reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia, vinga sherlock wybadała, że Aga jest na marcówkach, więc jest ciąża :)
kurczak, dziś u siebie na styczniówkach umieściłam ten filmik, spore poruszenie wywołał. jest straszny

reklama
Dzięki Vinga...szkoda że się nie odezwała !!! Szkoda że z nami nie została !!!

Filmik lekko szokuje ...fakt...moja córka ma 10 lat i nigdy , przenigdy sama nie została w samochodzie !!! Nawet jak spała zawsze któreś z nas przy niej było...już nie mówiąc o zamykaniu samochodu !!! STRASZNE !!!

ale co to jest za trudna rzecz wziąć dziecko, posadzić w wózku sklepowym i z nim pochodzić? taka czyta głupota, zero instynktu macierzyńskiego :no:

to gratulacje dla Agi, nic nam nie powiedziała smutno :( cieszymy się, że się udało

Dorcia mam siostre w Krk i często tam bywam, a do Krk z BB niecałe 100 km chyba

vinga ..... kompletne zero, jeszcze kobitka nie spieszyła się specjalnie, tu wącha, tam sprawdza i jeszce dyskutuje ..... mogła się chociaż spieszyć jak już musiała je zostawić a raczej nie chciała brać ze sobą

Kurczak to może kiedyś wspólną kawencję zaliczymy...a już the best byłoby z dzieciaczkami się spotkać !!!

Zapomniałam Wam powiedzieć że dzisiaj jakaś starsza Pani stojąca za mną w kolejce wykrzyknęła..."proszę przepuścić tą Panią w ciąży...przecież jakaś kultura musi być" i ja się rozglądam gdzie ta babeczka stoi...a ona do mnie "proszę niech Pani sobie bez kolejki idzie"....ja na to że ja nie w ciąży,że to tylko nadwaga !!! A ona...że jest pewna że będę drugi raz mamusią !!! Skąd ona wiedziała że mam już jedno dziecko ??? W ciąży nie jestem bo plamię mocno...ale normalnie mi w głowie kobitka utkwiła !!! Mam jej twarz przed oczami...taka spokojna , ciepła babcia !!!

DOBREJ NOCKI !!!

Dorcia, to jakiś znak :)
mało jest takich ludzi, co skorzy są ciężarną przepuścić. ja mam już spory brzuszek i ostatnio stałam w kolejce do kasy uprzywilejowanej. pytam panią przede mną czy mnie przepuści bo ja w ciąży, ona że tak... no ttak fajnie by było gdyby kasjerka - która to słyszała! - nie zaczęła jej zakupów kasować zanim ja po swoje sięgnęłam. pierwszy raz byłam tak wkurzona że kasjerce się oberwało. spytałam po jaką chole.rę mają kasy uprzywilejowane skoro ciężarną nie przepuszczą :no: pustaki

Witam sie wieczorowa porą:) dzieki za dopisanie mnie do listy :) moj to juz nie moze sie doczekac staranek :szok:
U mnie nie odtwarza tego filmiku ale moge sobie wyobrazic :(
Ja plany na weekend sprzatanie domku plus prasowanie z calego tyg wiec bedzie co robic :) za tydzien przyjezdza do mnie rodzinka z PL wiec musze co nieco ogarnac .I musze sie pochwalic od trzech dni walcze z dieta lub ze zdrowym jedzeniem plus cwiczenia chce troche zgubic zanim zajde w nastepna ciaze :) pozdrawiam wszystkie i dobrej nocy :)
PS w koncu udalo mi sie wstawic suwaczek :)

Ianka - strasznie się górale cenią ..
Vinga - bez windy na piętrze z dwójką dzieci i wózkiem byłoby ciężko chyba . U mnie czasem się winda psuje , akurat jak wracam z zakupów obładowana siatami ....nie musze mówić jakie k...y wtedy lecą ..( w myślach :) )
Kurczak - oglądałam film , głupota ludzka mnie przeraża , w faktach dziś podawali różne przypadki i było o tym jak ojciec miał dziecko do przedszkola zawieźć , zapomniał i poszedł do pracy a dziecko pare godzin przesiedziało w samochodzie na upale ...

reklama
Hallooooo pomocy.... zrobiłam test.... CAM00005.jpg

widzicie coś? czy tylko mi się wydaje??

Załączniki

• CAM00005.jpg
    CAM00005.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 51
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama