d- czekam na piątkowe USG:)
ADA- wracaj do zdrowia!!!!!!!!!cały czas Tobie , Kasi, Inis,Belli, Fimce mocno kibicuje!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Oj Domka można można bo dzień był bardzo 'nudny'

Tego staraczkom jakby to nie brzmiało życzę :-)

DOBRANOC :-*

Witam i ja:tak:

Przyszła @ nareszcie;-) bardzo się cieszę heh jak nigdy:-D miałam mocny antybiotyk także obawiałam się troszkę i jeszcze ta informacja od kardiologa.. Pójdę 3 na wizytę w sumie to już niedługo i podpytam lekarza o wszystko. Póki co biorę leki i nie biegam/ćwiczę:tak:
Myślę pozytywnie i uda nam się! mnie na pewno nie w 2014 r. urodzić ale jak będzie 2015 to będę mega szczęśliwa;-) zresztą młodą bym dopilnowała ze szkołą hehe

Domka ciekawe kto tam w brzuszku Cię tak męczy;-)? jakieś przeczucia co do płci?;-)

reklama
Mona - my chyba obie szalejemy co rano :-D Moja przyczyna rannego wstawania poszła już do pracy, a Twoja? :)

Do góry