Wasila ja odsawiłam 2 miesiące temu i teraz miałam drugi @ i to po 43 dniach! mam nadzieję że może owulka mi się przesunie do 25 az mój przyleci (ehh ale chyba to niemożliwe) . Jak w ogole się czujesz już teraz po całkowitym odstawieniu od piersi?
AngelikaK to witaj na emigracji
ja w Danii mieszkam z tym ze ja chciałabym juz wrócić ale zobaczymy, tak gdzieś czytałam że w Anglii jest podobna opieka nad ciężarnymi jak w Danii, tzn niewielka, ale obym się myliła. Co do staranek, to mi sie udalo zajść od razu z niunią i wcześniej gdy poroniałam też,
Ja gdy chodziłam z brzuszkiem to go nawet chowałam
żeby ktoś mnie nie musiał nigdzie puszczać w kolejce, ale ja się super czułam całą ciąże , a gdybym się źle czuła to napewno bym nie łaziła na zakupy tylko kupowała online
AngelikaK to witaj na emigracji
Ja gdy chodziłam z brzuszkiem to go nawet chowałam
żeby ktoś mnie nie musiał nigdzie puszczać w kolejce, ale ja się super czułam całą ciąże , a gdybym się źle czuła to napewno bym nie łaziła na zakupy tylko kupowała online
tyle ludzi upośledzonych co w Anglii to nigdzie nie widziałam
w dodatku te chrzciny mnie czekają i sprzątanie i szykowanie jedzenia na obiad po chrzcinach
jakby tak pomyśleć to w Polsce wcale nie jest tak źle z tą służbą zdrowia... Impreza na ok 25 osób, więc sporo ich będzie :/ prosiłam P żeby sobie wziął piątek wolny ale wczoraj powiedział, że chyba będą mieli akurat wyjazd z pracy na kilka dni