reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej , dostałam @... 6 dni przed terminem :(

Vinga - ja mieszkam w nieocieplonym bloku , ogrzewanie mam wliczone w czynsz , rzadko kiedy przychodzi niedopłata. Pooglądajcie coś jeszcze by mieć porównanie .Ja jadłam w Wikingu
Samosia - Kate pięknie wygląda :) ale brzuszek jeszcze jest :)

reklama
Amelia - Na pewno @, może to plamienie implantacyjne?? kurcze.... aż 6 dni wcześniej..?? miałaś tak kiedyś... mnie pobolewa podbrzusze, cycki na razie ustały, nabawiłam się pęcherzy na rękach, robiliśmy z A porządki w ogródku z iglakami trawnikiem no i troszkę się zmęczyłam. Nałożyłam farbę na włosy, piekę chleb i już kuźwa dzisiaj nic nie robie.... odpoczynek też mi się należy.

Amelia, kurcze, szkoda że małpiszon przyszedł :( mam jednak nadzieję, że to może być tak jak Aniołek pisze. Smakowało ci w tym wikingu?

Aniołek słyszałam o tej wstrętnej babie na radiu bb ............ od razu jak to usłyszałam przypomniało mi się, że dopiero co na forum pisałam o tym jakie to niesprawidliwe :( masakra
zawsze bolał Cię cyc przed @ może jednak nie wszystko poszło na marne :)

Amelia buuuuuuu - może to faktycznie jest tak jak Aniołek pisze - obserwuj sytuację - trzymam kciuki

Kurczak to skąd Ty jesteś, że radia Bielsko słuchasz???
Co do bólu piersi, to one mnie nie bolą a tak dziwnie pieką i mnie w nich kłuje jakby ktoś czasem szpilki wbijał, w poprzednim cyklu też mnie tak piekły piersi, a pierwszy raz tak miałam wtedy w marcu jak zaszłam w ciąże, więc nie wiem czemu tak się dzieje.... czekam cierpliwie na @

Aniołek .............. PODBESKIDZIE RZĄDZI ................. więc na pewno już wiesz skąd :)

ja na objawy przed @ nie zwracam uwagi, spora część kobiet objawy ciążowe czy okresowe ma podobne a nie kiedy takie same - zresztą sama jestem tego przykładem :) z I c.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniołek identyczne objawy cyckowe miałam kiedy byłam w ciąży,pieczenie klucie czułam do ok 10 tc więc może może.....codziennie bolało po południu i trwało ok godz-3 mam kciuki

Hey lassski !!! Jakaś przymulona ostatnio chodzę... może to przez pogodę ;]

Aniołek i Dorcia!!! 3mam kciuki w dalszym ciągu ! Moim zdaniem było jeszcze za wcześnie na test ;)

Amelia podobnie jak Aniołek zastanawiałabym się czy to nie plamienie przy zagnieżdżeniu? 6 dni wcześniej? Miewasz tak w ogóle?

Vinga 3mam kciuki żebyście coś znaleźli!

Gabryska witaj !!!

A co do Kate to faktycznie ślicznie wyglądała! Jakby to nie ona urodziła to dziecko!!! Ale brzuszek spory jej został... no ale 24h po porodzie to w pełni uzasadnione :)

Co ja jeszcze miałam napisać hmmmm...

reklama
Kurczak - ale ten świat mały, fajnie będzie z kim na spacery chodzić jak się dzidziusie urodzą :)
Muffi - Nie przejmuj się, też ostatnio chodzę przymulona i zero koncentracji, wczoraj bym wyszła do pracy w
domowych japonkach :-):-) dobrze, że zorientowałam się jeszcze na schodach, ale byłby wstyd.
Amelia - i co @ sie rozkręciła??

A ja mam mega nie wyspaną noc, okropny ból głowy i byleby przetrwac dzisiejszy dzień w pracy, uwaga - mam do odbioru telefon z serwisu :-D:-D:-D:-D ciekawe czy będzie z nim w końcu wszystko ok. Pod wieczór idziemy do mojej mamci bo ma jutro imieniny, ale, że brat od jutra zaczyna 2 zmiany umówiliśmy się na dzisiaj :)
Ok zmykam miłego dzionka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry