ianka biedna Twoja Niunia

Zdrówka dla niej. Oj tak, noce z chorym dzieckiem są straszne:/ Dziewczyny radzą maść majerankową, aspirator i sól morską, ja też polecam. Do tego jeszcze smaruje Frankowi na noc klatkę piersiową i plecki maścią Pulmex Baby.
vinga współczuje mdłości, dobrze pamiętam jak potrafią męczyć. Ty też piszesz że każda ciąża jest inna i dlatego mam nadzieję że tym razem u mnie będzie lżej

A próbowałaś czymś je łagodzić?
Dorcia ciekawe co Twoja córcia powiedziałaby o mnie i moim zboczeniu na punkcie wózków i fotelików
Angelika ja w pierwszej ciąży zaopatrzyłam się w poradnik "W oczekiwaniu na dziecko" i właściwie jest w niej bardzo dużo przydatnych informacji i fachowych porad ale są też rzeczy które są jakby z kosmosu bo to książka amerykańskich autorów. W gruncie rzeczy dużo dały mi też czasopisma dla rodziców ""M jak Mama", "Mam dziecko", "Dziecko", "Mamo to ja", itd. Posiadam sporą kolekcję

No i oczywiście bardziej doswiadczone forumowiczki są nieocenione.
Pisałyście też o Dniu Dziecka. Na szczęście mąż tego dnia miał wolne. Byliśmy w parku wodnym. Natomiast to jeszcze nie koniec. W piątek wybieramy się na Dzień Dziecka zorganizowany przez Koleje Śląskie. Moje chłopaki przepadają za pociągami...ale chyba nie tak bardzo jak za samolotami

Raz w tygodniu jesteśmy na lotnisku

I jeszcze zakład męża 22 organizuje zwiedzanie fabryki. Także atrakcji mamy masę
A co do wieku...mi w lutym stuknęło 24 a mężowi równo 10 lat więcej
Oglądałyście Top model?? Zuza wygrała,moja faworytka

)))
Trzymam ciuki za szystkie starające się w najbliższym czasie. Oby czerwiec byłmega owocny