reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek- roztargnienie i ból głowy tez towarzyszyły mi na początku ciąży oraz ciągłe zmęczenie:)spać mi się chciało mimo ze było lato! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Może się udało!

reklama
Aniołek aleś Ty cierpliwa...ja już dwa teściory zrobiłam !!! W sumie sama nie wiem po co bo przecież jak @ przyjdzie to będzie wszystko jasne !!!
Ale ja już taka jestem
Sierpień to mój ostatni miesiąc starań....odpuszczam do lutego !!! POSTANOWIONE !!!

Muszę odświeżyć naszą listę !!!

Dziewczyny to na pewno @ , zawsze miałam dość regularne cykle dlatego w szoku jestem że tak szybko przyszła , no nic trudno , może następnym razem .
Vinga - szczerze to nie pamiętam, a to znaczy że szału nie ma :)
Aniołek - trzymam kciuki :)
Dorcia - a u Ciebie jak??

Witam z rana laski :)

Aniołek a co to za telefon? Pytam, bo przymierzam się do kupna jakiegoś i nie wiem który wybrać. Więc jeżeli możecie jakiś tel polecić / odradzić to piszcie ;)

Amelia no szkoda, że to @ :(

Dorcia i Aniołek w dalszym ciągu 3mam kciuki !!! Póki @ nie ma, jest nadzieja !!!

MUFFI - telefon To Lg swift l7, ale co do działania to byłam zadowolona tylko, że na wyświetlaczu wyskoczyły takie pionowe paski, naprawili to, ale przez pomyłkę wgrali mi w serwisie oprogramowanie dla operatora sieci plus a ja jestem w play, no i przez to musiałam go wysłać jeszcze raz do serwisu.
Dorcia - temperaturka się ładnie utrzymuje wiec jest nadzieja, a czemu jak sie teraz nie uda robicie przerwe do lutego???
Amelia - przykro mi, ale trzymam kciuki za nowy cykl.

Muffi- ja mam HTC Desire X, ja z białą obudową, mąż z czarną i oboje jesteśy bardzo zadowoleni. Uzytkujemy od lutego, na razie wszystko śmiga jak należy.

Dorcia- pamietam jak w maju spoźniał mi się okres i pisałaś, że to przez to ze za bardzo się stresuje. Tak było. Odpuściałm i @ przyszła. Może Ty też za bardzo wszystko przezywasz i organizm szaleje? Za Ciebie też kochana trzymam kciuki.
Może nie odkładajcie staranek tylko przytulajcie z mężem dla bliskości i przyjemności przez najbliższe miesiące, nie mierz temperatury, nie licz skrupulatnie dni płodnych a wtedy się uda. I 2 krechy pojawią się szybciej niz myślisz. Wiem, że łatwo powiedzieć......

Aniolek/ Dorcia - ja tez kciuki za Was zaciskam mooooooocnooooo

Wczoraj ulewa u nas przeszla masakryczna, ochlodzilo sie troszke, a dzisiaj taka jakas burzowa ta pogoda, parno ze szok

tez mi sie jakos nic nie chce, na dodatek brzuch zaczyna mnie
troche pobolewac :no:

ehh jakas dzis bez humoru jestem, to nie bede przynudzac

pozdrowionka laski

Aniołek / Wasila a ile trzyma bateria przy używaniu jakiś tam aplikacji i korzystaniu od czasu do czasu z neta ???

Bo ja teraz mam z mężem Blackberry 9700 i nic się z nim nie dzieje, b. fajny telefon. Ale chcę jakiś z większym ekranem, bo często używam internetu na telefonie ;) Najchętniej kupiłabym Blackberry z10, ale nie chcę wydawać tyle kasy na telefon.

Ale myślałam o HTC 8s (ale przeczytałam sporo złych opinii) i teraz zastanawiam się nad LG L9... i nie wiem ;)

reklama
Muffi - mi tak średnio bateria trzyma3/4 dni w zależności ile uzywam telefonu, ekran mam duzy i do internetu jest świetny z tego co kojarze to l9 jest jeszcze większa :) Mój ma samsunga ace II i też jest zadowolony.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry