reklama
P
paulamc
Gość
Bella jakos sie czuje fizycznie dobrze psychicznie okropnie na szczescie od jutra zaczynam prace wiec ciesze sie ze nie bede miala.czasu na rozmyslanie.
Kwiecien bedzie Twoim miesiacem Kochana wierze w too!!!
Kwiecien bedzie Twoim miesiacem Kochana wierze w too!!!
P
paulamc
Gość
Nie bylam wizyte mam za dwa tygodnie i wtedy porobie badania zobaczymy co wyjdzie
Bellaa
Fanka BB :)
To trzymam za ciebie kciuki, wiem co czujesz, nie jesteś sama.Nie bylam wizyte mam za dwa tygodnie i wtedy porobie badania zobaczymy co wyjdzie

Lisica.
Hej.
Paula przytulam mocno.
Mnie jutro czeka wizyta. Mam nadzieję że nie wrócę po niej jeszcze bardziej zrozpaczona niż jestem. Niby od tygodnia nie krwawię więc po cichu liczę na to że oczyściłam się dobrze.
Dziś mam ciężki dzień. Głowę mi rozsadza od rana przez te cholerne wiatry. Nastrój też pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję że wasz dzień minął lepiej. Dobrej nocy.
Paula przytulam mocno.
Mnie jutro czeka wizyta. Mam nadzieję że nie wrócę po niej jeszcze bardziej zrozpaczona niż jestem. Niby od tygodnia nie krwawię więc po cichu liczę na to że oczyściłam się dobrze.
Dziś mam ciężki dzień. Głowę mi rozsadza od rana przez te cholerne wiatry. Nastrój też pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję że wasz dzień minął lepiej. Dobrej nocy.
Adelo
Hej dziewczyny wieczornie,
Też dzisiaj taki sobie dzień miałam, boję się powrotu złego samopoczucia..
Lisica myślę o Tobie właśnie i za wizytę trzymam kciuki
proszę daj znać.
Bella Tobie jeszcze może udać się przywitać dzieciątko w tym roku..hmmy może jednak być trudno jak od kwietnia zaczynasz, ale w styczniu - Życzę Ci tego!
Styczeń mój miesiąc - bardzo go lubię hihi
Z wszystkimi jestem myślami i wszystkie Aniołkowe mamusie powoli zaczną wracać do dzieła, WIELKIEGO DZIEŁA
Miłej i przespanej :*
Też dzisiaj taki sobie dzień miałam, boję się powrotu złego samopoczucia..
Lisica myślę o Tobie właśnie i za wizytę trzymam kciuki
Bella Tobie jeszcze może udać się przywitać dzieciątko w tym roku..hmmy może jednak być trudno jak od kwietnia zaczynasz, ale w styczniu - Życzę Ci tego!
Z wszystkimi jestem myślami i wszystkie Aniołkowe mamusie powoli zaczną wracać do dzieła, WIELKIEGO DZIEŁA
Miłej i przespanej :*
Adelo
Witam się z Wami ciepło :*
Inis - to się jeszcze zobaczy jaki będzie ten dzień, na razie jest dobrze
Myślę o tym co mnie jeszcze czeka, ilu lekarzy i jak to będzie, bo mam problemy jeszcze z innymi rzeczami.
Owocnego dnia życzę Wszystkim!
Inis - to się jeszcze zobaczy jaki będzie ten dzień, na razie jest dobrze
Myślę o tym co mnie jeszcze czeka, ilu lekarzy i jak to będzie, bo mam problemy jeszcze z innymi rzeczami.
Owocnego dnia życzę Wszystkim!
reklama