reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Jestem po zabiegu nie mam sily 10 godzin wywolywali mi skurcze i dopiero zabieg jestem wykonczona odpuszczam wszystko
...

reklama
Paula 3 maj się mocno Kochana. Dzielna jesteś. Dobrze, że już po.. nabieraj sił i myśl o tym, co miłe sercu i nigdy nie wątp!

Witam się i ja :)

Paula, bądź dzielna kochana, wszystko się niebawem poukłada, nie trać wiary !!!

Lisica, Adelo ja do moich staranek też chcę zrzucić małe co nie co :p właśnie od 2 tygodni jestem na diecie oczyszczającej dr Dąbrowskiej i jak na razie -4 kg :D

Miłego popołudnia i wieczorka kochane :*

Beata nono, co to za dieta? Ja stawiam na zdrowe jedzonko i jak najwięcej ruchu, wróciłam do biegania. A Adelo to chyba chce przytyć ;)

Paula przykro mi bardzo, myślami jestem z Tobą. Ja jeszcze nie doszłam do siebie tak do końca choć minęły już 2 tygodnie...

Lisico to dieta owocowo-warzywna , a po niej zalecane jest zdrowe żywienie :)
Upss dałam plamę :p , to Adelo kochana chętnie oddam Ci parę moich zbędnych kg ;)

Adelo jestem mega osłabiona bo po 5 km biegu łapię zadyszkę :-D i wracam z jęzorem na brodzie... Nie no, jest dużo lepiej. Piję Actiferol mojego Danielka od tygodnia i wcinam buraki i szpinak, niedługo będę jak Poppey :-D

Ale też uważaj na siebie, za bardzo się teraz nie forsuj :) ja to też już bym wszystko robiła, ale ciocia od męża mnie "ochrzaniła", że powinnam leżeć i uważać na ciężary - z dźwiganiem uważam, na tyle ile czuję, to podniosę. Za to w pierwszy dzień po powrocie miałam taką energię, że zaczęłam sprzątać w domu - wstyd się przyznać :/

Cieszę się, że dbasz o siebie i wracasz powoli do formy, to bardzo ważne w Twoim przypadku :tak:

reklama
Witajcie,

również się witam i życzę odpoczynku Wszystkim :) u mnie pogoda też nie zachwyca.

Pozdrawiam!!

p.s. Ritta, jak Ci służy ciąża, wszystko w porządku? :)

Do góry