reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki Samosia za zaproszenie na fb :)
Zapomniałam Wam powiedzieć, że poprzestawialiśmy plany urlopowe, mieliśmy mieć urlop od 5 sierpień bo 3,4 mamy wesele a potem chcielismy wyskoczyć na tydzień nad morze, ale są straszne problemy z wolnymi noclegami, najwcześniej dopiero od 10-11 sierpień a to już nam nie pasuje bo 15 sierpnia jest roczek Mai, no i w pracy u A też wojna bo każdy chciał i połowe sierpnia iść na urlop więc powiedziałam żeby ustąpił i w ten oto sposób na 99% bierzemy urlop od 2 września. Był ktoś kiedyś we wrześniu nad morzem?? na jakieś mega opalania się nie nastawiam zresztą nie lubie upałów, ale jakieś spacery wycieczki itp. myślicie, że to dobry pomysł?? no i fajnie jakby udalo nam się pojechać już w Trójkę :)

reklama
Aniołek my w zeszłym roku byliśmy na samiuteńki koniec sierpnia w Łebie i ...mieliśmy cały czas śliczne słoneczko !!! Fakt że morze kilka razy było mocno wzburzone i był zakaz kąpieli ale i tak dość się wypluskaliśmy !!! Mnie tylko dobijał WIATR !!!
Mnie też kłuje w podbrzuszu...i chyba mam wzdęty brzuch ...

Jesli chodzi o urlop nad morzem to niestety w Polsce pogoda jest kaprysna i czy to bedzie czerwiec, lipiec, sierpień czy wrzesień to wg mnie są podobne szanse na to, że traficie na ładną pogodę. Czasami we wrześniu pogoda potrafi być dużo ładniejsza niż w wakacje, no i wiadomo, że jest dużo mniej ludzi, bo dzieciaki nie mają już wakacji ;)

Hej:)

Dzięki za odpowiedz w sprawie maśći. Wtakim razie wstrzymam się jeszcze i będę musiała spróbować poradzić sobie inaczej.
Aniołek myślę że to czy urlop się uda leży od podejścia i oczekiwań. Jeżeli nastawiasz się na plażing, leżing i smażing ;P to możesz się rozczarować. I tak jaknapisała Muffi niezależnie czy to lipiec czy wrzesień. Ale w Polsce jest masa pięknych miejsc i zabytków które można oglądać w pochmurne dni. Na pewno urlop Wam się uda...ważne że razem;)

Tesiak masz rację....Aniołek nie ważne gdzie...ważne z kim spędzasz urlopik :)

Tesiak widzisz ja miałam clotrimazolum przepisaną jak byłam w 2 miesiącu ciąży mimo że faktycznie na ulotce pisze jak byk że nie można w pierwszym trymestrze :szok:

Jadę do koleżanki na kawkę...odpocznę chwilkę !!!

Dorcia trochę czytałam w internecie i dużo dziewczyn pisze że ulotka swoje a lekarze swoje. W piątek dopytam się mojej gin. Miłego popołudnia:)

Tesiak ja mam maść Pimafucort, clotrimazolum też ale nie używam. Infekcje w ciąży to straszna lipa :/ Ja mam wizytę w czwartek i poproszę o globulki Pimafucin, ostatnio brałam i pomogły. Może pij wodę z cytryną? Ponoć pomaga. Aha i mi mówił że spokojnie można brać coś z żurawiną.
Aniołek taki urlop może mieć urok, mało ludzi, a często pogoda ładniejsza niż w sezonie.
Dorcia wyluzuj kobieto :)

Co do wakacji to my za 3 tygodnie będziemy się już powoli pakować :) Nigdy nie czekałam tak strasznie na wyjazd, to nasze pierwsze wakacje razem.
U nas leje, przynajmniej można trochę odsapnąć od spacerów i słońca.

Carla - Ale Ci fajnie, zazdroszczę, i życzę pogody na wakacjach :) ja musze jeszcze czekać 2 mc-e ale pewnie zleci szybciutko, u mnie też leje, troszke człowiek odpocznie od upałów, pewnie całe popołudnie przeleże przed laptopem, zwłaszcza, że strasznie dzisiaj słaba jestem i kują mnie jajniki, kusi mnie zatestować ale się boję dzisiaj dopiero 27 dc.

Aniołek doczekać się nie mogę, mam nadzieję że pogoda dopisze- nie musi być upałów, ale oby nie padało.

Kurcze na wątku październikowym przeczytałam, że jedna dziewczyna urodziła już... 23 tc... Aż ciarek dostałam. Teraz to tym bardziej nie pójdę na tą rozprawę, zadzwonię do mojej mecenaski żeby przełożyli termin rozprawy jak będę miała skończony 37 tc, życiem i zdrowiem syna ryzykować nie będę!!

reklama
Aniołek ja mam 25 dc...ja to jestem w gorącej wodzie kąpana,więc nie wytrzymałam i zatestowałam !!! Niestety negatyw !!! Poczekam jeszcze ciut ciut :)

Carla udanego odpoczynku kochana !!! Należy Ci się !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry