reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczak - staram się mniej więcej od marca , za pierwszym razem zajeło nam to trochę ponad rok
Muffi - u mnie jest lepiej po porodzie , @ trwa jeden dzień krócej ale w pierwszy dzień i tak zdycham ... Ja łykam tylko kwas ...
Vinga - fajnie że znleźliście mieszkanko :)
Gabryska - a skąd chłop może wiedzieć jak jest po porodzie :)
Dorcia - wredna @!!
Aniołek - a u Ciebie jak tam ?

reklama
Aniołek jeśli chodzi o okolice to wolałabym na forum nie pisać ;) aniołek trzymam kciuki za brak @

Muffi ja też tylko kwas faliowy, myślę że to starczy - o ile podstawowe badanka w normie

Amelia mieścisz się w normie w takim układzie :) drugie będzie szybciej :)

FumaFoch ale Ci dobrze, jestem z Tobą duchem nad tym jeziorkiem

Dorcia a Ty od kiedy się starasz?

Dopiszcie jeszcze Kazimiere do listy zgłaszała się na wrzesień - widzę, że na forum ostro się bierzemy za staranka i dobrze, wiecznie dzieci robić nie będziemy :)) tak sobie pozytywnie myśle

Co do objawów jak na @ ja nie zawracam na nie uwagi, jak już pisałam przy Ic. miałam tylko objawy jak na @ nawet przyszła a jednak były II krechy - także dziewczyny naprawdę nie warto się zrażać.

Ja się od wtorku czuje masakrycznie, cyce dziś oszalały, kłuje mnie wszędzie a @ dopiero 01/08 - chyba zdęchne do tego czasu :(

Melduję się,
U mnie jak na razie bez @... zobaczymy jak długo, jak przez noc nie przyjdzie to rano chyba zrobie sikańca ale i tak czuję się jak na @.

Kurczak - Ok, rozumie, może mi kiedyś PW napiszesz jak będziesz miała ochote :)
Gabryska - też się cieszę, że już weekend, padam na pysk po całym tygodniu, i jeszcze te dwie ostatnie nieprzespane noce, masakra.
Miłego wieczorku.

kurczak, nie bój się, nie napadniemy cię hehe.
Aniołek, to trzymamy kciuki żeby wredota nie przyszła &&&&

wiecie co, coraz bardziej się ciesze, że to nowe mieszkanie ma własną ochronę. szczegóły na zamkniętym :(

Kurczak my staramy się od lutego...pełną parą !!! I z mizernym skutkiem !!!
Ja dzisiaj kupiłam witaminki B complex i E...podobno warto...się okaże

Vinga ...chyba łeb bym ukręciła...wiesz komu !!!!!
A tej listy nie da się zmniejszyć niestety !!!

Muffi buciki fajnie ale ja niestety jestem na kupnie Converse dla córci...więc nieźle mnie skrobnie po kieszeni

Czy teraz jest wszystko w porządku...nikogo nie pominęłam...nic nie pomyliłam ??? Muffi od kiedy zaczynasz staranka ????

1.Aga ?????
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Wasila 1.08
8.Fuma 06-08.08
9.Muffi
@
10.Kazimiera-wrzesień

Ostatnia edycja:
vinga ....... a już myślałam :-p że zorganizujecie jakąś zbiorową napaść ;) co to znaczy: "szczegóły na zamkniętym" - musisz mnie oświecić bo nie jestem bywalczynią forum, jakoś tak teraz wyjątkowo, więc przyznaję się bez bicia, że najzwyczajnie w świecie nie kumam :)

Ja po Ic. okresy mam takie same i mimo, że karmiłam namiętnie przez pierwsze 6 msc tylko cyc i do 2,5 rż to @ przyszła po 3 msc :( ................ chociaż nie, była różnica, jedna - przed ciążą, przed @ zawsze bolały mnie cyce, póki karmiłam nie bolały mnie nigdy, teraz od prawie roku ból wrócił.

