reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wasila może jednak nie przyjdzie @...heee ???
Ja mam już pierwsze plamienia więc na pewno do wieczora się rozkręci..znowu @ w długi weekend ... buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
U nas burza za burzą...nici z grilla :no:

reklama
Hej :) i jak Wam mija długi weekend ?

Ianka - zadzwoń i zapytaj , my w tamtym roku dostaliśmy takie zaproszenie i okazało się, że para młoda nie życzy sobie obecności dzieci żeby im ceremoni zaślubin nie zakłucały ......

Carla - no tupet to on ma , skoro taki biedny i żyć z czego nie ma to ciekawe jak sobie radzi w tej chwili , powinno mu zależeć na szybkim zakończeniu sprawy a nie przedłużaniu ,chyba mu się pomysły skończyły i potrzebuje więcej czasu na wymyślanie kolejnych rewelacji... No niestety takie chore prawo , dlatego najlepiej byłoby udowodnić że jednak zdrowy jest i sam na siebie zarobić może .
Co do programów , ostatnio w Uwadze było właśnie o alimentach , chłopak się wyrwał z rodziny alkoholików a teraz każą mu płacić za dom opieki dla matki i ojca coś 2 tyś/mies , nieważne że ktoś pił , bił , znęcał się ,mają to w dupie i jeszcze każą płacić rodzicą za takie życie . Wiesz ani grosza bym mu nie dała , wolałabym użyć "innych środków" niż widzieć jego satysfakcje.
Wasilia - i jak tam @ przyszła ? ja powinnam dostać jutro

Wasila, a teścik już robiłaś? (sorki ale nie mam siły czytać poprzednich postów)
Dorcia, szkoda że w tym cyklu się nie udało :(

Witajcie

Jak długi weekend? ja czekam na Mojego i jak wróci z pracy to idziemy żyć w luksusie:-D. Nawet obiadu nie muszę robić to tam jest w pakiecie.

Amelia,Wasila i Dorcia - i jak dostałyście @?

Vinga-jak samopoczucie?

Miłego weekendu dziewczyny,odezwę się w poniedziałek.

Fuma...baw się dobrze !!!

Ja mam @ a raczej baaardzo delikatne plamienie-ciekawe czy się rozkręci ???
Nowy cykl mam liczyć od wczoraj ( pierwsze plamienie) czy jak się rozkręci
Mam nadzieję że wczorajsze przytulanko nie miało wpływu na "rozruch" @ ????

U nas pogoda w kratkę , całą noc padało a teraz słoneczko ładnie świeci :-D

Vinga robiłam test,wynik negatywny
Fuma nie dostałam @ spóźnia sie drugi dzień dopiero

Czeka mni dziś wizyta u fryzjera bo juz trochę sie zapuscilam
Dorcia co u Ciebie?

Wasila ...ja nadal plamię- niby @ ale taka bardzo skąpa ... czekam aż się rozkręci :)

Owu wychodzi mi 14 czerwiec-trzymajcie baby kciuki bo w maju coś kiepawo trzymałyście :-p

Co tu tak pusto i cicho? czyżby większość wyniosła się na wątek czerwcowych staranek?:)

Dorcia- ja trzymałam za siebie i za Ciebie:) ale chyba za słabo;)

Czuję się fatalnie.Odstawiam córkę od piersi i fizycznie źle to znoszę.psychicznie też:( Ból piersi niesamowity:/ marze o tym, żeby położyć się do łożka i kilka dni z niego nie wychodzić.

Wasila trzymaj trzymaj...ja też zacisnę za Nas wszystkie jeszcze MOOOOOOCNIEJ !!!
Znam ten ból jak się odstawia dziecko od cyca..ale tak trzeba i już ... mi z Oliwią poszło wyjątkowo szybko i dla niej bezboleśnie :)

Ja teraz mogę śmiało powiedzieć że mam @. Tak mnie zalało że aż przemokłam ...buuu...dobrze że byłam w domu :)

Gdzie Was baby wywiało ...heeeee ???

reklama
Hej piszę s tel więc tak szybko. Mam niunie chorą od wczoraj 38 i katar, tak mi wczoraj płakała przed polnoca nie umiała sobie z katarkiem poradzić aż się zaniosla strasznie, ja lecę z nią do taty , zlapala oddech ja w ryk ona tez, az mnie teraz trzepie, noc fatalna, tak się boję tej nocy... Jeszcze po43 dniach dostalam okres i zdycham. Sorki że tak o mnie, czytam was ale nie mam jak odpisać. Jutro pistaram się nadrobić. miłego wekendu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry