reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek no jak w mordę strzelił są dwie ................ widzisz koleżanki bardziej w Ciebie wierzą niż Ty sama, ale to chyba zawsze tak jest !
Na małpiszona nie czekaj bo nie przyjdzie, trunkiem się nie przejmuj, na pewno nie zaszkodzi.

Dorcia fajne by było takie spotkanko, jeszcze Aniołek ma blisko :)
Także żeby spotkanie mogło mieć miejsce z dzieciaczkami to bierzemy się do działania bo Aniołek już przydziałał :)

Amelia niestety głupota ludzka nie ma granic, jak można zapomnieć że się dziecko wiozło do przedszkola :(

Kazimiera trzymam kciuki za dietę.

U mnie dolegliwości ciut mniejsze dzisiaj, ale od wtorku to była jakaś masakra, dziś tak jakby lepiej, chociaż raz za czas mnie przymdliło.

Aniołek mam takie dziwne coś co raczej, żeby nie napisać nigdy, się nie dzieje - przed okresem bolą mnie cyce, wiadomo, nawet z 1,5 tyg. przed ale tym razem mam coś jeszcze - mamy karmiące piersią wiedzą o jakie uczucie mi chodzi, takie jakby mrowienie, jak moja Córuchna się przyssała to na początku ssania ma się to uczucie - no nic czekam na @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aniołek ja tradycyjnie miałam weekend pełen smykania, dlatego jestem dopiero dziś.

Ja przy Tych moich Skarbach nie mam odpoczynku w domu wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aniołek to w takim razie czekamy na zdjątko sikacza rano !!!:tak:Tanie masz te teściory...u nas poniżej 6 zł nie kupisz (pepino w tesco 5.99 zł)
U mnie w salonie 29 stopni, w sypialni 34 stopnie...śpimy na materacu w salonie !!!

Mnie niestety rano czeka wizytka w przychodni...coś mnie w kostkę ugryzło i noga spuchła jak balon...nie dam rady chodzić :no:

Kurczak Ty tak na ta wredną małpę nie czekaj...bo nie przyjdzie !!!

Zaliczyłam dzisiaj imprezkę rodzinną i padam na twarz !!!
DOBREJ NOCKI !!!

1.Ianka
2.Aniołek II
3.Dorcia @
4.Amelia @
5.Gabryska 30.07

6.Kurczak 1.08
7.Wasila 1.08
8.Fuma 06-08.08
9.Muffi
@
10.Kazimiera-wrzesień

Witam :) zrobiłam sikańca, kreska dużo ciemniejsza - ciekawe jaka beta wyjdzie, wrzucę wam fotkę po południu bo boję się, że mężuś się obudzi, matko... ja dalej w to nie wierze.... Boziu tylko pozwól tym razem tej kruszynce przyjść na świat...
zbieram się pomalutku do pracy, Miłego dnia

Aniołek- umawiaj się do lekarza i to szybko. Ja byłam na pierwszej wizycie w 5 tc już, bo akurat mialam wizyte umówiona wcześniej. Moze karty ciąży Ci lekarz nie założy ale zrobi usg (mówie oczywiscie o wizycie prywtanej bo na NFZ pierwsze usg to chyba w 12 tc). Beda jakies zalecenia, sprawdzi czy z ciąza wszytsko ok i bedziesz spać spokojnie:)

Aniołek, a ja ci odradzam szybkie pójście do gina. idź tak ok 6 tygodnia, po co masz przechodzić to co ja? przecież gin od razu powiedział, że lada moment poronię. Pamiętam że Carla też miała jakieś akcje z ciążą pozamaciczną itp. teraz i tak nic widać nie będzie, będziesz się tylko niepotrzebnie denerwować. w 6 tyg. powinno być widać pęcherzyk, ja byłam w 5 i macica jak na miesiączkę wyglądała. po co masz słuchać tego co ja i oczy sobie wypłakiwać. zrobisz jak sądzisz ale ja z całego serca dobrze Ci radzę. jeszcze raz kochana gratukuję :) leć na betkę, będziesz miała jeszcze czarno na białym :)
ja padam jeszcze po wczorajszym dniu, straszny był (oczywiście o pogodę chodzi).
i nastąpiła zmiana planów. byliśmy u moich rodziców, którzy nam wyperswadowali kupno mieszkania w płocku, za to oglądaliśmy nowe mieszkania w Płońsku (niedaleko moich rodziców). może mają i rację, że tam mi będzie lżej, bo mama może mi w każdej chwili pomóc. a mój P zamierza wyjeżdżać za granicę, więc ta pomoc mi się jak najbardziej przyda. dziś pytamy o naszą zdolność kredytową i szybko trzeba sie zdecydować, bo zostało tylko jedno mieszkanie którym jesteśmy zainteresowani.
wpadnę później, bo mały jęczy strasznie.

reklama
Vinga- Są lekarze i konwały:) ja byłam w 5tc i nie żałuje, zrobił mi usg, potwierdził ciąże i od razu wiedział ze nie jest to pozamaciczna. Powiedział tez ze ciąża jest z lewego jajnika.
Aniołęk Twoj wybór

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry