Witam się piąteczkowo !!!
Muffi ja też wcinam tylko kwas foliowy
Wiesz co najszybciej zaciąga człowieka do dentysty ??? Ból zęba !!!!!!!!!!!
Więc Ty nie czekaj aż zacznie boleć tylko do dentysty marsz !!! Bo będziesz miała tyłeczek nieźle skopany przez nas
Moja córa zawsze boruje ząbki bez znieczulenia, ja jeszcze nie usiądę i już proszę o znieczulenie !!!
Aniołek co u mnie...hmmm...czuję się @@@ !!! W nocy wstawałam trzy razy sprawdzić czy już mnie zalało, czy jeszcze nie !!! Jak na razie nic się nie dzieje !!!
Czekam !!!
Ja zawsze dostawałam miesiączkę w piątek rano ( 4 cykle wstecz)...co 29 dni !!! A tu piątek i nic nie ma, pewnie zaleje mnie jutro z podwójną mocą !!!
A CO U CIEBIE ????????????
EDIT !!!!!!!!!!!! Plamię mooocno na różowo
@ rozkręci się na pewno do wieczora !!!
Cała nadzieja w Tobie Aniołek !!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&
LISTA
1.Aga ?????
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Fuma ????????????????
8.Muffi @
Jako datę wpisujmy może przewidywany termin @ ...co ???
Amelia Muffi jak skończy się @ to dopiszcie sobie daty !!! Muffi zaczynacie już staranka ???
Kazimiera a Ty się dopisujesz ???
Jeśli któraś wie jak zrobić żeby ta lista sama wskakiwała mi na dole posta to powiedzcie jak to zrobić....mogę sobie ją jakoś "wkleić" i będzie spokój z kopiowaniem !!! Vinga może Ty wiesz jak to zrobić ???
Muffi ja też wcinam tylko kwas foliowy

Wiesz co najszybciej zaciąga człowieka do dentysty ??? Ból zęba !!!!!!!!!!!
Więc Ty nie czekaj aż zacznie boleć tylko do dentysty marsz !!! Bo będziesz miała tyłeczek nieźle skopany przez nas

Moja córa zawsze boruje ząbki bez znieczulenia, ja jeszcze nie usiądę i już proszę o znieczulenie !!!
Aniołek co u mnie...hmmm...czuję się @@@ !!! W nocy wstawałam trzy razy sprawdzić czy już mnie zalało, czy jeszcze nie !!! Jak na razie nic się nie dzieje !!!
Czekam !!!
Ja zawsze dostawałam miesiączkę w piątek rano ( 4 cykle wstecz)...co 29 dni !!! A tu piątek i nic nie ma, pewnie zaleje mnie jutro z podwójną mocą !!!
A CO U CIEBIE ????????????
EDIT !!!!!!!!!!!! Plamię mooocno na różowo
@ rozkręci się na pewno do wieczora !!!
Cała nadzieja w Tobie Aniołek !!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&
LISTA
1.Aga ?????
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Fuma ????????????????
8.Muffi @
Jako datę wpisujmy może przewidywany termin @ ...co ???
Amelia Muffi jak skończy się @ to dopiszcie sobie daty !!! Muffi zaczynacie już staranka ???
Kazimiera a Ty się dopisujesz ???
Jeśli któraś wie jak zrobić żeby ta lista sama wskakiwała mi na dole posta to powiedzcie jak to zrobić....mogę sobie ją jakoś "wkleić" i będzie spokój z kopiowaniem !!! Vinga może Ty wiesz jak to zrobić ???
Ostatnia edycja: