reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ależ mamy pogodę paskudną ...brrrrrrrrrrr
Zrobiłam córci Dzień Dziecka w Krakowie-miałam wiele planów...kino,teatr,basen ale moje dziecko wybrało pokazy Pana Magika w Bonarce :szok: nigdy nie przypuszczałabym że ją to zainteresuje do tego stopnia że nigdzie indziej nie pójdziemy :-D

@ daje mi się we znaki....mam potop szwedzki dosłownie...dobrze że w markecie toalety na każdym kroku bo byłoby ciężko:baffled: Pocieszenie że nie tylko ja się teraz z @ męczę :-)
A żeby było weselej to mnie rozbolał właśnie ząb :wściekła/y:

Młoda stwierdziła że "mam cos nie teges z głową" bo wszędzie widzę ciężarne babki i maleńkie dzieci...a w Smyku od razu poleciałam oglądać wózki zamiast z nią pójść na ciuchy :-p

Dobrej nocki kobitki !!!

reklama
Witam :)
AngelikaK - powodzenia w starankach :)
Dorcia - widocznie Twojej wystarczy do szczęścia Pan magik:) hehe, co tam kino i basen, to ma na co dzień, a takie występy to pewnie tylko w dzień dziecka organizują. to faktycznie widzę, że sporo nas ma właśnie @ ale się zgrałyśmy normalnie, już widzę te emocje pod koniec czerwca jak wszystkie będą testować.

Ta pogoda mnie już dobija, zimno i pochmurnie, musimy jechać na zakupy bo echo w lodówce, no i pewnie resztę dnia spędzimy w domku pod kocykiem, bo nic innego się nie chce,

Miłej niedzieli.

wróciłam z zaswiatow, niunia już lepiej, a mi bóle przy @ już odeszły, i dalej podtrzymuje że wcale nie są mniejsze po porodzie, nie w moim przypadku.
AngelikaK witaj :)
Dorcia ja mam zwykłą fridę, po Twoim wpisie poczytałam o tym odkurzaczu i hmm chyba bym sie bała, moze kiedyś jak nie wystarczy frida będę szukała czegoś innego.
vinga to się szykuje impreza, my chrzciliśmy małą jak miała prawie 5 miesięcy i na szczęście przespała prawie cały czas.
Carla ja wrócę do Twojej sprawy bo nei miałam jak wcześniej pisać , pytałam mamę tak po łepkach jak to jest z alimentami (mama oczytana w prawnych rzeczach ) . i faktycznie potwierdziła że mogą zostać zasądzone alimenty, to zależy od wielu rzeczy, od tego czy jest zameldowany ze swoją babą, czy ma pracę (chyba nei ma o ile pamiętam) i sama mama mówi ze to jest chore ale niestety takie jest państwo, napewno radziłaś się adwokatów , ale kurde gnojowi bym nie podarowała :( tylko co zrobić
Aniołek jakbyśmy wszsytkie z @ się potkały 2 dni temu to stworzyłybyśmy "kółko jęczocych babek" hehe nic tylko pioruny by leciały. Fajnie że się udał wyjazd.

A my postanowiliśmy ze polecimy sporotem do Danii w sierpniu, bo mój teraz 25 przylatuje na tydzień a potem i tak 3 tygodnie później mieliśmy przylecieć na jej roczek do Polski, tak że nie bardzo to staranko w czerwcu czy lipcu :(((

Angelika witaj .napisz coś więcej o sobie

Dorcia a jak.Twoja córka zapatruje sie na rodzeństwo
Aniolek miło że dużo babeczek z naszego forum bedzie w tym.samym czasie sie starać i testowac

Mi sie okres spóźnia 4 dzień, wieczorem wysyłam męża po kolejny test jutroo rano chwila prawdy. Na razie robiłam paskowe - wychodziły negatywne, może apteczne są bardziej czułe. Poza tym mamy sukces- niunia zapomniała o cycu i przesypia całe noce. Nareszcie sie wysypiam!

dzięki za miłe powitanie. od wczoraj męczy mnie @, ale przynajmniej bliżej do owulki i starań. staramy się o pierwszego dzidziusia. więc jestem nowicjuszką chociaż wiadomo że pogrzebałam u źródeł. mam 21 latek , mój ma 34 lata. mieszkamy w londynie. tzn ja często latam do polski ponieważ mam szkołe zaocznie(na szczęście został tylko miesiąc). staram się podchodzić na spokojnie do tego i tłumacze sobie że o dzidzię nie jest tak łatwo i może to trochę trwać ale już widzę swój brzyszek i uwielbiam eskapady na działy dla maluszków.
nie wiem co bym mogła wam powiedzieć, ale pytajcie to chętnie odpowiem :)

dziewczyny ściskam za nas wszystkie kciuki! musi się udać :)

Ale się zgrałyście z @ :)

Angelika witaj i powodzenia życzę :)
ianka wiem wiem, nie wygląda to za dobrze. Ja jednak nie odpuszczę, nie stać mnie na sponsorowanie tego gnojka, tym bardziej że od jesieni dojdą nam wydatki związane z drugim dzieckiem!! Dla mnie to paranoja ze sąd robi cyrk z tej sprawy, mam ewidentne dowody że on kłamie i że nie mamy możliwości, aby mu kasę płacić. Nie dostanie od nas złamanego grosza.

Źle się dziś czuję, brzuch mnie ciągnie i mam zadyszkę jak koń po westernie...

Ianka ten odciągacz katarku do odkurzacza jest naprawdę skuteczny ale tylko wtedy kiedy posiadasz odkurzacz z możliwością ustawienia siły ssania :-)

Wasila moja córa bardzo chce mieć rodzeństwo-siostrę !!! Już od kilku lat "ten temat" jest na tapecie,ale się odwlekło troszeczkę ... mam cichą nadzieję że spełnię jej marzenie !!!
Gratulacje dla Niuni...zaczęła kolejny dział życia...bez cyca ...Dzielna dziewczynka :-D
Czekamy kochana na wieści poranne !!! Obyś już nie dostała @ przez najbliższy rok !!!

Angelika Ty też @ ...to ile nas "zalanych" dzisiaj już jest ...chyba pięć !!!
Ależ się będzie działo pod koniec czerwca...testowanie na całego !!! Ziemio drżyj !!!

reklama
Carla trzymam kciuki za pozytywny obrót sprawy z ojcem. wiem jak się czujesz bo mnie ojciec też zostawił i nigdy nic nie dał, alimentów skutecznie unikał zostawiając mamę z problemami samą. kłamał i grał na moich uczuciach całe dzieciństwo. i mam świadomość i strach że kiedyś będzie coś chciał odemnie bo nasze chore prawo daje mu taką możliwość. tym bardziej jestem sercem z tobą!

Dorcia krwawy początek miesiąca ;D ale zgranie czasowe mamy :) oby same pozytywne się posypały :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry