reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No tak to jest Vinga z tymi kredytami, my jakoś najgorzej nie zarabiamy a też mieliśmy zdolność na granicy... ale dobrze, że macie z kim ten kredyt wziać :)

reklama
Aniołek piękna betaaa, teścik i prezent dla męża ;)))

Vinga no niestety, teraz to bardzo częste, że na umowie wpisują najniższą krajową, a potem człowiek ma mase problemów przez to.

Hej :) rozpływam się , nic takiego nie zrobiłam a wymęczona jestem strasznie , całe dnie spędzam u mamy bo w bloku nie da się siedzieć
Aniołek
- ale słodkie paputki:))
Vinga - dokładnie , dobrze że macie z kim kredyt wziąć, a l4 masz do końca ciąży wystawione ??
Tesiak -spokojnie , na pewno wszystko jest w porządku:)), jak tam po urlopie??
Muffi - a co się stało ???????
Gabryska - mi też by się przydało zrzucić parę kg , piszę to jedząc lody :cool:
Dorcia - i jak tam noga ??

Amelia nic się nie stało. Po prostu nie umiem określić miesiąca kiedy zaczniemy się starać. Muszę doprowadzić swój organizm do dobrej formy i przygotować na ciążę ;)

podejrzewam, że i o to i o to. mąż był w banku więc on lepiej wie. przyjedzie z pracy to może mi wyjaśni. ale poczytałam na ten temat w internecie i faktycznie często banki nie zgadzają się na kredyty dla ciężarnych :( a jeśli się zgodzą to chcą zaświadczenia, że po macierzyńskim na pewno wracam do pracy, a same wiecie w jaki sposób ja jestem zatrudniona.
Muffi, to bierz się za siebie i to już!!! nie odwlekaj tak bardzo starania o dzidziusia.

No wiem wiem!!!

Z jednej strony nie mogę się doczekać staranek, a z drugiej nie mogę się zebrać do cholernego dentysty ;/ :angry:

reklama
Muffi to chyba nigdy porządnie ząb Cię nie bolał, idź póki Cię nie bolą bo potem już może być za późno, większy ból, dłuższe leczenie większa kasa... przemyśl to na prawde....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry