reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc kobitki!:)
jeny..u nas z 30 stopni a ja od 2 dni przeziebiona..nic nie robie tylko kicham i kaszle na zmiane.
Co nie powstrzymało mnie przed wczorajsza kapielą w Bałtyku :D urzadzilismy sobie z siostra i jej chlopakiem spontaniczny wyjazd do Łukęcina.
A dzis musze sie pochwalic podpisalismy akt notarialny :):):)
Aniołek-biedna..ciagle musisz za kolezanki pracowac.A jak sie smazing udał?:P opalilas sie?
Carla-super,ze zajechaliscie cali i zdrowi.Wlasnie wczoraj widzialam jaka dzieci mają radoche z piasku i wody:) Odpoczywajcie :*
Amelia-ta miejscowosc do ktorej jezdzimy nazywa sie Rabac. My wakacji zawsze szukamy z tej strony Domki letniskowe i apartamenty to pewność udanych wakacji | Tylko z CASAMUNDO
moze uda Wam sie cos ciekawego wyszukac:)
Ianka-jak samopoczucie?lepiej juz?

reklama
Samosia - poleżałam wczoraj troszkę, więc jeszcze bardziej zbrązowiałam :), ale potem pojechalismy na spacer bo już nie szło leżeć plackiem :) za ciepło :) Gratuluję, a więc od dziś jesteście właścicielami nieruchomości :) zazdroszczę, że masz tak Blisko nad Bałtyk :)

witam kobitki.
dziś u mnie już trochę lepiej. intensywnie szukamy mieszkania. zaleźliśmy w Płońsku, czyli mojej rodzinnej miejscowości, jutro dzwonię do agenta żeby umówić się na oglądanie mieszkania
dziś się wkurzyłam, pół dnia prądu nie było i zamrażalka się rozmroziła. :no:

Oj pusto pusto,
Vinga to fajnie, że znaleźliscie mieszkanie w Twojej rodzinnej miejscowości, a jak z dojazdami do pracy, daleko to od miejsca w którym teraz mieszkacie?

Aniołek, nawet jeśli byśmy je kupili to zanim się wprowadzimy to trochę czasu minie. jest do remontu, nawet okna do wymiany. ale jest wielkie!!! 4 pokoje, 79m2 za 150tyś! modlę się żeby żadnego haczyka nie było,a cena jeszcze do negocjacji. niestety, z 50 tyś się wyda jeszcze na remont. ale o czym ja mówię,najpierw trzeba je zobaczyć ;)

nie mogę się doczekać swojego mieszkania, chociaż do stycznia raczej się nie wyprowadzimy bo chciałabym w Płocku rodzić ,nie w Płońsku bo opieka okropna.

heloł lasencje ............. czytam, co dzień czytam, strasznie dużo naskrobałyście, ale dziś faktycznie pustki :)

Nie miałam czasu odpisywać .... w weekend weselicho, w tygodniu dość sporo się smykaliśmy i jak siadałam przy laptopie to siły starczały tylko na przeczytanie.

W tym tygodniu z kolei, z racji tego że w tamtym jedynie w domu nocowałam - sprzątam, ale na dziś już koniec, jakoś strasznie się zmęczyłam.

Trzymam kciuki za wszystkie testujące, czy któraś ma jakieś objawy :) zresztą kobitki, które czekają na Dzidziusia to zawsze jakiś objaw ciąży się znajdzie, nawet jak się potem okazuje, że to jednak na @

Mnie proszę do listy dopisać gdzieś na 03/08 - przytulanek było mało - bo po tych smykach to czasem siły nie było - padałam jak małe dziecko - więc były tylko dwie akcje, dwa dni różnicy no i efekty mogą być różne, no ale co ma być to będzie - chociaż jak będzie @ no to wiadomo, radosna nie będę ;)

Moja Chłopina pociesza mnie w ten sposób: "no trundo Kochanie, zasnęłaś i już, zresztą od dwóch dni i tak jesteś w ciąży bo ja byle czym nie strzelam" - no to się zobaczy ;) żarty żartami

Nie mniej jednak ja testować będę wtedy jak @ nie przyjdzie - a Wy macie w planach testowanie, jak tam nasza lista, która pierwsza?

Czyżby forum dopadł syndrom poniedziałku :) albo inaczej każda z nas przed @ lub pierwszymi objawami ciąży - czego każdej każda życzy - więc to ten czas - humorów, spania itd.

pustki pustki a czasem to zadąrzyć nie mogę z czytaniem :)
samosia
kuruj się tam, herbatkę z miodzikiem :) i pod kołderkę. Gratuluję mieszkanka, teraz już remontowanie i urządzanie . U mnie dziś już ok, zrobiłam badanie na tą tarczyce i wyniki dobre.
vinga u mnie tak czasem pstrykają prądem że szok, tak jakby się tam bawili , ale to są krótkotrwałe, nie pół dnia. A co teściowie na to że szukacie mieszkania? nie odradzają wam?

reklama
Witam Was :) strasznie zalatany dzień miałam , dopiero teraz na tyłku siadłam.
Samosia -zdrówka !, dziękuje za link :) widoki cudne :)
Vinga - cena powala :) nic tylko brać , a ile wynosi czynsz za taki metraż ?
Kurczak -trzymam kciuki :) ja czekam na termin @
Aniołek - to się narobisz za innych ostatnio ale już niedługo :)
Ianka - niedaleko Inwałdu jest park dinozaurów w Zatorze , moim zdaniem jest to wycieczka na jeden dzień( dwa parki) , poza tym tam nie ma co robić , co prawda są Wadowice i Kalwaria ale co kto lubi:) , może Rabka ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry