reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam na kartę i nie chce przechodzić na abonament... swoją drogą biorąc niski abonament telefony są niewiele tańsze niż na allegro

reklama
o widze ze dyskusja telefonowa, ja mam sony xperia, jak dla mnie starczy, bo z aplikacji to tylko korzystam z whatsapp :)

Kazimiera-
przykre, ze tez trafilas na falszywa przyjazn, to straszne tak zawiesc sie na czlowieku, ktoremu w pelni sie ufalo :-( niestety tez cos o tym wiem :-(

Obawy czy damy sobie rade z dwojka tez mnie nie opuszczaja, tym bardziej, ze nie mamy zadnej rodziny w razie czego do pomocy, no ale z pierwszym dalismy rade to z drugim tez jakos pojdzie :-D

tylko najpierw musi sie ten drugi dzidziol pojawic :tak:

Dorcia - mozesz mnie dopisac do listy, termin @ mam na 30.07.

Mam dwie wiadomości, jedną dobrą drugą złą, od której mam zacząć???? oki to od tej dobrej:
Odebrałam telefon z serwisu, wszystko działa jak należy,
Zła: robiłam test i I kreska, najdziwniejsze jest to, że kuje mnie w sutkach i od kilku dni mam taki biały śluz.... no nic mówi się trudno, dzisiaj 29 dc czyli jakoś jutro albo w sobotę powinna przyjść @, zresztą ja się już pogubiłam w tych moich cyklach, strasznie są dziwne po łyżeczkowaniu.
Za chwilę zmykam do rodziców na imieniny, zajrzę wieczorkiem.

Aniołek...ja Ci oddam moją jedną krechę...będziesz miała dwie...co Ty na to ???:-D:-D:-D Mnie też jutro albo w sobotę zaleje krew :baffled:

Kazimiera
rozpoczęliście już staranka ???

Amelia zerwany mięsień nie przeszkadza w chodzeniu,wygląda nieestetycznie i miejsce które nie jest osłonięte mięśniem czasami jest baaardzo tkliwe i pobolewa. Kiedy mocniej się uderzę to noga cierpnie i nie mogę na niej stanąć.Już dawno byłabym po zabiegu ale bałam się że w nodze coś poknocą i nie będę mogła się normalnie poruszać...więc odwlekałam,aż do teraz kiedy to zdecydowałam się na zabieg

1.Aga ?????
2.Aniołek 24.07
3.Dorcia 26.07 -
4.Amelia 30.07 @
5.Gabryska 30.07
6.Kurczak 1.08
7.Fuma ????????????????

Dziewczyny same kopiujcie , uzupełniajcie dopisujcie do tej listy co tylko chcecie !!!

Ostatnia edycja:
Aniołek na spacerki się piszę a Ty się nie poddawaj, kiedyś na pewno się nam uda, a małpiszon jeszcze nie przyszedł !

Ja na liście znajdę się pod 01/08, pisałam wcześniej, że 03/08 ale liczyłam od złej daty, tradycyjnie już, umysł mam ścisły a bieda policzyć do 28 :)

Kazimiera jakie witaminki łykasz?

Ja ogólnie czuję się do dupy, cyc boli strasznie, nawet się w nocy z tego powodu obudziłam, jajnik, podbrzusze, kregosłup, ziewam jak otępiała, ostatnie cykle mam jakieś takie tragiczne - a gdzie tam do okresu, męczy mnie już od wtorku, za dużo stresu chyba na dodatek dziś pogoda nie teges u nas, pochmurane a ze mnie taki meteopata trochę, w dodatku jestem niskociśnieniowcem, więc jak się wszystko uzbiera do kupy to właśnie to są skutki :( beeee dziś chyba zalegne po wieczorynce :(

Muffi - to rzeczywiście by Cię drogo wyszedł , myślałam że masz na abonament i przedłużasz ..... , mój pierwszy to była używka , dobrze trafiłam bo był w super stanie , no ale nie każdy lubi używki.
Gabryska - jak już drugie się pojawi to nie będzie wyjścia :) musimy dać rade :)
Aniołek - widzę że nie wytrzymałaś z testem , może jednak @ nie przyjdzie !
Dorcia - też bym się trochę bała , ale z drugiej strony może lepiej zrobić teraz żeby w przyszłości nie było jakiś bóli reumatycznych czy czegoś innego .
proponuje by co jakiś czas kopiować listę, by nie szukać na poprzednich stronach

Dzięki dziewczynki za kciuki, ale jajniki mnie kują więc podejrzewam, że na 100% @ przyjdzie lada dzień... :( no nic mówi się trudno, może sierpień będzie bardziej udany, pobawiłam dzisiaj trochę moją bratanicę i póki co musi mi to wystarczyć, na własne jeszcze sobie poczekam.
Kurczak - a jeśli mogę wiedzieć z jakiej dzielnicy jestes?? ze mnie też meteopatka, bolała mnie głowa od wczoraj wieczora przez całą noc i ranek jakbym w południe nie wziała apapu w pracy to pewnie bym zdychała do tej pory.
Dorcia - Kurcze to nieciekawie z tym mięśniem skoro operacja jest nie unikniona, mam nadzieje, że jakoś się z tym wszystkim szybko uporasz,
Muffi - Byłaś u dentysty czy chcesz żebym Ci spuściła lanie??
Amelia - ten biały śluz był dla mnie podejrzany więc zrobiłam test, tylko ja nie wiem czy jest sens robić go popołudniami zwłaszcza, że mocz oddaję tej porze mniej wiecej co godzinę. No ale przynajmniej wiem na czym stoje....
Miłego wieczorku.

reklama
Aniołek...z tymi testami to jest tak strasznie różnie...jednym wychodzi na długo przed @ a innym sporo po @... Ja robiłam z porannego moczu a Ty popołudniu ???
Ja po prostu czuję że zaraz @ dostanę...nosi mnie !!!:baffled:
Ja też mam dużo białego śluzu,ale chyba zawsze tak mam przed @:szok:

Amelia ...jeśli ja zapomnę spokojnie kopiujcie i Wy :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry