reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hallo kochana
ANIOŁECZKU Ty mój.....są dwie !!!!!!!!!!!
Mówiłam że oddam swoją krechę !!!
SĄ DWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jejuś jak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!
KURCZE KOCHANA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Małpa już nie przyjdzie ...sia la la la la la !!!!!!!!!!
Dmuchanie i chuchanie pomogło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz dmucham Wam wszystkim staraczki !!!!!!!!!!!!!
Oj będę mieć dzisiaj dobry dzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jejuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia, jesteś kochana, aż mi łza popłyneła, że ktos się cieszy z mojego szcześcia, aczkolwiek jeszcze to do mnie nie dociera, najgorsze jest to, że wykorzystałam wszytskie testy jakie miałam w domu, więc musze kupić żeby w poniedziałek powtórzyć i pójde na bete, brzuch mnie cały czas pobolewa, strasznie się boję, nie chcę powtórki z kwietnia.

No i mam wyrzuty sumienia, wczoraj mnie brzuch bolał, że już myślałam, że dzisiaj @ przyjdzie i wypiłam po południu jedno somersby :(

Ostatnia edycja:
o co ja pacze, wchodze z rana a tu taka super wiadomosc :-)

Aniolku- ja tez widze II, gratulacje!!!! I nic sie nie denerwuj bedzie dobrze :tak:

no i z tego wszystkiego zapomniala co miala jeszcze napisac:confused:

milego weekendu kobietki :-)

ale dziś pospałam, musiałam odreagować wczorajszy dzień. otwieram oczy, wchodzę na fb w komórce a tam wiadomość od samosi do Aniołka ":))))" wystarczyło już wiedziałam co się tu dzieje hehe :)
Aniołku, widzisz, słoneczko wyszło do ciebie :) naprawdę strasznie się cieszę i gratuluję!!!! ty nasza kochana Kwietniuweczko :) mąż już wie???
dzięki tej wiadomości poprawił mi się chociaż humor :) a teraz idę dalej spać. zajrzę wieczorkiem :)

Vinga - Mąż w pracy i jeszcze nie wie i chyba sie dowie dopiero w poniedziałek, jak zrobię bete...
Ja tej nocy też nawet dobrze spałam. teraz sobie odpoczywam, zjadłam śniadanko, powiesiłam pranie i leże z laptopkiem :)

Dobrze, że humor już lepszy... :)

Kurcze Aniołek...mój M wrócił do domu a ja od progu....Aniołek jest w ciąży !!!...a on do mnie..."dobrze się czujesz ???"...kurde z tego wszystkiego zapomniałam że on nie wie o BB i nie wie kto to Aniołek !!! Ehhhhhhhh się uśmiałam !!!

Jezzzzzzzzzzzzzzzzu jak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wytrzymasz i powiesz mężowi...na pewno nie wytrzymasz !!!
Nie będzie powtórki z kwietnia ...nawet o tym nie myśl... teraz wszystko się zagnieździło dobrze i zarodeczek zdrowiutki jest...i Ty spokojna masz być bo będzie wszystko dobrze !!!

NAWET NIE WIESZ JAK SIĘ CIESZĘ !!!!!!!!!!

Póżniej skrobnę coś więcej bo jakoś jedno mi w głowie...Aniołeczku Ty mój !!!

Dorcia - muszę wytrzymać i nie powiem, niech ma kare za ostatni raz, poprzednio wypeplał wszystkim swoim kolegom, i zarzekłam się, że następnym razem jak bede w ciaży to mu nie powiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, zresztą zawsze mi sie marzyło, że jak zajdę w ciażę podaruję mojemu mężowi prezent w postaci testu ciążowego i malutkich paputków, w tym przypadku chcę mu dać wynik beta HCG, dlatego czekam do poniedziałku, żeby mieć 100% pewności, że to ciąża a nie wadliwy test.

reklama
Aniołek- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wcale mnie to nie dziwi, miałaś wszystkie objawy ciążowe co ja:)))) Mówiłam ze będą dwie? Mówiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry