hejka dziewczyny
podczytuję was ale jakoś tak się do kupy nie mogłam zebrać żeby opisać, a nie wiem co będzie za 2 dni bo mój wraca;-)
Odpiszę ogólnie bo nie wiem teraz co o co pytała

Ja mam tel HTC Wildfire S , fajny , ale mam włączony w nim skype, i jak np pobieram zdjęcie to lubi się sam wyłączyć, i korzystam z niego trochę więc codziennie muszę ładować. Mój ma HTC desire S i nie narzeka, ale odkąd i on zainstalował skypa to narzeka, ale to nie wina raczej tel. Wspomnę tylko że dla mnie skype jest zbawieniem jak jestem w Danii i codziennie gadam dłuuugo z sisotrą a wiecie jak to przy małej , na kompie nie zawsze jest jak siąść.
Nie wiem czy tą listę to macie testujących czy starających, jak starających to ja czekam na okres na dniach a potem niech się dzieje!! jacie 2 razy od razu zaszłam a teraz to pewnie będą wieki
Jeśli chodzi o okres to 2 piersze okresy była tragiczne, nic lepiej niż przed ciąża, za to ostatni nawet nic nie poczułam nic a nic, tyle że trwał 6 dni ale całkowicie bezboleśnie.
Aniołku Dorcia oby @ nie przyszła, nie pamiętam która to jeszcze czeka na @ a się stara? Na pewno muffi jeszcze nie bo ten dentysta!!! dziewczyno raz dwa !
vinga pewnie Wasila się wypowie na temat mieszkania

ja nie znaju ale jednak nowe to nowe! a ile pokoi , wiesz już?
my chyba pojedziey do Szafary między Nowym Targiem a Zakopanem, blisko do zakopca, do jeziora czorsztyńskiego , a że mnie zawsze w Tatry ciągnie... tylko cena za 2 male pokoiki z łazienką to 260 zł za dobę, dużo , szukam czegoś tańszego, ale szczyt sezonu, no i chodzi nam o 2 pokoiki bo co jak mała pójdzie spać, czekam na odpowiedzi z paru miejsc
kurczak ja też am za sobą poród 2w1, miało być tak pięknie, a skończyło się na stole. Co do bólu , no cóż nie potrafiłam zapanować nad nim, nie mówię o bólu brzucha, bo ich niemal nie czułam, piszę o bólu krzyża, no ból dla nie nie do opisania, mój masował i gu..o to dawało ehhh ale powiem wam że im dalej od porodu tym mam dalej ochotę kolejne urodzić naturalne, to musi być takie piękne

mimo ze pewnie z miesiąc temu pisałam ze nigdy więcej