Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ianka zdróweczka dla Niuni !!! Przy katarku dobry jest odciągacz (ten do odkurzacza) !!! No to @@@ jesteśmy trzy-ja Aniołek i Ty...czekamy na Ciebie Wasila
Ianka, zdrówka dla córci. mój mały też zakatarzony, leci mu non stop z noska Dorcia, niedawno się dowiedziałam, że coś takiego w ogóle istnieje jak ten odciągacz do odkurzacza. na początku śmieszne mi się to zdało ale to niezłe udogodnienie. np zwykły aspirator nie mam siły tak mocno wciągać powietrze, żeby wyciągnąć katar
I przyszła @ ... fatalnie się czuję :/ . Dziś w Krakowie jest parada smoków i tradycyjnie jak co roku z tej okazji pada i jest zimno więc siedzimy w domu .
Ianka - biedna mała , oby szybko przeszło .
Vinga - jak się czujesz?
Z okazji Dnia Dziecka wszystkiego co najlepsze dla Waszych Dzieciaków , dużo uśmiechu , radości i samych przyjemności i i przede wszystkim dużo zdrowia
Amelia., dobrze, że przypominasz. Obiecałam sobie, że w tym roku nie zorientuję się po czasie ;-) Może uda nam się jutro wyskoczyć na samą paradę z aparatem :-)
Amelia, mogłoby być lepiej, mam straszne nudności i wymioty.. z Natem tak nie miałam, tydzień lekkich mdłości, nic więcej. a teraz tak się męczę... coż, to prawda, że każda ciąża jest inna. współczuję @.. to co, teraz do dzieła? cz jeszcze nie zaczynacie starań?
a u nas piknik lotniczy :/ jakoś nigdy nie byłam jego miłośniczką. mieliśmy z małym iść do zoo z okazji dnia dziecka ale raczej nie nadaje się na takie spacery z tym swoim katarem. dziś aż oczy mu łzawią.
aaa kupiliśmy dziś ubranko do chrztu i 16 czerwca chrzcimy naszego bąbla (na reszcie)
Hej, ja na chwilę bo nie mam weny... Pogoda barowa, wczoraj popołudniu coś słońce wyszło, a dziś znowu ulewa od rana :/
Znowu cały dzień w domu, normalnie jak zimą...
Makota- :-) my też często dowiadywaliśmy się po czasie , na smokach byłam może z dwa razy , wole Wianki ... Vinga - naprawdę współczuję , musi Ci być bardzo ciężko zajmować się małym w tym czasie , oby szybko przeszło , my cały czas się staramy ale niezbyt intensywnie , zbyt rzadko się widujemy chyba .Byliśmy w sobotę w zoo , myślałam że Majka będzie w siódmym niebie jak zobaczy zwierzaki a ta w nosie je miała , zresztą jakieś mało towarzyskie były i zbyt daleko ogrodzenia by moje dziecko się zainteresowało
Witam, ja na chwilkę, przed chwilką wróciliśmy do domu, więc muszę ogarnąć bagaże itp, wyjazd się udał pogoda też, dzisiaj tylko przez całą drogę cały czas padało, no ale szczęśliwie dojechaliśmy.
Dzisiaj 4 dzień @, pierwsze dwa dni były masakryczne, ale to pewnie dla tego, że byłam po łyżeczkowaniu. tak więc jeszcze tydzień i zaczynamy działania, mam nadzieje, że czerwiec będzie dla mnie szczęśliwym miesiacem i dostanę piękny prezent urodzinowo-imieninowy
Postaram się jutro nadrobić co napisałyście
Miłej nocki.
Aniołek, trzymam kciuki, żebyś w czerwcu zaszła w ciążę Amelia, ciekawa jestem czy mojego by cokolwiek w tym zoo zainteresowało niby pieskami się interesuje, chodzimy po sąsiadach i pieski przez ogrodzenie oglądamy