reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie też dzisiaj kują jajniki ale to taki ból bardziej na owulację niż na @ no i pięką mnie piersi, dziwne uczucie, senna też jestem,
kurcze wy to macie wiedzę na temat tych mieszkań :) dla mnie to jest obcy temat :)
Gabryska - witaj i powodzenia :)
Dorcia - pij drina śmiało :) jak masz tylko ochote :) kurcze też z reguły w II fazie cyklu nie pije alko, ale czy faktycznie ma sens takie ograniczanie, laski szaleją na imprezach nie wiedząc że są w ciaży, a my chuchamy dmuchamy a i tak dupa z tego.

reklama
Cześć

Oj ten upał mnie powala. Nie przepadam za takimi wysokimi temperaturami. Większość weekendu przesiedziałam nad jeziorem.

Zakupiłam sobie testy owu i z nich niby wychodzi,że owulka przede mną,zbliża się.

Aniołek ,Dorcia, co tam negatywne testy , ja dalej trzymam za Was kciuki. Póki nie ma @ zawsze jest nadzieja.

Gabryśka-witaj

Vinga, posprawdzać ofertę należy ale nie kierujcie się tym co mówi teściowa bo to ma być Wasze mieszkanie a nie jej.Życzę powodzenia w znalezieniu super mieszkania.

Amelia- a Ty kiedy testujesz?

Aniołek mój zapał na drina minął jak okazało się że nie ma mojego ulubionego soku żurawinowego...buuu !!! Ja "pijam" tylko drineczki z kieliszka wódki z sokiem żurawinkowym...uwielbiam !!!!!!

Zmykam się położyć ... choć pewnie i tak będę tu jeszcze kilka minutek !!!

DOBREJ NOCKI !!!

gabryska witaj :) powodzenia w staraniach. Moja siostra starała się 2 lata i tez gdy już odpuściła, dała na luz wtedy zaszła, tak że spokojnie a będzie dobrze:)
Wasila ja w ogóle nie mam żadnych bóli przy owu więc nie wiem, ale i tak poprzytulajcie się :) A masz wiedzę na temat nieruchomości, tak ze vinga korzystaj ze złotych porad
Fuma gdzieś ty się podziewała? A jeśli owulka przed Toba więc i Wy już zacznijcie się przytulać :)
Vinga i Aniołek jak Fuma pisze dopóki nie ma @ to
Dorcia jak tam skończyło się na jednym drineczku ?:-D Dorcia który teraz masz dzień cyklu? bo może za wcześnie z testem?
Aniołek ja teraz od 4 miesięcy nie karmię i lubię wypić sobie piwko czy dwa (uwielbiam ten trunek-ja z tych :( ) ale jak zacznę się w następnym cyklu już starać to nie wyobrażam sobie żeby się napić chodź łezkę po igraszkach aż do @ Nie trać nadziei, miałam Ci rano pisać żebyś poczekała z testem do @ ale nie miałam jak wejść na kompa, zrób za pare dni kolejny.

W ogóle jest to wstrętne że tylu osobom się wydaje "a co to jest za problem zaciążyć" , fakt mi się udało oba razy za pierwszym razem , ale jak pisałam wyżej, moja siostra 2 lata oczekiwała na te 2 kreski miesiąc po miesiącu i nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak mogła się czuć, a ktoś kto nawet nie cche dziecka cyk pak i już .

edit: Dorcia czyli nie było drineczka, nie próbowałam takich z sokiem żurawinowym , może kiedyś :)
siedzę tu zamiast szukac noclegu gdzieś w górach ehh

Ostatnia edycja:
ianka święta prawda, życie ciut niesprawiedliwe - są osoby, które są dobrymi ludźmi, tak bardzo starają się o potomstwo i niejednokrotnie nic z tego nie wychodzi - a tu nie raz w TV słyszy się, że jakaś kobieta, kolejną swą ciążę ukrywa, rodzi i zabija Dzieciątko, ile takich "par", które nawet nie chcą mieć dzieci - baaaa nawet uważają żeby ich nie mieć a tu bach - jest :( smutne to

dziewuszki każdej z nas się kiedyś uda wierzę w to !!!

Dorcia, Aniołek jeszcze chyba za wcześnie żeby myśleć o tym, że się nie udało :( trzymam kciuki

Fuma - to do dzieła :) , ja nie testuje , czekam na @ , tzn mam nadzieję że się nie doczekam ..
Dorcia - a wiesz , nigdy nie piłam wódki z sokiem żurawinowym ale brzmi ciekawie , w ogóle dawno nie piłam , pewnie butelką piwa bym się nieźle narąbała :)

literki mi się ze zmęczenia zlewają. byliśmy obejrzeć mieszkanie. wszystko - oprócz instalacji elektrycznej jest do remontu. musimy się poważnie zastanowić, przekalkulować czy się opłaca. zacieków nie ma ale blok nie jest ocieplony :/
Aniołek, pisałaś że dziś 9 dzień po owu, a jak wiecie mi 9 dnia nic nie wychodziło, a następnego dnia leciutka druga kreseczka. poczekaj ze dwa dni i jeszcze raz zrób.

Dzięki dziewczynki za dobre słowa, ale już chyba nie będe testować, czekam cierpliwie na @, brzuch mnie boli więc pewnie zbliża się wielkimi krokami, dzisiaj 28 dc, poprzedni cykl był 29 dniowy, ciekawe jaki ten będzie.
Vinga - no to faktycznie musicie przemyśleć i przekalkulować czy opłaca się robić remont, ale szukajcie dalej a nóż znajdziecie coś lepszego w fajnej cenie :)
Dorcia - Ja kiedyś lubiłam drinki z sokiem porzeczkowym, żurawinowego nie piłam, :)
Fuma - Trzyma kciuki, działajcie ile się da :)
Amelia- Dla Ciebie również kciuki zaciskam
Ianka - Jak tam poszukiwania noclegów, jaki kierunek wypoczynku wybraliście?
Kurczak - Życie jest bardzie nie sprawiedliwe, wczoraj w mojej miejscowości 33 latka pijana (3 promile) urodziła dziecko na strychu, nie ma stałego miejsca zamieszkania i ma już 5 innych dzieci.... Patologia normalnie....
oki zmykam szykować się do pracy, miłego dnia :)

Vinga-pewnie Cie nie pociesze,ale my zanim znalezlismy mieszkanie to sie naoglądaliśmy chyba dosłownie ze sto innych.
Ale to pewnie dlatego,że miałam cała listę oczekiwan typu:nie w oficynie,nie na ostatnim pietrze,nie przy ruchliwej ulicy itp itd. Ale udało się :) A Wam życzę żebyscie znalezli wymarzone mieszkanko szybciej niz my:) I piszesz,ze wszystko praktycznie do remontu..ja Ci powiem,że teraz zaczynamy remont samej łazienki i pan majster zazyczył sobie 5 tysiecy (a dodam ze lazienka nie jest jakas ogromna) do tego materiay pewnie drugie tyle albo i wiecej.A masz cos jeszcze na oku z mieszkan?
Dorcia-mmm..brzmi dobrze.Choc ja z tych co raczej tylko wino piją i to słodkie :D słabą głowe mam :P
Dziewczyny widziałyscie Kate Midelton po urodzeniu dziecka? Wyglada tak jakby nigdy w ciazy nie byla..:)

reklama
Samosia- Ja widziałam, no lekki brzuszek jej został, ale na buzi wygląda świetnie :) My też po porodzie będziemy tak wyglądać :) przyjedzie do szpitala nasza prywatna kosmetyczka i fryzjerka :) hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry