DLA PRZYPOMNIENIA 
1.Aga ?????
2.Aniołek 24.07
3.Dorcia 26.07 -
4.Amelia 30.07 @
5.Fuma ?
6.Kurczak ?
Jeśli którejś zapomniałam lub coś pomyliłam z góry przepraszam...kopiujcie , uzupełniajcie, dopisujcie !!!
Ja na temat telefonów się nie wypowiadam...mam starą nokię...utopioną dwa razy w herbacie
ale działa, bateria długo trzyma, BB obskoczę spoko na nim ...więc jest git !!!
Amelia czuję że mnie jutro krew zaleje
Trzymam kciuki za Ciebie w nowym cyklu !!!
Aniołek ja odpuszczam bo chcę zrobić badania i może zabieg w listopadzie...więc tak sobie założyłam że rozpoczniemy starania od lutego/marca.
Wasila masz na pewno rację !!! Psycha mi pomału siada...myślę na okrągło o jednym !!! Ale sama wiesz jak jest, ciężko się nie nakręcać , nie myśleć. Troszkę już wyluzowałam...a może sobie wmawiam ??? Ehhhhhhhh z nami babami !!!

1.Aga ?????
2.Aniołek 24.07
3.Dorcia 26.07 -
4.Amelia 30.07 @
5.Fuma ?
6.Kurczak ?
Jeśli którejś zapomniałam lub coś pomyliłam z góry przepraszam...kopiujcie , uzupełniajcie, dopisujcie !!!
Ja na temat telefonów się nie wypowiadam...mam starą nokię...utopioną dwa razy w herbacie
ale działa, bateria długo trzyma, BB obskoczę spoko na nim ...więc jest git !!!Amelia czuję że mnie jutro krew zaleje
Trzymam kciuki za Ciebie w nowym cyklu !!!
Aniołek ja odpuszczam bo chcę zrobić badania i może zabieg w listopadzie...więc tak sobie założyłam że rozpoczniemy starania od lutego/marca.
Wasila masz na pewno rację !!! Psycha mi pomału siada...myślę na okrągło o jednym !!! Ale sama wiesz jak jest, ciężko się nie nakręcać , nie myśleć. Troszkę już wyluzowałam...a może sobie wmawiam ??? Ehhhhhhhh z nami babami !!!
Ostatnia edycja:

pozdrawiam i zapraszam na kawke