reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia - No właśnie nie wziełam, ale chyba było na cieście drożdżowym z kruszonką :)
My chyba też dzisiaj siedzimy w domku, tzn, ja w ogródku, będe robić smażing:) trzeba troszkę się jeszcze opalić :)
Co Dorcia - Testujemy na dniach czy czekamy na @ albo na jej nieprzyjście?

Ostatnia edycja:
reklama
Aniołek ...hmmm...ja czekam...sama nie wierzę w to co piszę..ale czekam:szok:
Wyjątkowo w tym cyklu nie mam "parcia", może dlatego że podświadomie czuję że się znowu nie udało ???:baffled: W zeszłym cyklu ( i w majowym ) o tej porze zużyłam już około 5 testów :szok:
W Tesco mam zamiar kupić test ciążowy ( podobno ma czułość 10 i jest tani...około 6 zł ) i u żyję go w sobotę, no chyba że mnie krew zaleje :baffled:

Dzisiaj na obiadek serwuję soczystą karkówkę z ziemniaczkami ... ktoś chętny ???
I dziwić się po czym tyję :tak::-p:zawstydzona/y::sorry2:

buziaki z plaży przesyłam :* dojechalismy szybko i bezpiecznie. ja też dobrze czuje się za kierownicą, swojego czasu jezdzilam tylko busem ale inni kierowcy mnie przerażają. ktoras pytała czy nie boję się że Tomek będzie budził Nele . do roku będzie spał z nami w pokoju a jak będzie przesypial noce to sio do siostry. Nela zachwycona plaża i morzem i szaleje jak pijany zajac

Carla - No to fajnie, że podróż szybko przeleciała, cieszcie się słońcem i morzem :) Udanego odpoczynku:)
Dorcia - Mi Tam testów nie szkoda, w domu mam jeszcze 3 paskowe z Firmy Pepino czułośc 10, za całe 2,80 zł/szt. :) tak więc finansowo nie zbiednieje :) zobaczę jakie będe miała samopoczucie i objawy do srody no i może zatestuje :) My byliśmy dzisiaj na spacerku w Ustroniu, a teraz przyjechaliśmy do domku i mój robi Karkówke na grillu :) Wpadnę wieczorkiem :)

Carla super że córa szczęśliwa. Bawcie się dobrze
do Inwałd mam ponad 160 km niby nie dużo, ale chcielibysmy w ogóle jechać gdzieś w trójkę na parę dni, i sami nie wiemy w które rejony jechać.
dziewczyny trzymam mocno kciukasy sa wszystkie testujące, mam nadzieję że za miesiąc i ja zatestuję :)

A my dziś rodzinnie spędziliśmy dzień, byliśmy u cioteczek, w drodze powrotnej głupka musiałam robić z siebie bo to już późno było niunia zmęczona, ale zadowolona.
ja coś się kiepskawo czuję :( jakbym miała jakąś gule w garde cały dzień, i samopoczucie do bani. Siostra każe mi sobie zrobić badania na tarczycę (ona ma hoshimoto) , tak że jutro jadąc do banku podjadę zrobić to badanie.
idę chyba spać, bo moja młoda od paru dni 5-5/30 wstaje :wściekła/y: i musze odespać

Carla bawcie się dobrze kochana !!! Pięknej pogody i duuuuużo bezwietrznych dni !!!!!!!!

Aniołek zdradź gdzie kupiłaś te testy !!! ??? Ja tez chcę !!!!

Ostatnia edycja:
Ianka - No to macie kawałek do tego Inwałdu, ale kurcze nie wiem czy tu coś w okolicach fajnego, No chyba, że troszkę dalej od Inwałdu, Ustroń i Wisła czyli Góry, Fajne miejsce i noclegów od groma :)
Dorcia - Ja te testy kupuję w Auchan.
Szykuję się do pracy, od dzisiaj kolejna koleżanka na urlopie więc musiałam przejąć część obowiazków, ale dam rade, na pewno będe zaglądać tutaj do Was w ciągu dnia.
Pozdrawiam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry