reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

beata1313 to tak jak ja, też w przyszłym roku będę tulic swój trzeci skarb.
Mona masz rację, będzie zabawa, będzie się działo........na na na na. A niech się dzieje;-)

reklama
Bella jakos sie czuje fizycznie dobrze psychicznie okropnie na szczescie od jutra zaczynam prace wiec ciesze sie ze nie bede miala.czasu na rozmyslanie.
Kwiecien bedzie Twoim miesiacem Kochana wierze w too!!!

Paulamc dziękuję ci, szkoda że tak się ułożyło:-( Trzymam mocno za ciebie kciuki i wiem, że sie uda. A tak w ogóle, to byłaś już u lekarza, masz jakieś wyniki?

Hej.
Paula przytulam mocno.
Mnie jutro czeka wizyta. Mam nadzieję że nie wrócę po niej jeszcze bardziej zrozpaczona niż jestem. Niby od tygodnia nie krwawię więc po cichu liczę na to że oczyściłam się dobrze.

Dziś mam ciężki dzień. Głowę mi rozsadza od rana przez te cholerne wiatry. Nastrój też pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję że wasz dzień minął lepiej. Dobrej nocy.

Hej dziewczyny wieczornie,

Też dzisiaj taki sobie dzień miałam, boję się powrotu złego samopoczucia.. :(

Lisica myślę o Tobie właśnie i za wizytę trzymam kciuki :) proszę daj znać.
Bella Tobie jeszcze może udać się przywitać dzieciątko w tym roku..hmmy może jednak być trudno jak od kwietnia zaczynasz, ale w styczniu - Życzę Ci tego! ;) Styczeń mój miesiąc - bardzo go lubię hihi

Z wszystkimi jestem myślami i wszystkie Aniołkowe mamusie powoli zaczną wracać do dzieła, WIELKIEGO DZIEŁA :D

Miłej i przespanej :*

Witam się z Wami ciepło :*

Inis - to się jeszcze zobaczy jaki będzie ten dzień, na razie jest dobrze ;)
Myślę o tym co mnie jeszcze czeka, ilu lekarzy i jak to będzie, bo mam problemy jeszcze z innymi rzeczami.

Owocnego dnia życzę Wszystkim!

reklama
Dzień dobry
Adelo strasznie bym chciała, ale nie wiadomo co życie przyniesie.
Lisica trzymam kciuki za wizytę, jak tak długo krwawiłaś to myslę, że sie oczyściłaś, życzę ci tego.

Do góry