reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aniołek dwie krechy jak nic!!! ale super, gratulację bardzoooo, wytrzymasz nie mówiąc Twojemu? Co do twojego strachu przerabiałam to dokładnie, dlatego powiedziałam sobie ze nikomu z rodziny nie powiem dopóki nie usłyszę serduszka, i za drugim razem wyszła nasza kochana Roksanka tak że nie martw się tylko ciesz :) ahhh jak fajnie
i ja też się szczerze do laptopa teraz!

Kurczak ja sie boję wchodzić w takie filmiki, z waszych opisów widzę że nieprzyjemny widok, ale podaruję sobie oglądanie, ale ja małą nawet do kiosku biorę
Samosia zazdroszczę Ci tej rozpierduchy !
Dorcia bo babcia w sklepie dobrze mówiła, ciąża będzie tuż tuż. Ja byłam w banku w tym tygodniu z niunią, wózka nie brałam, cyk na ręce wchodzę a tam dobre 15 osób i 1 !! kasa obsługuję, stałam tam dobre 40 min, taka starsza babcia (babcia 12-ścioro wnucząt:)) mówi żebym poszła bez kolejki bo jak to takie dziecko męczyć, ja że nie ma problemu w ciąży nie jestem a 10 kg ponosić to nie problem:) a ta mówi kolejny raz do babki z przodu to samo (a ja nie narzekałam! , cierpliwa jestem , jeszcze niunia była grzeczna), babka z przodu odpowiada "teraz nie ma dobrych ludzi" hehe
vinga bo w kasach dla uprzywilejowanych to kasjerzy powinni reagować, ja nie wiem co oni myślą.
Kazimiera zazdroszczę Ci samodyscypliny co do diet, ja to moge pomarzyć, jem gdy mogę , czasem nie dam rady a potem nadrabiam wszystkim

Aniołek jeszcze raz gratuluję :)

Ostatnia edycja:
Witam,
Ale upał u mnie już jest 30 st w cieniu, masakra nie chce wiedzieć co będzie w dzień.
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa, mam nadzieję tylko, że ten czar nie pryśnie jak bańka mydlana, jutro powtórze rano test, jak wyjdzie pozytywny to lece na bete, laboratorium mam 300m od pracy wiec mam nadzieje, że wyniki będę mogła odebrać zaraz po 15. Mężuś oczywiście jeszcze nie wie... będzie miał jutro suprise:)
Kazimiera -życzę wytrwałości w dietkowaniu, też miałam takie samo podejście jak Ty, że muszę schudnąć zanim zajdę w ciąże, no i w ten oto sposób spadłam z wagi 73 na 60 kg.

Miłej niedzieli.

Aniołek noooo....niezły spadek wagi...szacun :tak: A mnie nawet fakt że pragniemy mieć drugie dziecko nie zmobilizował do schudnięcia...jem zdrowiej , więcej się wuszam ,ale jakoś waga w miejscu stoi :-(
Twarda babka jesteś...ja chyba bym nie wytrzymała i powiedziała mężowi...może nie rób jutro sikacza...idź na betkę !!!

UPAŁ niemiłosierny u nas...rzeczka mi się marzy !!!!!!!!!!

MIŁEJ NIEDZIELKI !!!

To mówisz, że jutro tylko iśc na bete?? w sumie i tak bym musiała test kupić, a jak mąż zobaczy to może się domyśli :( no to oki... chyba pójde tylko na bete.
Mi też się marzy jakaś woda, ale domyślam się co się bedzie działo, więc sobie odpuszczamy.... posiedze dzisiaj w domku, a po za tym boli nie podbrzusze zwłaszcza jak wstaje.

Aniołek moim zdaniem nie ma sensu testu kupować...zawsze to 10 zł możesz przeznaczyć na betę !!! Ja tak uważam !!! I możesz zainwestować w CITO...będziesz mieć wynik za 2-6 godzin
Podbrzusze może pobolewać...wiesz jaka tam się rewolucja dzieje...Twój dzidziuś rośnie !!! Jejuśśśśśśśś jak słodko !!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

A mnie przedwczoraj ugryzł komar w kostkę...a dzisiaj noga jak u słonicy-bania...okładam Altacetem , nacieram Uzarinem i Fenistilem i nici...nadal boli i puchnie:no::no::no: Chyba SOR dzisiaj zaliczę:szok:

Wiesz ja sobie tak cały czas myślę w czym u mnie tkwi problem że nie zaszłam jeszcze w ciążę !!! Czy to tylko blokada psychiczna...czy może z moimi hormonami cos nie teges...albo żołnierzyki są za słabe ??? Kurczę mam nadzieje że się tego dowiem we wrześniu !!!

Aniołek nooo dobra jestes,ze do poniedzialku wytrzymasz z nowiną :D Mąż bedzie miał super niespodzianke:):):)
Dorcia jest takie powiedzenie "śniadanie zjedz sam,obiadem podziel się z przyjacielem a kolację oddaj wrogowi" tej zasady trzymałam się kiedy ja się odchudzałam.Jadlam porzadne sniadanie i obiad a ostatni posiłek jadlam o 18.30 i na mnie to naprawde dzialalo,zrzucilam pare kilo:) do tego pilam duzo wody i chodzilam na spacerki:)

Nie wytrzymałam i kupiłam dwa sikańce, ale mąż o nic nie pytał, Dorcia - na testy mi nie szkoda bo to tylko 2,8 zł a beta aż 30 zł ale ide, żeby mieć dowód czarno na białym że jestem w ciaży, bo jak wylądowałam w kwietniu z krwawieniem w szpitalu to nikt nie chciał wierzyć, że to ciąża bo ani wyników bety nie miałam i byłam przed pierwszą wizytą i gina więc też nie miałam ciaży potwierdzonej i mi tak troche przykro było jak mi wmawiali, że to nie ciąża.
Upał przeokropny, siedze w domku i nigdzie sie nie ruszam.
A wy gdzieś wybywacie czy też barykadujecie się w 4 scianach?

Witam!
dziewczyny, Wy mnie nie znacie ale Aniołek pewnie kojarzy ;-) dawno się nie odzywałaś więc postanowiłam dziś poszukać jakich wieści o Tobie tutaj:tak: i co czytam? OGROMNIE GRATULUJĘ!!! tym razem na pewno wszystko będzie w porządku:tak: będę się za Was modlić gorąco :-)

Pozdrawiam Was wszystkie - Mamusie wyczekujące dzieciaczków:-)

reklama
Dzięki Karola :)
Ale dzisiaj był upał... masakra w domu na dole mam 30 st a w sypialni na poddaszu 33 i jak tu spać teju nocy?? A Wam jak minął dzień?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry