gabryska witaj

powodzenia w staraniach. Moja siostra starała się 2 lata i tez gdy już odpuściła, dała na luz wtedy zaszła, tak że spokojnie a będzie dobrze
Wasila ja w ogóle nie mam żadnych bóli przy owu więc nie wiem, ale i tak poprzytulajcie się

A masz wiedzę na temat nieruchomości, tak ze vinga korzystaj ze złotych porad
Fuma gdzieś ty się podziewała? A jeśli owulka przed Toba więc i Wy już zacznijcie się przytulać
Vinga i Aniołek jak Fuma pisze dopóki nie ma @ to
Dorcia jak tam skończyło się na jednym drineczku ?

Dorcia który teraz masz dzień cyklu? bo może za wcześnie z testem?
Aniołek ja teraz od 4 miesięcy nie karmię i lubię wypić sobie piwko czy dwa (uwielbiam ten trunek-ja z tych

) ale jak zacznę się w następnym cyklu już starać to nie wyobrażam sobie żeby się napić chodź łezkę po igraszkach aż do @ Nie trać nadziei, miałam Ci rano pisać żebyś poczekała z testem do @ ale nie miałam jak wejść na kompa, zrób za pare dni kolejny.
W ogóle jest to wstrętne że tylu osobom się wydaje "a co to jest za problem zaciążyć" , fakt mi się udało oba razy za pierwszym razem , ale jak pisałam wyżej, moja siostra 2 lata oczekiwała na te 2 kreski miesiąc po miesiącu i nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak mogła się czuć, a ktoś kto nawet nie cche dziecka cyk pak i już .
edit: Dorcia czyli nie było drineczka, nie próbowałam takich z sokiem żurawinowym , może kiedyś

siedzę tu zamiast szukac noclegu gdzieś w górach ehh