reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak Dorcia robiłam z popołudniowego moczu, ale w pierwszej ciaży w 30 dc wyszedł mi bladzioch właśnie po południu, w tej chwili czuje taki ucisk w okolicach jajników, że już się nie łudze, że się udało. Ja w zeszyłm cyklu miałam tylko 3 dni takiego śluzu a teraz już mam z tydzień.

reklama
Aniołek szczerze to ja nie pamiętam jaki ten śluz miałam w zeszłym cyklu...na pewno kremowy ale jak dużo...nie pamiętam :baffled:
Ja właśnie zauważyłam nitkę krwi w śluzie...rano mnie zaleje !!!:wściekła/y:
Robisz rano sikacza ??? Ja odpuszczam , czekam na @

Zmykam do łóżeczka...do jutra kochane !!!

Ja jutro tez odpuszczam, moze w sobote rano zrobie jedli do teego czasu @ nie przyjdzie, pisze z fona wiec sorry ze bez pl znakow. Zmykam dobrej nocy

Hej piękne moje!:*
Dziewczyny,nie poddawać się,jak nie teraz to uda się nastepnym razem:) Ja w Was baaardzo wierze:)
Muffi-dzieki kochana,ze tez zwlekasz z pojsciem do dentysty...wszyscy krzycza na Ciebie a mi się upiekło :D
Dorcia-nie dziwie się,że odkładałaś temin zabiegu..ja tez muszę się trochę ponaprawiać a wcale mi się nie spiszy do lekarzy..
Dziewczyny czy ktoras mieszka w poznaniu i chce isc ze mna na kawke..w sierpniu?:)

Aniołek już spuszczam majteczki i możesz lać w dupsko ;]

dupsko.jpg Tak w ogóle co to za baba ???? MASAKRA!

Samosia widzisz jak się dla Ciebie poświęcam? :P Ja niestety nie z Poznania :(

A mnie dzisiaj krew zalała i pół dnia umierałam. A słuchajcie po porodzie odczuwacie mniejsze bóle przy @ ??? Bo ja mam nadzieje, że tak się stanie.

Załączniki

• dupsko.jpg
    dupsko.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 29
LISTA

1.Aga ?????
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia ??? @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Fuma ????????????????

Witam wieczorne sorry ze tak ni gruchyni pietruchy pisze o swoich problemach ale na dzień dzisiejszy przestaje wierzyć w ludzi :( czasami sie zastanawiam , ze moze coś ze mną jest nie tak ?każda moja znajomość jest tylko do wykorzystania mnie oj mówię Wam szok teraz trochę przebralam towarzystwo i juz nie mam toksycznych osób ale gdzieś w środku czuje uraze fo nich :( dobra dość przynudzania niedługo zaczynam starania tzn we wrześniu tzn na początku września jedziemy na urlop :):) i od tego czasu zaczynamy więc Dorcia dopisz mnie do listy :) Gabryska my tez nie mamy nikogo tu do pomocy przy pierwszym dziecku była moja mama pomoc nieoceniona :) kurczak lykam santogen dla przyszłych mam :).

Muffi na jaki tel sie zdecydowalas ?

Kazimiera no niestety niektórzy ludzie są podli, ale nie można na nich marnować swojego życia: nerwów, nastroju... bez sensu !!! Spróbuj ich olać ;)

Chyba się zdecyduję na LG L9 ;) Ale kupię za jakiś czas, bo M mnie szantażuje hahahhahha, że jak nie pójdę do dentysty to nici z telefonu :) Bardzo zależy mu na bobasie hehehhee :) Musze spiąć swoje dupsko ;]

A co do witamin to ja łykam tylko kwas foliowy 0,4 mg. Coś jeszcze trzeba łykać????????

1.Aga ?????
2.Aniołek 27.07
3.Dorcia ??? @
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Fuma ????????????????
8.Kazimiera - wrzesień

Muffi - Już lubię Twojego męża :-):-):-):-):-), mądre chłopisko :) masz teraz drugą motywację, żeby pójść do tego sadysty :)
Samosia - Ja ma do Poznania jakieś 400 km :) więc odpadam.
Dorcia - ​I Jak tam??

A ja znowu miałam ciażką noc, jeszcz zasnąć zasnęłam, ale potem obudziłam się o 1 i nie mogłam zasnąć aż do 3, no co i znowu niewyspana jestem, ale dobrze, że już dzisiaj piąteczek, jutro odeśpie jak mój pojdzie do pracy. Miłego dnia życzę.

reklama
Muffi, ja miałam tylko 2 @ po porodzie ale były bardzo skąpe i krótko trwały -3 dni. jednak pierwszy dzień był bardzo bolesny. twa następne w ogóle nie czułam że mam @. przed ciążą były bardzo obfite i bolesne, więc trochę się zmieniło na lepsze. ale znam kobitki którym po porodzie przestawiło się ale na gorsze! więc nie ma reguły. co do łykania, to kwas foliowy wystarczy.
Dorcia, i jak? małpiszon przyszedł? mam nadzieję, że nie!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry