reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gnida się nie stawiła na rozprawie bo jaśnie pan nie był dobrze reprezentowany na poprzedniej sprawie i chce zmiany adwokata z urzędu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie kiedy będzie najprawdopodobniej kolejna sprawa?? WE WRZEŚNIU ALBO PÓŹNIEJ!! Super, na porodówkę pojadę z sali sądowej.
Najlepsze że sam wskazywał na adwokata który ma go reprezentować, tylko że ona wysłała aplikanta i to jemu nie pasowało (a on w ocenie sądu mógł go reprezentować). No i biedny gnojek dalej się leczy na tą swoją posraną głowę :/ Mój mąż go dziś widział jak jechał moim autem, a przeciez on biedny i bezrobotny, skąd ma kasę na paliwo do 2 litrowego diesla??
Najlepszy był tekst sądu "zastanawiam się czy to są celowe dzialania pana X czy też zagrywki jego konkubiny" :)
Ogólnie jego adwokatka przed sprawą gadała z moją, i ona mówiła czy ja bym na ugodę nie poszła, tak z 200-300 zł, bo przesłanki do alimentów są. I powiem Wam że liczę się z tym, że dowalą mi te alimenty na tego gnoja, na pewno nie 1000 zł jak chce, ale z 500 zł pewnie.
Tatuś jest biedny, więc ja mam go wspierać, takie jest prawo. A że mam kredyt na mieszanie, corkę i drugie dziecko w drodze to nikogo nie obchodzi.

reklama
Carla poje...to nasze prawo !!! Ile Ty kobieto zarabiasz że Ci każą płacić kasę temu @&%$^*!~@$ ????????? Co???????? Nie znam gościa ale jakbym go spotkała na ulicy to................ehhhhhhhhhhh :no:

Carla - a to prostak, nie ma to jak nie stawić się na termin rozprawy, a teraz lipa bo przerwa wakacyjna i trzeba czekać do września, na prawdę to wygląda tak źle i istnieje prawdopodobieństwo że wpieprzą Ci te alimenty??? Boziu aż mi się w to nie chce wierzyć,

Ja już prawie spakowana, jutro rano reszta kosmetyków i po 7 rano ruszamy. @ rozkręciła się na dobre, ale jakoś przetrwam te kilka dni, postaram się do Was zaglądać z telefonu, pozdrawiam i miłego weekendu życzę.

Dorcia zaświadczenie o zarobkach- 1250 zł netto. Wydatki- 1300 zł kredyt na mieszkanie, rachunki 700-800 zł, żłobek ok 350 zł, coś trzeba też zjeść i w coś się ubrać. Mój M. zarabia 2250 zł netto, ale jego zarobków nie brali pod uwagę. Więc mając dochód 3500 zł, rachunków i kredyt na czasem 2500 zł miesięcznie, zostaje ok 1000 zł na zakupy. A w drodze drugie dziecko. I ja mam gnidę wspomagać??!! Masz rację, nasze prawo jest chore. Ja płacę za ubezpieczenie auta które sobie przywłaszczył, a ten bezkarnie sobie nim jeździ. Chory kraj.
Aniołek niestety jest szansa, że coś mi zasądzą. Mam od "gęby" sobie i rodzinie odjąć, a jemu dać.
Miłej i bezpiecznej wycieczki :) I ładnej pogody.

Carla aż mi się wierzyć nie chce! Co to za pop**************** prawo w Polsce? To się to Uwagi albo do Jaworowicz kwalifikuje! pasożyt społeczny!!!

Wasila mój tatuś mnie ubiegnie, ponoć już się stara o udział w jej programie żeby oczernić moją mamę za sprzedaż jej własnego mieszkania :D

Carla szczerze ...chyba wynajęłabym odpowiednie osoby aby wytłumaczyć debilowi o co chodzi-dokładnie wytłumaczyć słowo po słowu -nawet gdyby miało mnie to kosztowac sporo kasy !!! Naprawdę nóż się w kieszeni otwiera. Co za chory kraj !!! Gdybyś miała 3800 (Tylko twój dochód) ...ok możesz debilowi dać 200 zł...ale kur...za co ??? Z jakiej paki ??? Gdzie sędzia ma oczy ??? Nie nooooo skutecznie mam ciśnienie podniesione ...co za skur.....Szkoda gadać !!!!!!

Aniołek udanego weekendziku życzę !!!

Wasila ja nadal czekam na @ , a Ty ???

Dorcia hehe już nad tym myślałam, ale oni są tak walnięci że by mnie oskarżyli o coś więc wolę nie ryzykować :) Sędzia jeszcze nic nie zasądziła, ale dla mnie chore jest że nie odrzuciła pozwu w całości za to, że olał dzisiejszą rozprawę. Nawet nie powiadomił swojej adwokatki że już jej nie chce bo "czuje się odrzucony i stracił do niej zaufanie". Menda marnuje pieniądze podatników, a sąd jeszcze mu na rękę idzie i zgodziła się na nowego adwokata z urzędu, a że sezon urlopowy to spotkamy się jesienią. Ale ja na kolejną rozprawę położę się w szpitalu, niech mnie w pupę cmokną.

reklama
Dorcia- ja powinnam dostać wczoraj @ i nadal nie mam. czekamy czekamy.....ostatnie 4 miesiące przychodziła na czas;)

Wczoraj i dziś zakręciło mi sie w głowie i mój maż od razu twierdzi, że ciąża na 100%ależ z niego optymista:) Boli mnie brzuch i lupie w krzyżu więc okres lada chwila nadjedzie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry