reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tesiak, gratulacje, to na kiedy termin ci przypada?
Dorcia, ja też chora jestem. zaraziłam się od małego (przez wyciąganie kataru przez aspirator - jak zwykle z resztą)

u nas pod wieczór trochę słońca się pokazało, poszliśmy sobie we trójkę na spacerek :) teraz leże bo brzuchala jakoś mi wywaliło :baffled:

Aniołek...nie dołuj się niebawem będziemy narzekać że nam gorąco. :-p

Vinga nie żartuj...kuruj się kobietko...mówiłam że lepszy odciągacz do odkurzacza...nie przenosi zarazków
U nas w przychodni czeka się na wizytę dwa dni...szok ile ludu choruje :no:

Hej , mnie też pogoda dobija , najchętniej spakowałabym walizki i pojechała tam gdzie jest słońce ...marzy mi się plaża i nic nierobienie :).

Aniołek - wszystkiego naj ! , spełnienia marzeń tych małych i tych większych :)
Dorcia - no wiesz , jaka stara ? haha ja też słynny rocznik 83 ;-)ale oficjalnie mam jeszcze 2-kę z przodu :-). Zdrówka życzę
Ianka - A co się dzieje że macie badanie dna oka??niestety nie pomogę , nie podawałam
Tesiak - tak cichaczem testujesz :-)świetne wieści GRATULUJĘ , najlepszego dla Frania :)
Vinga - Tobie też zdrówka , ech i jeszcze tego Ci brakowało
Co do chrzcin to również podziwiam za samodzielną organizację , mimo że czasem sama takie imprezy organizowałam komuś to u siebie idę na łatwiznę:), nie muszę latać z garami i sprzątać po , w domu nie mam zbyt dużo miejsca i roczek musieliśmy robić na dwa razy , najpierw jedna rodzina , na następny dzień druga , dość męczące to było :-p

Amelia chyba Cię myślami ściągnęłam bo właśnie miałam pisać ...co u Ciebie ???
Ja tez jeszcze mam '2' z przodu...22 dni i będę ryczącą 30 ... buuuuuuuuuu

Pogoda niestety chyba w całej Polsce taka rozpłakana...ale wiem że i we Francji i w Anglii też pada -pocieszyłam ???

Wiecie co zaglądam też na "jak zaplanować płeć dziecka ...chłopczyk/dziewczynka" i są tam naprawdę sympatyczne kobitki :-D Jak i tutaj :-D

Zmykam do łózia...DOBREJ NOCKI !!!

Ostatnia edycja:
Dorcia- właśnie uczę się chodzić w szpilkach :) jutro mam imprezę rodzinną i wypada założyć a od dwóch lat praktycznie chodzę na płaskim . wyglądam jak pokraka :eek:. A przypomnij mi chciałabyś drugą córeczkę czy może chłopczyka ?? Ja nie myślę o swoim podeszłym wieku:-D , z całych sił wypieram haha

Hej:)

To prawda,pogoda nie nastraja pozytywnie. Byliśmy dzisiaj w Bielsku na zakupach i ogólnie ciężkie warunki na drodze. Jeszcze wybraliśmy górską, leśną,krętą drogę i przedzieraliśmy się przez mgłę.
Ale zakupy udane. Kupilismy Franiowi troszkę ubrań no i fotelik na rower. W sobotę premiera:) póki co prognozy są obiecujące. Ciekawe czy będę mogła pojechać z nimi...

vinga o ile dwa testy się nie mylą to z OM temin wypada na koniec stycznia. Jutro idę do gina to będę wiedzieć więcej. Zdrówka dla Was:)

Amelia własciwie to ja już byłam przekonana że się nie udało i czekałam tylko na @. Jakoś tak wyszło;) Dziękuję w imieniu Frania:)
To powiedz tylko kiedy to też pakuję się i jadę z Tobą;P mnie też ciepełko się marzy.

Dobranoc:)

Dorcia, Amelia ja też z tego wyjątkowego rocznika. Jeszcze 2 z przodu, ale już nie długo... ;)

W niedzielę powinna przyjść @, ale póki co symptomów zapowiadających brak.

Nooo ! makota to trzymam &&&& co by wredna @ się nie pojawiła a zamiast niej II !!!
Widzę że rocznik 83 rządzi !!!
Amelia to trzymam kciukaski-nie połam nóg !!! Ja ostatnio obcasy miałam na nogach rok temu-na komunii Młodej i dzięki Bogu mąż był zawsze obok mnie bo pewnie nie doszłabym nawet do samochodu :-pAle wiesz jak śmiesznie musiałam wyglądać...spora nadwaga na obcasach...dobrze że ich nie połamałam :laugh2:
Wypieram "podeszły wiek" haaahaaahaaa:-D aleś powiedziała kobito-niejedna wiele by dała żeby mieć znowu 30 lat ...sorry 29 !!!

Co do płci przyszłego potomka to cały czas bije się z myślami...niby chciałabym synusia-bo parkę mieć fajnie by było ! Z drugiej strony córusie są grzeczniuchne i Młoda chyba wolałaby siostrę ...sama nie wiem. Im dłużej o tym myślę tym bardziej przekonuje się w fakcie że chcę zostać mamą ślicznego zdrowego dzieciąteczka a płeć..hmmmm...jest najmniej ważna

Amelia ,makota My wiek ten sam i miejsce zamieszkania też podobne :)

reklama
ooo Tesiak to dołączysz do mnie i Diablicy na styczniówki :) fajnie. czekamy na dobre wieści wizytowe :)
Dorcia, jak swoim rodzicom powiedziałam o tym odkurzaczu to powiedzieli, że na głowę upadłam :confused2: na szczęście mój P popiera kupno takiego aspiratorka. powiedział, że raz dwa i katar wyciągnięty będzie, a nie męczyć dzieciaka nie wiadomo ile zwykłym aspiratorem
zmieniłam sobie avatarka i sama siebie teraz wśród wpisów nie poznaję :eek: mądra ja

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry