reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej!

Dziewczyny w kategorii wyjazdów my wygrywamy-piątek i sobotę spędzamy w hotelu ,który się mieści w naszej miejscowości:-D:-D:-D:-D.
Dlatego tam idziemy bo on jest czterogwiazdkowy i chcemy sobie zażyć luksusu.

Dodzwoniłam się wreszcie do ginki,kazała mi brać ćwierć tabletki ale nie powiedziała co daje taka niska prolaktyna bo się spieszyła.

Carla-gratuluję wizyty.

Wasila-kiedy testujesz? Miało być w tym tygodniu jak dobrze pamiętam.

Dorcia-ładna tempka u Ciebie.

Vinga-U nas dzisiaj było słonecznie może ta pogoda jutro do Was dojdzie.

Makota-ale masz fajny suwaczek.

Fuma - rozwaliłaś mnie z tym wyjazdem:) na to bym nie wpadła, żeby nocować w hotelu w moim mieście :P no to udanego odpoczynku :P
a ja się szykuje do pracy, pogoda bez zmian, nocy lało i tylko 10 st.
Pozdrawiam i miłego dnia.

Buuu co za pogoda!!!! Nie wychodzę dziś z domu, dziecko mi się zanudzi, a ja nie mam mocy żeby chociaż posprzątać.

Aniołek zazdroszczę wyjazdu, my nie mamy rodziny tak daleko, a wypoczynek na zadupiu mi się marzy.

Mój mąż był na urografie. Okazało się, że nie ma kamieni na nerkach ani w pęcherzu! A to co na usg wyglądało na kamienie to może jakieś zwapnienia, albo coś co jest poza układem moczowym. Ma za to zwyrodnienie kręgosłupa, więc teraz czeka go wizyta u neurologa i ortopedy, bo te bóle nie były od nerek.

Carla u Nas pogoda straszna. Pokrapuje deszcz, wieje i w ogóle 10 stopni tylko ...buuuuuuuuuu
Jednak nie kamienie ??? To fajnie...choć zwyrodnienie to też nie fajna sprawa,ale moim zdaniem łatwiejsza do ogarnięcia :happy: To "coś na usg" to mogły być złogi cholesterolowe-bo takowe w nerkach też się pojawiają :-(

Czuję dziewczyny że mnie zaleje @ :baffled: Nie wiem cieszyć się czy płakać ??? Zobaczymy kiedy przyjdzie i zaczynamy czerwcowe staranka :-D

Dorcia teraz się zacznie latanie po lekarzach i wyjdzie szydło z worka, dobrze że chociaż nie pali dzięki Desmoxanie.
Jak @ przyjdzie to zacznijcie działać jak tylko się skończy :) A co będziecie czekać do owulki ;) Ja miałam aplikację na telefon i ona mi wyliczała mniej więcej owulkę, a ja wpisywałam kiedy było przytulanie itp. Całkiem pomocne to było (WomanLog).

Carla ja założyłam to ovufriend...tam też oblicza owulkę. Mam testy, Donnę, mierzę tempkę i obserwuje śluz !!! Mam nadzieję że się uda ... pod koniec czerwca mam wizytę u ginki ...zobaczymy co mi powie :)

aniołek- u mnie na odwrót....wciągam kiełbaski i wędline jak odkurzacz za to od słodyczy mnie odrzuciło. nie ciagnie, nie smakują, nie jadam. z przewrażliwionych zapachów to tylko te dwa zauważyłam. W pierwszej ciaży śmierdziało mi wszystko.

dorcia- który dziś masz dzien po owu?

carla- a ty ? jak tam maluch? starsza siostra przygotowywana troszeczke do przyjścia braciszka? powiedz bo nie pamiętam Nela[o ile dobrze pamiętam] chodzi do przedszkola?

Dorcia no to działasz na całego z przygotowaniami :)
Diablica Nela chodziła do żłobka, ale od maja siedzi ze mną w domu ze względu na oszczędność. We wrześniu idzie do przedszkola. Na przyjście brata przygotowana, codziennie wita się z Tomusiem, całuje brzuch, przytula się i mówi co będzie z nim robić jak wyjdzie z brzucha :)
Ja czuję się dobrze, już mnie od jedzenia nie odrzuca, początek był okropny, teraz jest ok. Zachcianek brak, większego apetytu brak, za to waga rośnie szybko :)

Jutro mam na 9 rozprawę, a jej koniec zaplanowano na 11.45!!!!!! Jeju ma być przesłuchiwany jeden świadek, ja i ten gnój, więc na cholerę tam tyle mam siedzieć??!! I już mam nerwy, bo myslałam że zejdzie do 10.30.

reklama
Diablica dzisiaj 12 dpo-testów ciążowych już nie robię-czekam na @

Carla to świetna wiadomość że mąż nie pali !!! BRAWO !!! Może nie będzie potrzeby biegania po lekarzach -znajdźcie jednego dobrego-może uda się szybko postawić trafną diagnozę i wyleczyć. Trzymam mocno kciuki za rozprawę...może skończy się szybciej...może ten "pseudo-człek" nie będzie miał nic sensownego do powiedzenia i sąd go wyrzuci :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry