Carla trzymam jutro kciuki, żeby to byla ostatnio rozprawa i z pozytywnym wynikiem
Fuma foch no pozazdrościć, stale gdzieś wybywacie

miłego upajania się luksusami
Aniołek kurde u mnie dziś 40 dzień ! bez @ no juz mam dość, kupiłam dziś test, ale negatywny ufff, zabezpieczaliśmy się więc nie było opcji no ale tyle czasu @ nie przychodzi !
makota a może wypelnione czymś (kimś) innym
Dorcia no ja tak po weselu kumpeli (29 czerwiec) też się staram , no jak łaskawie przyjdzie @ , bo chcę już porobić badania, iść do gina
A ja dziś zaszalałam z sisotrą na zakupach (no i z naszymi pociechami) , chciałam sobie spodnie kupić, i wyszłam z samymi dziecięcymi ciuszkami

, o jejku ale jakie cuda potrafia być, a jakie drogie ! i mowią babeczki 40 % zniżki za 4 ciuszki , ale tam dało mi się uciec na szczęście wcześniej zanim się pokusiłam, już więcej nie chodzę do dziecięcych sklepów, naprawdę nie potrzebuje tych rzeczy !! hehe ale moja siostra więcej wydała. No ale i tak nei kupiłam tego co chciałam czyli sandałków, kamizelki jakiejś ciepłej i sweterka lub bluzy w neutralnym kolorze, więc nie wiem czy jutro nie podjadę tu niedaleko do sklepu
mówicie o pogodzie, na południu Pl też pochmurnie cały dzień i zimno a mój mi dzwoni i mówi że w Danii słonko od dziś i już po 23 stopnie !! no jak pech to pech to chyba za mną te chmury przychodzą
dziewczyny bo na zaproszeniu jakie mamy na ślub jesteśmy my wymienieni ale nie ma wzmianki "z dzieckiem " i nikt nie ma "z dziećmi" to co myślicie ze wesele jest bez dzieci? napewno zapytać muszę koleżanki , ale ja nie chce zostawiac małej na cały dzień i noc

mój powiedział że on nie pójdzie bez niej