reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczyny , chyba wszędzie pogoda beznadziejna , mam nadzieje że na długi weekend się coś poprawi bo oszaleje w domu :(
Carla - mi też jeden wózek się z trumną kojarzy :), trzymam kciuki za jutrzejszą wygraną rozprawę !
Fuma - udanego pobytu :)
Dorcia - ja też coś czuje że @ idzie , w sumie nie poszaleliśmy jakoś specjalnie ale miałam jednak nadzieję że się uda , no nic w czerwcu trzeba się bardziej przyłożyć :)
Aniołek - marzy mi się taki wyjazd na "koniec świata", oby pogoda dopisała.

reklama
Carla, trzymam kciuki za rozprawę!

A mnie dziś nadęło (:rofl2:). Podbrzusze mam jakieś takie napięte, jakby wypełnione po brzegi powietrzem. Denerwujące uczucie.

Dorcia i Amelia - Jeszcze nic straconego, nie ma @ jest nadzieja, ja mam zamiar być czerwcową staraczką tylko ta @ jakoś niech chce przyjść.
Carla - trzymam kciuki za rozprawę, może skończy się szybciej niż myślisz.

u mnie wyszło słoneczko, ale mimo to zimno, ciekawe jaki bedzie weekend?
miłego popołudnia.

Carla trzymam jutro kciuki, żeby to byla ostatnio rozprawa i z pozytywnym wynikiem
Fuma foch no pozazdrościć, stale gdzieś wybywacie :) miłego upajania się luksusami :-D
Aniołek kurde u mnie dziś 40 dzień ! bez @ no juz mam dość, kupiłam dziś test, ale negatywny ufff, zabezpieczaliśmy się więc nie było opcji no ale tyle czasu @ nie przychodzi !
makota a może wypelnione czymś (kimś) innym :)
Dorcia no ja tak po weselu kumpeli (29 czerwiec) też się staram , no jak łaskawie przyjdzie @ , bo chcę już porobić badania, iść do gina

A ja dziś zaszalałam z sisotrą na zakupach (no i z naszymi pociechami) , chciałam sobie spodnie kupić, i wyszłam z samymi dziecięcymi ciuszkami :wściekła/y: , o jejku ale jakie cuda potrafia być, a jakie drogie ! i mowią babeczki 40 % zniżki za 4 ciuszki , ale tam dało mi się uciec na szczęście wcześniej zanim się pokusiłam, już więcej nie chodzę do dziecięcych sklepów, naprawdę nie potrzebuje tych rzeczy !! hehe ale moja siostra więcej wydała. No ale i tak nei kupiłam tego co chciałam czyli sandałków, kamizelki jakiejś ciepłej i sweterka lub bluzy w neutralnym kolorze, więc nie wiem czy jutro nie podjadę tu niedaleko do sklepu :)

mówicie o pogodzie, na południu Pl też pochmurnie cały dzień i zimno a mój mi dzwoni i mówi że w Danii słonko od dziś i już po 23 stopnie !! no jak pech to pech to chyba za mną te chmury przychodzą

dziewczyny bo na zaproszeniu jakie mamy na ślub jesteśmy my wymienieni ale nie ma wzmianki "z dzieckiem " i nikt nie ma "z dziećmi" to co myślicie ze wesele jest bez dzieci? napewno zapytać muszę koleżanki , ale ja nie chce zostawiac małej na cały dzień i noc :( mój powiedział że on nie pójdzie bez niej

Ianka ja uważam że jak nie ma wzmianki o dzieciach to może Młodzi pomyśleli że przecież tak małe dziecko tak czy siak weźmiecie...a nie dasz rady po prostu zadzwonić i zapytać młodych. Ja 10 lat temu zapraszałam samych dorosłych...po prostu nie miałam miejsca więcej więc stwierdziliśmy że zapraszamy dorosłych i już :)

i
makota a może wypelnione czymś (kimś) innym :)
Bardzo możliwe, że czymś. Podejrzewam, że to kalafior ;)

My wpisywalismy na zaproszeniach tylko tych, których faktycznie zaprosiliśmy. Zapraszalismy bez dzieci. Ją na Twoim miejscu zapytalabym. (sroki za brak pl znaków - piszę z telefonu)

Ostatnia edycja:
Dorcia0 test robiłam, wynik negatywny. Czekam na @, która dziś powinna nadejść.

Też zaczynacie dłuuuugi weekend? Ja za 2,5 godziny:)

Huraaaaaaa Przyszła @, na razie dosyć skąpa, ale jest :) czyli wszystko wróciło do normy, już zakomunikowałam dzisiaj misiaczkowi, że za dwa tygodnie zaczynamy działać :)
Wasila - może @ nie przyjdzie a test czasem wychodzi dopiero po terminie @, ja tez za 2,5 h zaczynam długi weekend :)
Miłego dzionka:)

reklama
Ja już mam dłuuugi weekend :-D
Wasila ja powinnam dostać @ jutro...licząc cykl 28 dni ...oby tak się stało !!!
Celujecie kochana w owulkę ... na synusia ???

Aniołek fajnie że masz @...Ty , ja i Wasila będziemy mieć owu w jednym czasie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry