reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się piąteczkowo !!!

Muffi ja też wcinam tylko kwas foliowy :tak:
Wiesz co najszybciej zaciąga człowieka do dentysty ??? Ból zęba !!!!!!!!!!!
Więc Ty nie czekaj aż zacznie boleć tylko do dentysty marsz !!! Bo będziesz miała tyłeczek nieźle skopany przez nas :-D
Moja córa zawsze boruje ząbki bez znieczulenia, ja jeszcze nie usiądę i już proszę o znieczulenie !!!

Aniołek co u mnie...hmmm...czuję się @@@ !!! W nocy wstawałam trzy razy sprawdzić czy już mnie zalało, czy jeszcze nie !!! Jak na razie nic się nie dzieje !!!
Czekam !!!
Ja zawsze dostawałam miesiączkę w piątek rano ( 4 cykle wstecz)...co 29 dni !!! A tu piątek i nic nie ma, pewnie zaleje mnie jutro z podwójną mocą !!!
A CO U CIEBIE ????????????

EDIT !!!!!!!!!!!! Plamię mooocno na różowo :(
@ rozkręci się na pewno do wieczora !!!
Cała nadzieja w Tobie Aniołek !!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&

LISTA

1.Aga ?????
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Fuma ????????????????
8.Muffi
@

Jako datę wpisujmy może przewidywany termin @ ...co ???
Amelia Muffi jak skończy się @ to dopiszcie sobie daty !!! Muffi zaczynacie już staranka ???

Kazimiera a Ty się dopisujesz ???

Jeśli któraś wie jak zrobić żeby ta lista sama wskakiwała mi na dole posta to powiedzcie jak to zrobić....mogę sobie ją jakoś "wkleić" i będzie spokój z kopiowaniem !!! Vinga może Ty wiesz jak to zrobić ???

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia - ja też się czuje jak na @, a na dodatek ta bezsenność w nocy :(.... dzisiaj mój 30 dc, miesiąc temu o tej porze miałam już @, ale myślę, że to kwestia godzin. jak @ nie przyjdzie do jutra to może rano jeszcze zatestuje tym razem z porannego moczu.

Dorcia- ustawienia i edytuj sygnaturę- to chyba tam:)

Dziewczyny ja w sierpniu też zaczynam starania. Planowana @ jest na 01.08.:-)

Muffi- ja po porodzie mam @ krótki i łagodne, przed cierpiałam bardzo

Wasila ja tez tak właśnie myślałam,że to sygnaturą trzeba ....zerknę tam :-D NIC Z TEGO...za duży rozmiar ma nasza lista :P

Aniołek ... dmucham i chucham żeby @ nie przyszła !!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Helołłł

Dorcia ja wstawiałam wczoraj listę z Kazimierą ;) A my się jeszcze nie staramy ;] Coś bardzo chcesz mnie wciągnąć na tą listę hehehhehe ;] Dupa ze @ przyszla :(

Aniołek w Tobie nadzieja !!!

Wasila i Vinga to dobrze ze @ sie zmniejszyły i nie są tak bardzo bolesne, bo jednak uprzykrza to nam troche zycie ;/

LISTA

1.Aga ?????
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Fuma 06-08.08
8.Muffi
@
??

Dziewczyny ja tak na szybko bo niedługo wyjeżdżamy na weekend (nad jeziorkiem będziemy siedzieć).

Trzymam kciuki za te,które jeszcze nie dostały @ i za Ciebie Dorcia bo może jednak to nie @.

Powinnam się odezwać w poniedziałek albo wtorek ,chociaż nie wiem na 100 % bo teściu zarządził żniwa na przyszły tydzień.

Miłego weekendu.

Dorcia, to trza jakoś pomniejszyć napisy żeby w sygnaturce się zmieściło.
1.Aga ?????
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Fuma ????????????????
8.Muffi
@

tak np?
Wasila, to od sierpnia trzymamy kciuki i za Was!!
chyba znaleźliśmy TO mieszkanie!!! niesety odbiór dopiero za rok, bo się buduje. mieszkanie 61m2 nowe, w kameralnym "bloku". w przyszłym tygodniu jedziemy pogadać i najprawdopodobniej wpłacić zaliczkę :) zraz potem notariusz i wstępnie mieszkanie jest nasze :D reszta kasy przed odbiorem kluczy do zapłaty więc chyba umowa jest bezpieczna :)
Dorcia, ehh a tak miałam nadzieję, że jednak ta @ nie przyjdzie :( szkoda

Vinga - to super, że znaleźliście mieszkanko, takie developreskie jest fajne do wykańczania bo nie trzeba zrywac starych podłóg, tapet, płytek itp :) Oby to faktycznie było to :)
Fuma - udanego wypoczynku nad jeziorkiem :)
wasila - to fajnie, że w końcu dołączasz do staraczek :) bedzie nas wiecej.
dorcia - i co @ się rozkręciła?? do mnie jeszcze nie przyszła, ale jajniki mnie ciagle kują..... :(

vinga- gratulacje mieszkania :-)

u mnie niestety po porodzie nic sie nie zmienilo w kwestii bolow @, jak bolalo tak kurcze nadal boli, chociaz moj gin mnie zapewnial ze po porodzie bedzie duzo
lepiej, klamczuch :no:

jak dobrze ze juz piateczek, normalnie jakas przemeczona w tym tygodniu jestem,

przez weekend nic nie robie tylko leze do gory brzuchem, a co tam :-D

reklama
Aaaa laski przepraszam za chwile prywaty aleee...

Mam do sprzedania taki oto butki za 150zł. Rozmiar 40 i 41. Jak coś to priv ;)

DSCN2143.jpg

Załączniki

• DSCN2143.jpg
    DSCN2143.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 29
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry