Vegas dziękuję za pizzę - była pyszniutka

)
Dorcia jeśli jesteś z Krk a chyba jesteś ........... jesteś????
To jasne, że z BB blisko, poza tym często tam jestem bo siorka mieszka w Krk

Dorcia no i umnie jeszcze chłopczysko
Amelia jeden cycek się boli

brzmi świetnie, życzę żeby drugi rozbolał, a co - oj będziemy gratulować !!!
Vinga no klocuszek mały z Nataniela no i zdrówka dla Niego życzę !!!
U mnie jak Kukułeczka chora, to tylko w papierach ...... wkurzające to czasem, ale nie będę narzekać, byłoby po Niej widać to by mi serducho pękało
Carla i Tesiak, ja też jestem mało inteligentna i się nie domyśliłam, mogło chodzić o każdą z nas tak naprawdę, jak dla mnie jest okey. Każda z nas ma gorsze lepsze momenty i czasem można coś przeoczyć, a z drugiej strony wiem, że wszystkie życzymy sobie jak najlepiej i cieszymy się jak staranka wychodzą lub jak Dzidziuś się rodzi !!!!!! Na pewno się dogadacie.
SZANUJMY SIĘ
Ianka tylko grzecznie z siostrą
Gabrysia tak smykać się to znaczy właśnie to - po prostu większość czasu spędzam poza domem, jak nie u rodzinki to u przyjaciół no i na sklepach rzecz jasna, ale to większość z nas pewnie kocha
Aniołek mnie ominęłaś i nic Cię nie tłumaczy
Muffi trzymam kciuki za obronę, gratuluję pójścia do dentysty, ja na razie nie mam tyle odwagi by się pojawić w gabinecie - panicznie się boję wrrrrrrrrrrrr
Ja dziś wróciłam ..... no dość późno, po przedszkolu zaszalałyśmy z Córuchną w smyku - był nasz

a Dziecię moje w 30 niebie, ciuszki się kupiło

teraz chodzi i się przebiera, mają fajne ceny o tym czasie więc polecam zaglądać.
Bąbelek w brzuszku dziś miał już 4 razy czkawkę i chyba się powiększył bo daje czadu z tymi kopami.
Przepraszam za literówki