Jestem ponownie, komputer mam naprawiony więc mam nadzieję, że będę pisać z Wami częściej.
Carla- biedaku tak mi Cię szkoda, tyle stresów a dzidzia wszystko odczuwa razem z Tobą. Oby ta sprawa znalazła jak najszybszy finał a tą podłą babę jakaś kara za narażanie ciężarnej.
Aniołek- jesli chodzi o ubranka i inne gadżety niemowlęce ja zaczęłam kupować po 20 tyg, jednak większość skompletowałam pod koniec ciąży. Starałam się nie kupować dużo a jednak i tak miałam mnóstwo zbędnych rzeczy. Ubranka kupowałam w lumpkach lub na allegro. Nie ma sensu nowych bo dzieciaczki tak szybko rosną. Co do strachu- wszytsko co nieznane troche nas przeraża,ale będzie dobrze. 3 maj się i dbaj o siebie i fasolkę.
Brydziajones- witaj i staraj się razem z nami

ja na swoim weselu byłam w 6 tyg ciązy, test zrobiłam kilka dni przed, to był najlepszy prezent ślubny
Dorcia, ianka- ja tez juz prawie 30stka (tzn 29) i uwazam ze to odpowiedni wiek na macierzyństwo. Swoje w zyciu się wyszalałam, dojrzałam do pewnym rzeczy, mam prace i jakieś poczucie stabilizacji. Nie załuję ze tak poźno się została mamą

Dorcia- jak staranka? Mówię Ci będziesz następna!!!!
Vinga- z tym okresem po ciązy jest różnie. Ja dostałam prawie po roku i teraz mam regularnie co 28 dni i dalej karmię piersią. Może przejdź się do gina?
Happymama- witaj i wielki szacunek za dcyzję o 4 dziecku! Podziwiam takie kobiety jak Ty!
Tesiak- mysle ze możesz je brac tabletki do końca maja ale najlepiej to zapytaj jakiegoś farmaceutę zeby nie narobić sobie szkód
U nas ze staranek nici, ja mam teraz owulkę a mąz w pracy

potem wraca zmęczony i będziemy czekać kolejny miesiac. Ale z miesiaca na miesiac coraz trudniej mi sie zdecydować na rodzeństwo dla Kornelki, teraz nauczyła się chodzic więc cale popludnia chodzimy, pogoda fajna wiec spacerujemy. Rosną jej zeby,wszytskie 3ki i 4ki naraz jest marudna. Nie ogarniam się ostatnio. Ale nikt nie mówił ze będzie lekko.

Niedawno urządzaliśmy roczek, pochwalę się moim własnoręcznie zrobionym tortem, tym bardziej jestem dumna ze był to mój pierwszy w zyciu tort