reklama
Adelo
Fanka BB :)
Adelo blizną się nie przejmuj, z czasem zblednie. Tak, byłam w ciąży, niestety 28.02 poroniłam.
<przytulam>
Adelo
Witajcie,
W miarę, chociaż nie wiem czy to normalne jeszcze, żeby przy ucisku, dotykaniu brzucha - mnie jeszcze bolał - to taki ból jakby ktoś mnie uderzył. No i anemie mam jeszcze, ale małą. HGB zawsze miałam w dolnej granicy normy. W szpitalu tak nie schudłam jak teraz, ale powoli zacznę na nowo wprowadzać dietę przybierającą, czyli częstsze posiłki co 2h, ale mniejsze. Dzięki temu przybrałam przed szpitalem. Jak sobie pomyślę o ściągnięciu szwów - brrryyy. W piątek mam iść.
W miarę, chociaż nie wiem czy to normalne jeszcze, żeby przy ucisku, dotykaniu brzucha - mnie jeszcze bolał - to taki ból jakby ktoś mnie uderzył. No i anemie mam jeszcze, ale małą. HGB zawsze miałam w dolnej granicy normy. W szpitalu tak nie schudłam jak teraz, ale powoli zacznę na nowo wprowadzać dietę przybierającą, czyli częstsze posiłki co 2h, ale mniejsze. Dzięki temu przybrałam przed szpitalem. Jak sobie pomyślę o ściągnięciu szwów - brrryyy. W piątek mam iść.
blueberrry
Szczęśliwa :)
Witajcie. Adelo silna z Ciebie kobieta, i życzę Ci dalszej siły kochana. To trudne co każda z Was przechodzi, ale wierze i trzymam kciuki, że szybko Wasze kłopoty zdrowotne się skończą i będziecie promieniały. Ciesze sie ze sie odezwałaś
:* dobrze, że ta anemia jest mała, nie wiem czy lubisz, ale dobre są domowe buraczki, mój tata mamie robił jak miała anemię, dzien w dzien, ale pomogło.
a co do bóli brzucha to oby Ci szybko zelżał no i abyś już była po ściągnięciu szwów. Ściskam Cię mocno! ;*
Adelo
Witajcie. Adelo silna z Ciebie kobieta, i życzę Ci dalszej siły kochana. To trudne co każda z Was przechodzi, ale wierze i trzymam kciuki, że szybko Wasze kłopoty zdrowotne się skończą i będziecie promieniały. Ciesze sie ze sie odezwałaś:* dobrze, że ta anemia jest mała, nie wiem czy lubisz, ale dobre są domowe buraczki, mój tata mamie robił jak miała anemię, dzien w dzien, ale pomogło.
a co do bóli brzucha to oby Ci szybko zelżał no i abyś już była po ściągnięciu szwów. Ściskam Cię mocno! ;*
Dziękuję Blue. Na razie przepisali mi jakieś żelazo w tab. Mam nadzieję, że pomoże. Jeśli chodzi o buraczki, to przez to, że miałam zawsze tą HGB taką w dolnej granicy, to robiłam sobie sok z buraków, co pomagało trochę
Krótko sumując: są łzy, jest radość w wielkim bólu - bliżej niż dalej do Ciebie :* i ja w to bardzo wierzę.
Będę zbierać się za chwilę na jakiś spacer zażyć Słoneczka.
blueberrry
Szczęśliwa :)
Adelo mam nadzieje ze te tabletki pomogą. I aby szybko wszystko sie unormowało co będziesz mogła normalnie przyjmować takie rzeczy jak sok z buraków czy też wątróbka.
Tak idzie wiosna i myślę, że to dobry czas aby zaczerpnąć słoneczka plus teraz jest ten czas kiedy mamy wiecej pozytywnej energi.
Mam nadzieje, że ta wiosenna energia wpłynie na Was w pozytywny sposób.
Bardzo mocno trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka.
Mimo Teojego bolu z każdym dniem, stajesz się silniejszą i mimo, że czasem wątpisz w Twoją siłę to wiem, że to właśnie ta nie moc daje Ci kopa do dalszego działania i walki! :*
Ja przesyłam Ci duzo duzo pozytywnej energi i fluidek! I za wszystko zaciskam kciuki. :*
Tata mi kiedyś powiedział ten kto sie nie lęka, nie boi szybko umiera.. Ten lęk i bojaźń jest potrzebna abyśmy chcieli walczyć i nie poddawać się. :*
Ty jak i większość kobietek borykających się z tymi problemami jesteście bardzo silne!
Tak idzie wiosna i myślę, że to dobry czas aby zaczerpnąć słoneczka plus teraz jest ten czas kiedy mamy wiecej pozytywnej energi.
Mam nadzieje, że ta wiosenna energia wpłynie na Was w pozytywny sposób.
Bardzo mocno trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka.
Mimo Teojego bolu z każdym dniem, stajesz się silniejszą i mimo, że czasem wątpisz w Twoją siłę to wiem, że to właśnie ta nie moc daje Ci kopa do dalszego działania i walki! :*
Ja przesyłam Ci duzo duzo pozytywnej energi i fluidek! I za wszystko zaciskam kciuki. :*
Tata mi kiedyś powiedział ten kto sie nie lęka, nie boi szybko umiera.. Ten lęk i bojaźń jest potrzebna abyśmy chcieli walczyć i nie poddawać się. :*
Ty jak i większość kobietek borykających się z tymi problemami jesteście bardzo silne!
K
kobietka22
Gość
Adelo - witaj kochana , jesteś bardzo dzielna kobietka , życzę dużo zdrówka i oby teraz wszystko się ładnie układało po Twojej myśli kochana bo na to zasługujesz ;*
Czy są jakieś nowe poprawki na listę ? Proszę o info na priv
Wczoraj miałam wizytę , wszystko jest w porządku , będzie chłopczyk
Czy są jakieś nowe poprawki na listę ? Proszę o info na priv
Wczoraj miałam wizytę , wszystko jest w porządku , będzie chłopczyk
reklama