Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nooo Carla pojechała na zasłużony odpoczynek !!! Ja też tak chcę !!!
Muffi ja idę we wtorek...możemy pójść razem !!! Naprawdę zrób sobie "porządek" i do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z ciężkim serduchem nie wpiszę Cię na listę...choć nie ukrywam że może zrobisz nam niespodziankę pewnego dnia ... i wrzucisz zdjęcie II ??? !!!
Tesiak i Tobie też brzusio urośnie...jeszcze Ci ciężko będzie !!! Do słonic należeć nie będziesz na pewno bo masz super figurkę !!! Dawaj znać jak tam Twoje samopoczucie i wieści po wizycie !!!
Amelia dziękuję za troskę...noga...hmmm jak balon, ratka świnki itp.Ledwo chodzę
Dostałam całą masę leków...ale jak na razie nic nie pomaga...jutro pojadę do chirurga-może coś pomoże. najprawdopodobniej ugryzła mnie meszka albo bąk...ale rumień mam jak przy ugryzieniu kleszcza. I ten ból...ałaaaaaaaa
Jak nie urok to sraczka
vinga dzieki za dobre slowo chyba udziela mi sie niepokoj kolezanek z watku lutowego. A jak Twoje samopoczucie, mdlosci minely?
Amelia urlop sie udal pogoda dopisala, atrakcje ciekawe tylko splukalismy sie doszczednie ale to chyba znaczy ze dobrze sie bawilismy;D
W piatek mam wizyte i usg...pierwszy raz zobacze moje malenstwo A Francio swietnie radzi sobie z siusianiem na kibelek. Pieluszek uzywamy tylko w nocy ktore wlasciwie co rano sa suche
A jak Twoje staranka?
Dorcia dziekuje oczywiscie dam znac i pewnie wrzuce zdjecie
Nawet nie mow o rumieniu odkleszczowym...az mi ciarki przeszly:/ Chorowalam na bolerioze... Oby opuchlizna i bol szybko minely
Tesiak...ale superowo...usłyszysz serducho i zobaczysz swój mały cud !!!
Wiesz nie kojarzę żeby to był kleszcz...raczej meszka albo bąk...ale zobaczę jutro co mi powiedzą !!!
Fajnie że urlopik się udał...odpoczęłaś ??? Jak samopoczucie ???
A cóż Ty mężowi zrobiłaś że się obraził ???
Tesiak, przenoś się do nas na styczeń u nas wesołe babki są , chociaż dziś grupowy smutek panuje, koleżanka straciła dzidziusia Niestety, rzyganie męczy dalej, zawsze około południa muszę swoje wymodlić przy kibelku Myślałam, że ty już dawno serducho słyszałaś, który to tydzień? Dorcia, jak to kleszcz by było to bardzo charakterystyczne ugryzienie jest. taki pierścień. Nataniela ugryzły meszki w dwóch miejscach, to trochę spuchnięte miał i takie małe krosteczki czerwone naokoło ugryzienia. kurcze ale to niezłą alergię musisz na to dziadostwo mieć. oby szybko noga wróciła do normy
Dorcia może się tak zdarzyć, że zaliczymy wpadkę hehehe ale wolałabym nie ;] Biedna jestes z tą nogą kurcze… ale dziwne, że aż taki obrzęk i ból?? Może to szerszeń?
Tesiak brzuszkiem się nie martw to bardzo indywidualna sprawa!!! Jednym brzuch wychodzi mega szybko innym później, jednym mały innym większy Super, że zobaczysz maleństwo, to musi być bardzo wzruszające. Fajnie, że udał Ci się urlop, niestety trzepie po kieszeni, ale myślę że warto dla relaxu i odskoczni. Koniecznie wstaw jakies fotki z urlopu!
A w ogóle Tesiak czemu nie masz suwaczka??
A mój M dostał 2 dni wolnego w pracy i jedziemy sobie na romantyczny rocznicowy wydłużony weekend YEEEEY
A żeby Was podenerwować wrzuce zaraz na zamknięty fotki z tego weekendu )
Dorcia - Ty to jakaś pechowa jesteś, jak nie problemy z układem moczowym, to Cię jakieś dziadostwo ugryzie, Biedactwo, mam nadzieje, że opuchlizna szybko zejdzie i noga przestanie boleć. Tesiak - nic się nie martw, że brzuszka nie widać, mojej bratowej brzuszek się uwidocznił dopiero w 6 miesiacu, a potem już poleciało Coś mężowi zrobiła?? Muffi - taka wpadka chyba byłaby najlepsza, nie miałabyś czasu na rozmyslanie stres związany ze starankami To trzymam kciuki i wpadajcie jak najszybciej, tylko te zębiska wylecz. Ale zazdroszczę weekendu ja jeszcze muszę miesiac czekać na urlop
Miłego dnia życzę.
Aniołek- widzę u Ciebie nowy suwaczek Geba sama mi się śmieje jak a niego patrze. Dobrze, że w kolorze niebieskim bo ja czuję ze to bedzie boy
Tesiak- nie przejmuj się rozmiarem brzucha. Ja pracowałam do 7 miesiąca ciązy i mój kierownik cały czas nie iwrzył ze jestem w ciązy bo brzucha nie miałam. Wyskoczył około 25tc. A do porodu i tak był malutki. Taki urok- nic tylko się cieszyć- mniej rozciągnietej skóry na brzuchu potem zostanie. Poza tym Vinga ma krótsze odstępy między ciążami i jest chyba w bardziej zaawansowanej. Powodzenia u lekarza
Muffi- mam nadzieje, że na rocznicowym weekendzie podziecie na całośc i wrócicie we troje. Miejcie jakąs pamiątkę Wtedy będzie motywacja żeby iść do dentysty;P
Ja obchodzę dwie rocznice ślubu w ciągu roku- pierwsza mamy 21 maja (cywilny) a rocznice kościelnego 13.08.
Vinga- pytaliście w roznych bankach? Mozę warto przejść się do doradcy kredytowego? Ja akurat polecam pośrednictwo- nam pomogła wynegocjować lepsze warunki z bankiem. Poza tym pamietam, że Gettin bank jest bardzo liberalny ale tez i droższy.