Vegas - dzięki , już lepiej 
Fuma - rozpieszczasz się
i dobrze
, czekamy na wieści od gina
Venna - mąż został przeniesiony do W-wy jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem , miał być na rok a jest tam już kilka lat ...a ja ? miałam jakąś tam prace i swoje życie i nie chciałam rzucać wszystkiego ... , jak mała się urodziła postanowiłam że spróbuje tam żyć ..wytrzymałam miesiąc
teraz czasem jeźdzę sobie pomieszkać z mężem ale nie jestem w stanie wytrzymać tam dłużej niż 2 tyg , nie znam tam nikogo , cały dzień jestem sama z córką a wszystkie ' atrakcję' są daleko, jest mi po prostu ciężko , a mąż ma prace, która pochłania mnóstwo czasu i energi więc i tak nie miał czasu dla nas , ja wiem że rodzina powinna być razem itp ale tu mi jest po prostu lepiej. Może gdybym znalazła tam pracę i znajomych to moje podejście byłoby inne. Nie wiem w jakim mieście mieszkasz i jakie są perspektywy , nie ma co ukrywać że Wawa daje więcej możliwości. Szczerze to wolałabym się wyprowadzić za granicę niż do Wawy 
Wasilia - wow 4 cm
, super . dziękuję za link
Vinga - nie lubię Twojej teściowej !! trzymaj się dzielnie kochana
Fuma - rozpieszczasz się
Venna - mąż został przeniesiony do W-wy jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem , miał być na rok a jest tam już kilka lat ...a ja ? miałam jakąś tam prace i swoje życie i nie chciałam rzucać wszystkiego ... , jak mała się urodziła postanowiłam że spróbuje tam żyć ..wytrzymałam miesiąc
Wasilia - wow 4 cm
Vinga - nie lubię Twojej teściowej !! trzymaj się dzielnie kochana

!!!!!!!!!!!! Wogóle taka imprezka będzie kosztować 200-300zł MAsakra!