reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witajcie,

W miarę, chociaż nie wiem czy to normalne jeszcze, żeby przy ucisku, dotykaniu brzucha - mnie jeszcze bolał - to taki ból jakby ktoś mnie uderzył. No i anemie mam jeszcze, ale małą. HGB zawsze miałam w dolnej granicy normy. W szpitalu tak nie schudłam jak teraz, ale powoli zacznę na nowo wprowadzać dietę przybierającą, czyli częstsze posiłki co 2h, ale mniejsze. Dzięki temu przybrałam przed szpitalem. Jak sobie pomyślę o ściągnięciu szwów - brrryyy. W piątek mam iść.

Witajcie. Adelo silna z Ciebie kobieta, i życzę Ci dalszej siły kochana. To trudne co każda z Was przechodzi, ale wierze i trzymam kciuki, że szybko Wasze kłopoty zdrowotne się skończą i będziecie promieniały. Ciesze sie ze sie odezwałaś :) :* dobrze, że ta anemia jest mała, nie wiem czy lubisz, ale dobre są domowe buraczki, mój tata mamie robił jak miała anemię, dzien w dzien, ale pomogło. :) a co do bóli brzucha to oby Ci szybko zelżał no i abyś już była po ściągnięciu szwów. Ściskam Cię mocno! ;*

Witajcie. Adelo silna z Ciebie kobieta, i życzę Ci dalszej siły kochana. To trudne co każda z Was przechodzi, ale wierze i trzymam kciuki, że szybko Wasze kłopoty zdrowotne się skończą i będziecie promieniały. Ciesze sie ze sie odezwałaś :) :* dobrze, że ta anemia jest mała, nie wiem czy lubisz, ale dobre są domowe buraczki, mój tata mamie robił jak miała anemię, dzien w dzien, ale pomogło. :) a co do bóli brzucha to oby Ci szybko zelżał no i abyś już była po ściągnięciu szwów. Ściskam Cię mocno! ;*

Dziękuję Blue. Na razie przepisali mi jakieś żelazo w tab. Mam nadzieję, że pomoże. Jeśli chodzi o buraczki, to przez to, że miałam zawsze tą HGB taką w dolnej granicy, to robiłam sobie sok z buraków, co pomagało trochę :) Póki co muszę się wstrzymać, bo moje jelita jeszcze wariują i boję się, że mnie o wiele bardziej po nim zakręci. Ale za jakiś czas na pewno będę wprowadzać sok i wątróbkę ;)

Krótko sumując: są łzy, jest radość w wielkim bólu - bliżej niż dalej do Ciebie :* i ja w to bardzo wierzę.

Będę zbierać się za chwilę na jakiś spacer zażyć Słoneczka.

Adelo mam nadzieje ze te tabletki pomogą. I aby szybko wszystko sie unormowało co będziesz mogła normalnie przyjmować takie rzeczy jak sok z buraków czy też wątróbka.

Tak idzie wiosna i myślę, że to dobry czas aby zaczerpnąć słoneczka plus teraz jest ten czas kiedy mamy wiecej pozytywnej energi.

Mam nadzieje, że ta wiosenna energia wpłynie na Was w pozytywny sposób.

Bardzo mocno trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka.

Mimo Teojego bolu z każdym dniem, stajesz się silniejszą i mimo, że czasem wątpisz w Twoją siłę to wiem, że to właśnie ta nie moc daje Ci kopa do dalszego działania i walki! :*

Ja przesyłam Ci duzo duzo pozytywnej energi i fluidek! I za wszystko zaciskam kciuki. :*

Tata mi kiedyś powiedział ten kto sie nie lęka, nie boi szybko umiera.. Ten lęk i bojaźń jest potrzebna abyśmy chcieli walczyć i nie poddawać się. :*

Ty jak i większość kobietek borykających się z tymi problemami jesteście bardzo silne!

Adelo - witaj kochana , jesteś bardzo dzielna kobietka , życzę dużo zdrówka i oby teraz wszystko się ładnie układało po Twojej myśli kochana bo na to zasługujesz ;*

Czy są jakieś nowe poprawki na listę ? Proszę o info na priv ;)

Wczoraj miałam wizytę , wszystko jest w porządku , będzie chłopczyk ;)

reklama
Do góry