reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Adelo ja jestem zupelnie bezobjawowa. Czuje sie bardzo dobrze. Zadnych mdlosci, sennosci, zmeczenia itp. Pracuje, nadal cwicze choc teraz troszke lzej. Kazdemu zycze takiej ciazy ;)

reklama
Witajcie w niedzielę!
u mnie też pogoda okropna, pada, wieje... brrr a my z mamą wybrałyśmy się do Aqua Parku;-)
Mała została z mężem, bo jest chora jeszcze.

Ritta bardzo się cieszę... i nie mogę uwierzyć jak patrzę na Twój suwaczek, ze czas tak szybko płynie:tak::tak:

Jutro do pracy, także idę odpoczywać:-):-)

Miło to słyszeć Ritta, oby tak dalej :)))

Wklejam tutaj link do filmiku o endometriozie z pytania na śniadanie. W tym roku od 3 marca do 10 marca jak co roku obchodzi się tydzień świadomości tej choroby. Akurat w tym samym czasie byłam już w szpitalu - ciekawe :) "Pytanie na śniadanie" (Nowy refundowany lek przeciwko endometriozie) - 28.11.2011 - Dailymotion Wideo. Może ktoś z Waszych znajomych borykać się z różnymi dolegliwościami. Warto wiedzieć coś na jej temat i szerzyć informacje.

Dzień dobry w ten zimny i mokry poranek.
Ritta ale ten Twój suwaczek pięknie idzie do przodu :)
&&&&& za przyszłe mamusie, i te które niebawem utulą swoje bobaski i te które będą się cieszyć macierzyństwem w niedalekiej przyszłości. :D
Miłego dnia kochane i dużo słonka :*

KasiaJ teraz już brzuszek zaokrąglony to czuję że w ciąży jestem ;-) Mi się wydaję że do wrześnie jeszcze tyle czasu ale wszyscy mówią że szybko zleci.

Dziewczyny, ja trzymam za Was wszystkie kciuki, za te starające się i te które muszą jeszcze chwilę poczekać. Niebawem zobaczycie te upragnione II kreseczki.

Ritta mam nadzieję zobaczyć niebawem II:-D A Ty jeszcze troszkę i dowiesz się, kto w brzuszku siedzi;-)

Ada to fajnie:tak:

beata czy u was też tak wieje, leje i jest szaro ponuro..

Ritta obyś miała rację, mam nadzieję, że szybko zobaczę dwie grube krechy:tak:
Paulamc tak mi przykro kochana, jak się czujesz.

Witam witam

Bella :-) już kwiecień się zbliża czekamy na efekty Waszych działań :-) oj będzie się działo :-)

Trzymam za Was kochane wszystkie mocno kciuki :-) i wysyłam wiruski ~~~

reklama
Oj Kasiu wieje, wieje, a deszcz przeplatał się ze słonkiem, chociaż tych kilka promyków poprawiło humor :)
Ja również mam wieeeeeelką nadzieję, że jeszcze w tym roku zobaczę tłuściutkie II kreseczki, a potem pięknie bijące serduszko i fikającego koziołki bobaska, a na następne święta Wielkiej nocy będę tulić swojego trzeciego dzidziolka :D tego sereecznie Wam i sobie życzę !!! (takie postanowienie na ten rok ;) hihihi :rofl:)

Do góry