reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jak dzisiaj odbiore bete to dzwonie do gina i chciałabym się umówić na końcówke przyszłego tygodnia, więc to byłby początek 6 tygodnia oczywiście ide prywatnie bo u niego wizyta na NFZ co 5 mc-y Trzymajcie kciuki :)

reklama
6 tydzień będzie dobrze, pęcherzyk będzie widać :)
a swoją drogą to naprawdę ciężarna na nfz ma tak rzadko wizyty?

Hej:)
Wspaniale przeczytac w poniedzialkowe przedpoludnie tak wspaniala wiadomosc...Aniolek gratuluje Ci z calego serca:) Bardzo sie ciesze:)
Caly czas trzymam za Was mocno kciuki. Oby wiecej pozytywnych testow;)
A ja powoli zaczynam sie martwic...zwlaszcza jak widzialam brzuszek vingi... Jestem prawie plaska. Brzuszek mam taki jakbym zjadla spory obiad i tyle...zadnych kraglosci. Wizyte mam dopiero w piatek. Boje sie o moje malenstwo:(
Samosia i vinga gratuluje mieszkan i zazdroszcze;)

Chcialam napisac wiecej ale wlasnie Francio sie obudzil. Moze da mi pozniej szanse zeby jeszcze wpasc do Was.

Milego popoludnia:)

Hej dziewczyny,

u nas weekend minal szybko, w sobote grillek, wczoraj nad jeziorem, mlody moj z wody nie chcial wyjsc, tak mu sie spodobalo :-)

Dorcia - jak twoja noga? Moj M. ma ze jak cos go ugryzie to noga jak bania, wtedy zastrzyk z hydrokortyzolu zadne fenistile do smarowania nie pomagaja

Vinga- jesli mieszkanko fajne i Wam sie podoba, to ja bym sie decydowala na te blizej rodzicow, skoro jak sama piszesz mama sklonna w kazdej chwili do pomocy w razie jakbys potrzebowala

Ja do gina tez polecialam szybko bo w 5 tyg., usg zrobil, stwierdzil ciaze, ale karte ciazy dopiero pozniej dostalam.

Milego poniedzialku!!

Tesiak, ty się martwisz że brzuszka nie masz? ale przecież to nie znaczy, że coś jest nie tak, kochana!!! nawet tak nie myśl.moja sąsiadka jak szła rodzić to miała taki brzuch jak ja w 4 miesiącu,a dziewczynka urodziła się 3300g, więc mała nie była. to od budowy ciała zależy a z tego co widziałam ty kobitka szczuplutka jesteś :) napisz co tam u Ciebie słychać, jak dzidzia.
Gabrysia, raczej bardziej na te mieszkanie blisko rodziców się nastawiamy. będzie łatwiej, Gabryś skończy roczek to babcia z nim zostanie a ja do pracy. dziś wszystko będzie jasne, jaki kredyt możemy wziąć.

Ja tu wracam z gorącego plażowego weekendu a tu co? TAKIE WIEŚCIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniołek GRATULACJE Kochana !!! Bardzo bardzo się cieszę :)

Jejku jak świetnie ;) Tak się cieszę, że Ci się udało :):):)

Superrrrr kolejna ciężarówka na forum. Ale mąż będzie miał niespodziankę :) Wrzuć fotkę drugiego testu pliiiz (daj się nacieszyć widokiem) i czekamy na betkę !!!!

A co do listy to możecie mnie usunąć z listy bo ja nie wiem kiedy my zaczniemy.

u mnie klapa, zaczelam plamic wiec pewnie durna @ jutro pojawi sie jak w zegarku :no:

trudno trzeba stanac do walki w sierpniu :tak:
wymyslilam sobie tez, ze zaczynam dietkowanie, przydaloby mi sie zrzucic pare kg zanim bede w ciazy abym pozniej nie miala sloniowych rozmiarow, a moze zajecie glowy czyms innym niz tylko starankami przyniesie luz blues i dwie kreski :-)

Hejka laseczki, a więc melduję się, wklejam zdjęcie teściorów :) ten na dole jest z dzisiaj. CAM00012.jpg

wynik bety chyb też ok :)
CAM00013.jpg

umówiłam się na wizytę u Gina - termin 07.08 to będzie 42 dc,
kupiłam mężowi prezencik :)

CAM00008.jpg

podarowałam razem z wynikami bety :) oczka mu się zeszkliły :)

Na chwile obecną tryskam szczęściem, przesyłam Wam masę ciażowych fluidków, mam nadzieje, że tym razem wszytsko będzie dobrze.

idę sobie jakiś obiadek naszykować będe później :)

Załączniki

• CAM00012.jpg
    CAM00012.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 70
  • CAM00013.jpg
    CAM00013.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 76
  • CAM00008.jpg
    CAM00008.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Aniołek, teraz druga krecha jak się patrzy :) a betka na 4 tydzień

a mi się humor zepsuł. ze względu na moje L4 nie mam żadnej zdolności kredytowej (chociaż pieniądze dostaję). Będziemy musieli wziąć mojego tatę jako współ-kredytobiorcę, mąż ma najniższą krajową wpisaną w umowę, chociaż więcej faktycznie zarabia... :no: ja mam większą pensję ale się nie liczę jak widać. no nic, tata jako "zabezpieczenie" dla banku ale sami spokojnie damy radę spłacać kredyt.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry