reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Amelia jak co to może w Tatry pojedziemy, temat czeka, jutro twardo będę szukać, teraz idę spać bo niunia zaraz będzie wzywać, ehh spała by już całe noce :)

reklama
Amelia, no cena szok, z czynszem nie jestem pewna, na stronie agencji jest za to mieszkanie 360zł a gdy rozmawiałam wczoraj z agentem powiedział, że 450 zł. i teraz nie wiem czy źle usłyszałam, czy może on się pomylił albo na stronie jest błąd. mam nadzieję, że to ta pierwsza opcja ;)
Ianka, na początku teściowa namawiała, a potem jakby to przemyślała i zaczęła głupoty gadać. mówi "ale wy sprawdźcie, bo gdzieś w mieszkaniu w Płońsku trupa w zaawansowanym procesie rozkładu znaleźli i nikt nie chce tego kupić, to jest podejrzane" itp itd. jak to ona.

Hej Dziewczyny,

mozna sie dolaczyc??
Mam 3 letniego synka, a teraz postanowilismy starac sie z mezem o drugiego maluszka
:tak:

mam nadzieje ze tym razem pojdzie nam szybciej niz z naszym pierworodnym, bo na pierwsza ciaze czekalam ponad rok, co dla mnie bylo wiecznoscia :tak:

pozdrawiam wszystkie i milego dnia

Aniołek, testuj, nie bój się. co ma być i tak będzie a ciebie tylko ciekawość i niepewność będzie zjadać. my ze swojej strony robimy to co zawsze czyli kciuki trzymamy ;) ile to dni po owu jest?

Gabryśka, witamy :)

Dzięki Vinga - może faktycznie zatestuje, dzisiaj mój 27 dc, a owulację podejrzewam między 16-18 dc bo mnie wtedy najwiecej jajniki bolały, ale śluzu było bardzo mało, aczkolwiek działaliśmy już od 10 dc co dwa dni :)

a masz testy o czułości 10? bo teraz takimi tylko wykryje cokolwiek, mniej czułe nie wykryją ciąży 10 dni po owu.

reklama
samosia- życze powrotu do zdrowia. Gratulacje z okazji podpisania aktu notarialnego!

Aniołek- testuj testuj, jak wyjdzie nagatyw to za kilka dni powtórzysz:-Dja w każdym bądz razie czekam na wiesci od Ciebie:)

Kurczak- mój cos posobnego kiedys powiedział- ze bede w ciazy zdziewczynką bo swoje żołnierzyki zna najlepiej:)jaki był dumny z siebie gdy okazało się, że ani troche się nie pomylił

Vinga- obejrzyjcie i zobaczycie, czynsz sprawdz dokładnie i zapytaj na ile osób jest liczony- być może ten mniejszy kjest dlatego ze nie ma zadnej osoby w naliczeniach. Najlepiej poproś o wydruk ostatniego naliczenia od zarządcy lub spółdzielni albo sama do nich zadzwoń, I zycze Wam zeby o było TO mieszkanie.

gabryska- witaj i mam nadzieje ze zostaniesz z nami dłużej:)

Ja mam cykle 28 dniowe,. dziś jest 20 dc i boli mnie lewy jajnik i podbrzusze. Czy to owulacja? Wypatrywałam jej raczej tydzień temu i myślałam ze była. A to znowu....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry