Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dorcia, vinga sherlock wybadała, że Aga jest na marcówkach, więc jest ciąża kurczak, dziś u siebie na styczniówkach umieściłam ten filmik, spore poruszenie wywołał. jest straszny
Dzięki Vinga...szkoda że się nie odezwała !!! Szkoda że z nami nie została !!!
Filmik lekko szokuje ...fakt...moja córka ma 10 lat i nigdy , przenigdy sama nie została w samochodzie !!! Nawet jak spała zawsze któreś z nas przy niej było...już nie mówiąc o zamykaniu samochodu !!! STRASZNE !!!
vinga ..... kompletne zero, jeszcze kobitka nie spieszyła się specjalnie, tu wącha, tam sprawdza i jeszce dyskutuje ..... mogła się chociaż spieszyć jak już musiała je zostawić a raczej nie chciała brać ze sobą
Kurczak to może kiedyś wspólną kawencję zaliczymy...a już the best byłoby z dzieciaczkami się spotkać !!!
Zapomniałam Wam powiedzieć że dzisiaj jakaś starsza Pani stojąca za mną w kolejce wykrzyknęła..."proszę przepuścić tą Panią w ciąży...przecież jakaś kultura musi być" i ja się rozglądam gdzie ta babeczka stoi...a ona do mnie "proszę niech Pani sobie bez kolejki idzie"....ja na to że ja nie w ciąży,że to tylko nadwaga !!! A ona...że jest pewna że będę drugi raz mamusią !!! Skąd ona wiedziała że mam już jedno dziecko ??? W ciąży nie jestem bo plamię mocno...ale normalnie mi w głowie kobitka utkwiła !!! Mam jej twarz przed oczami...taka spokojna , ciepła babcia !!!
Dorcia, to jakiś znak
mało jest takich ludzi, co skorzy są ciężarną przepuścić. ja mam już spory brzuszek i ostatnio stałam w kolejce do kasy uprzywilejowanej. pytam panią przede mną czy mnie przepuści bo ja w ciąży, ona że tak... no ttak fajnie by było gdyby kasjerka - która to słyszała! - nie zaczęła jej zakupów kasować zanim ja po swoje sięgnęłam. pierwszy raz byłam tak wkurzona że kasjerce się oberwało. spytałam po jaką chole.rę mają kasy uprzywilejowane skoro ciężarną nie przepuszczą pustaki
Witam sie wieczorowa porą dzieki za dopisanie mnie do listy moj to juz nie moze sie doczekac staranek
U mnie nie odtwarza tego filmiku ale moge sobie wyobrazic
Ja plany na weekend sprzatanie domku plus prasowanie z calego tyg wiec bedzie co robic za tydzien przyjezdza do mnie rodzinka z PL wiec musze co nieco ogarnac .I musze sie pochwalic od trzech dni walcze z dieta lub ze zdrowym jedzeniem plus cwiczenia chce troche zgubic zanim zajde w nastepna ciaze pozdrawiam wszystkie i dobrej nocy
PS w koncu udalo mi sie wstawic suwaczek
Ianka - strasznie się górale cenią .. Vinga - bez windy na piętrze z dwójką dzieci i wózkiem byłoby ciężko chyba . U mnie czasem się winda psuje , akurat jak wracam z zakupów obładowana siatami ....nie musze mówić jakie k...y wtedy lecą ..( w myślach ) Kurczak - oglądałam film , głupota ludzka mnie przeraża , w faktach dziś podawali różne przypadki i było o tym jak ojciec miał dziecko do przedszkola zawieźć , zapomniał i poszedł do pracy a dziecko pare godzin przesiedziało w samochodzie na upale ...