reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DLA PRZYPOMNIENIA :happy2:

1.Aga ?????
2.Aniołek 24.07
3.Dorcia 26.07 -
4.Amelia 30.07 @
5.Fuma ?
6.Kurczak ?

Jeśli którejś zapomniałam lub coś pomyliłam z góry przepraszam...kopiujcie , uzupełniajcie, dopisujcie !!!

Ja na temat telefonów się nie wypowiadam...mam starą nokię...utopioną dwa razy w herbacie :baffled: ale działa, bateria długo trzyma, BB obskoczę spoko na nim ...więc jest git !!!

Amelia czuję że mnie jutro krew zaleje :(
Trzymam kciuki za Ciebie w nowym cyklu !!!

Aniołek ja odpuszczam bo chcę zrobić badania i może zabieg w listopadzie...więc tak sobie założyłam że rozpoczniemy starania od lutego/marca.

Wasila masz na pewno rację !!! Psycha mi pomału siada...myślę na okrągło o jednym !!! Ale sama wiesz jak jest, ciężko się nie nakręcać , nie myśleć. Troszkę już wyluzowałam...a może sobie wmawiam ??? Ehhhhhhhh z nami babami !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Muffi - ja ma iphona , dla mnie jest idealny , wcześniej miałam samsung galaxy też był ok , bateria różnie , zależy jak często używasz , ja mam nawyk codziennego ładowania :)
Dorcia - a czemu tak ?:(

Amelia mój ma Samsung Galaxy i bateria to porażka...bez dzwonienia, bez netu trzyma 3-4 dni . Czasami sam mu się zawiesza,nie łapie zasięgu-w serwisie powiedzieli że "ten typ tak ma " :-(
!!!!!!!!!!!!!! SZOK !!!!!!!!!!!!!!
Moja córa ma LG swift L3 i jak dla niej w zupełności wystarczy !!! Nie mam na razie zastrzeżeń co do niego :no:

Dorcia - a co to za zabieg masz mieć?? mój samsung się nawet nie zawieszał , a bateria to chyba w każdym smartfonie nie trzyma zbyt długo.

Amelia mam zerwany mięsień uda - do operacji od zawsze...ale ja się bałam. A i kamyczki może bym usunęła z nerki ??? Bez zabiegu też da się żyć, ale wcześniej czy później zabiegi mnie czekają :no:

Hej dziewczyny ja to pojawiam sie od święta :redface:i pewnie nikt mnie już tu nie kojarzy :( ostatnio miałam trochę nie przyjemnych spraw zawiodła mnie osoba która uważała sie za przyjaciółkę i wtedy kiedy potrzebowałam wsparcia dostałam kopniaka :( teraz jest ok ale na początku nie mogłam sie pozbierać właściwie zostałam sama no oprócz mojego męża ale jak to z facetem nie o wszystkim da sie pogadać więc wracam jeśli mnie przyjmiecie :) co do staranek to prawie od miesiąca biorę witaminy dla staraczek :) choć nie powiem boje tego dnia kiedy juz będziemy sie starać jak człowiek poradzi sobie z dwójka :rolleyes: pozdrawiam i zapraszam na kawke

Dzięki za odp co do telefonu.

Amelia a którego masz iphona? Na początku też się nad iphonem zastanawiałam, tym bardziej że w domu komputery mamy apple i wiadomo telefon byłby kompatybilny ;] Ale kurcze iphone jest strasznie drogi. Jak już kupować to iphone 4, a nówki kosztują 1200zł ;/ Więc może zdecyduje się na któregoś LG, bo to połowa ceny!

Hej Muffi tez polecam iPhone miałam 4 teraz 5 jeden i drugi działa bez zarzutów .A jaki jest koszt tel iPhone na abonament w Pl ?

ja mam tak jak Muffi Blackberry ale ten starszy 8025 (chyba!) ogólnie zastrzeżeń nie mam, oprócz kilku wpadek ;p raz siadł soft - nawet roku telefon nie miał no i bateria to porażka.
Dorcia, to mnie nie pocieszyłaś, sieć proponuje mi teraz samsunga galaxy ale chyba się teraz zastanowię.
Kazimiera, witaj ponownie :) większość z nas ma już po jednym dziecku ale trzeba sobie jakoś poradzić z dwójką ;) iphone w Polsce są dość drogie.

reklama
Dorcia - oo ! to poważne sprawy :( musisz zadbać o swoje zdrowie kochana , a ten zerwany mięsień nie przeszkadza Ci w chodzeniu ?
Kazimiera - to przykre jak przyjaciele zawodzą ...:( zawsze możesz się tu wygadać :) , jesteśmy do dyspozycji ;)
Muffi - ja darze apple miłością wielką haha , mam 4s , 5-ka jest dla mnie za duża , a masz abonament czy kartę ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry