Hej hej, u mnie ciepło, wieje tylko, ale i tak październik jest piękny
Oglądam DDTVN jak zwykle i trafia mnie, jak niektórzy w kościele zrzucają winę za pedofilię na ich ofiary!! Normalnie obłudne mendy! Ciekawe czy uda mi się przekonać M. do nie robienia chrztu dla synka, a w dalszej części do nie puszczania Neli na religię. Nie chcę, żeby moje dzieci miały wpajane takie bzdety do głowy. Ależ się zagotowałam.
Amelia ja z M. weszliśmy do Agata Meble i szybciutko znaleźliśmy narożnik, mają tam świetne meble. && za brak @.
Vegas a ja właśnie chcę żeby był i żeby widział, uważam że to jego obowiązek. Nelkę rodziłam sama 5 tygodni przed terminem, siostra mnie wiozła do szpitala i nie zdążyła na porodówkę wejść, a ja pamiętam jak mi było źle, że jestem sama.
Muffi mama opowiadała, jak to kiedyś było. Koszmar! Ja mówię mojemu, że jakbym była chora na raka, rzygała po chemii, była łysa to czy też nie chciałby na to patrzeć? Ma być ze mną na dobre i złe i nie interesuje mnie, że on ma opory, poważnie. Raz to przeżyłam i teraz wiem, że choćby się waliło i paliło to facet ma być obok jeśli kobieta tego chce, bo to jego dziecko się rodzi. Zresztą po to chodzimy do szkoły rodzenia żeby on był oswojony z tym, co może się zdarzyć. Powiedziałam mu wprost że nawet mogę tam się wypróżnić na stole i co, wtedy ucieknie?? Ma tam być i ma mi pomagać, bez dyskusji
Dorcia a ja strasznie nie lubię skórzanych i skóropodobnych mebli, nawet w samochodzie nie chciałabym skóry. Ale gratuluję wyboru i wymiany wypoczynku, taki zakup zawsze cieszy

Już zrobiłaś test?????