Kiedyś była tu mowa o bólu podczas porodu - ja jestem skłonna powiedzieć, że to nie boli, jak kobieta panuje nad tymi skurczami, to ten ból jest tak silny, że ja już go potem nie czułam, tyle adrenaliny, stresu - nawet trzy dni po, mimo, że po parciu kazali przestać przeć i na stół - więc śmieje się, że zaliczyłam poród 2w1 - nie potrafiłam sobie przypomnieć tego bólu, a tak bardzo chciałam - za to doooooooooskonale pamiętam zastój pokarmu i przeżyłam go raz gorzej niż poród :(

hejka dziewczyny
podczytuję was ale jakoś tak się do kupy nie mogłam zebrać żeby opisać, a nie wiem co będzie za 2 dni bo mój wraca;-)
Odpiszę ogólnie bo nie wiem teraz co o co pytała:)
Ja mam tel HTC Wild­fire S , fajny , ale mam włączony w nim skype, i jak np pobieram zdjęcie to lubi się sam wyłączyć, i korzystam z niego trochę więc codziennie muszę ładować. Mój ma HTC desire S i nie narzeka, ale odkąd i on zainstalował skypa to narzeka, ale to nie wina raczej tel. Wspomnę tylko że dla mnie skype jest zbawieniem jak jestem w Danii i codziennie gadam dłuuugo z sisotrą a wiecie jak to przy małej , na kompie nie zawsze jest jak siąść.
Nie wiem czy tą listę to macie testujących czy starających, jak starających to ja czekam na okres na dniach a potem niech się dzieje!! jacie 2 razy od razu zaszłam a teraz to pewnie będą wieki
Jeśli chodzi o okres to 2 piersze okresy była tragiczne, nic lepiej niż przed ciąża, za to ostatni nawet nic nie poczułam nic a nic, tyle że trwał 6 dni ale całkowicie bezboleśnie.
Aniołku Dorcia oby @ nie przyszła, nie pamiętam która to jeszcze czeka na @ a się stara? Na pewno muffi jeszcze nie bo ten dentysta!!! dziewczyno raz dwa !
vinga pewnie Wasila się wypowie na temat mieszkania :) ja nie znaju ale jednak nowe to nowe! a ile pokoi , wiesz już?

my chyba pojedziey do Szafary między Nowym Targiem a Zakopanem, blisko do zakopca, do jeziora czorsztyńskiego , a że mnie zawsze w Tatry ciągnie... tylko cena za 2 male pokoiki z łazienką to 260 zł za dobę, dużo , szukam czegoś tańszego, ale szczyt sezonu, no i chodzi nam o 2 pokoiki bo co jak mała pójdzie spać, czekam na odpowiedzi z paru miejsc

kurczak ja też am za sobą poród 2w1, miało być tak pięknie, a skończyło się na stole. Co do bólu , no cóż nie potrafiłam zapanować nad nim, nie mówię o bólu brzucha, bo ich niemal nie czułam, piszę o bólu krzyża, no ból dla nie nie do opisania, mój masował i gu..o to dawało ehhh ale powiem wam że im dalej od porodu tym mam dalej ochotę kolejne urodzić naturalne, to musi być takie piękne :( mimo ze pewnie z miesiąc temu pisałam ze nigdy więcej

Ostatnia edycja:
Kurczak- wypowiem sie za Vingę- stałe bywalczynie tworzą grupę zamknięta, do której mają dostęp osoby je tworzące. Tzn jak będziesz z nami dłużej to również zostaniesz wtajemniczona.

Vinga- tylko się kobieto nie stresuj! w Twoim stanie NIE WOLNO!!!!

Aniołek- ja w Twoje dwie kreski wierze nadal!
Zapomniałabym -Swietnie wyglądasz, ostanio widzialam Twoje zdjęcia na fb- laseczka z Ciebie. Zazdroszczę figurki:)''

hehe, na temat nowych mieszkań wiem niewiele:) Zrobią i urządza po swojemu. Strzeżone osiedle też super sprawa tylko koszty utrzymania większe. Ale na bezpieczeństwie oszczędzać sie nie powinno:)

Ostatnia edycja:
dorcia - pytanie odnośnie listy- co to za aga w pozycji nr 1? Oświeć mnie;)

1.Aga ?????
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Wasila 1.08
8.Fuma 06-08.08
9.Muffi
@
10.Kazimiera-wrzesień

Ostatnia edycja:
reklama
Wasila .......... dzięki za wytłumaczenie, teraz już jażyć :)

Dorcia lista fporzo ! Teraz tylko dopisywać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry