reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczak, dokładnie tak jak napisała Wasila :) piszemy tam o takich "prywatniejszych" sprawach
ja @ dostałam jak karmiłam 2x na dzień. skończyłam jak mały miał 6 miesięcy tylko i wyłącznie ze względu na następną dzidzię - gin zabronił mi karmić gdybym była w ciąży. więc przestała karmić jeszcze przed starankami :)
Ianka, 61m2, 3 pokoje, winda!! i OCHRONA!!! co ja bym dała żeby mieć ją i teraz
Aniołek, nowe fotki masz na fb? muszę zerknąć bo widocznie przeoczyłam
Dorcia, szkoda, że nie da się zmniejszyć. co do ukręcania łba to możesz czynić honory :)
chciałabym się nie denerwować ale to niestety silniejsze ode mnie

reklama
vinga to jak 3 pokoje to fajnie , jednak myśleć trzeba o przyszłości , dwoje małych rozrabiaków :) i ta winda tez luksus z wózkiem itp, ja mieszkam na parterze ale jakbym miała tak wziąść niunię wózek, zakupy na np 4 piętro to dziękuje!! przypomnieli mi się znajomi których kiedyś na lotnisko odwoziłam, oni, 2 dzieci roczne i rok starsze i pies wielkości nie małej hehe!! hehe

oj tak, z wózkiem to duże udogodnienie, tym bardziej że ja będę mieć podwójny wóz :baffled: a i balkony dwa są do mieszkania, więc też fajnie :)

1.Ianka
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07

6.Kurczak 1.08
7.Wasila 1.08
8.Fuma 06-08.08
9.Muffi
@
10.Kazimiera-wrzesień

Ianka wpisałam Cię kochana na miejsce 1. Daty to są terminy spodziewanej @ i testowania jednocześnie !!!:-D

Wasila...szczerze to była u nas chyba chwilkę Aga ??? Na dniach miała testować bo chyba miała cień cienia ...ale nie wiem czy czegoś nie pomieszałam :eek:

Aniołek
moje dmuchanie pomogło...werdna @ nie przyjdzie- mówię Ci !!!!!!

Dziewczyny...padam!! dzis wkroczylismy do nowego mieszkania i zrobilismy tzw rozpieruchę :D
ja zrywałam tapety a mąż usuwał kafelki z łazienki. Jestem zmeczona ale szczesliwa:)
Vinga-ale fajnie,ze znalezliscie mieszkanko!!!!mam nadzieje,ze szybciutko uda Wam sie wszytsko załatwic:)

no była była, ale w końcu nie wiadomo co z nią. czy ciąża czy nie??
Samosia, jej fajna taka rozpierducha :) dużo macie do remontu?

Samosia uwielbiam podczas remontu niszczyć...to mnie uspokaja :-D
Kochana nie ma Cię na liście !!! Kiedy rozpoczynacie staranka ????

Vinga też jestem ciekawa co u niej !!! ???

reklama
Kurczak ...zauważyłam że nad awatarkiem masz "góralka niskopienna" ...hehehehe...kiedyś też na nas tak mówili :-D Może mieszkasz niedaleko ???
Dawno tej Agi nie było ... może się odezwie ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry