reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
75g pije się kiedy 50g źle wychodzi. Ja tak miałam;-) Mam nadzieję, że tym razem nie będę musiała tego powtarzać:-p

ANIOŁEK a co mają sobie dziewczyny nie poradzić, poradzą sobie bo muszą:tak::-) To powodzenia jutro na glukozie:-)
KURCZAK i dla Ciebie zachowałam 2 kawałeczki, łap:-)

reklama
Aniołek ...hehehe ...Carla na pewno nie pisała o Tobie...ani o Tobie Vegas...hehehe...a może o mnie :szok:

Aniołek będziemy trzymać kciuki we wtorek..choć na pewno wszystko będzie OK...ale zobaczyć te nóżeńki, rączunie i buziulkę taką maleńką...bezcenne !!!

Wasila ale brzusio kochaniutki !!! Będzie chłopak ???

Fuma Foch
oczywiście że trzymamy kciuki....za biznesik ( naprawdę fajna rzecz taki secondhand) ...za HSG podwójnie !!!
Duuużo zdróweczka dla Taty !!!

Vegas.... a ja ??? Też poproszę o kawałeczek !!!

Gabryska ...buuuuuuuuuuuuuuu...widać słabego masz kopa..za słabo kopnęłaś ostatnio i wróciła jędza jedna !
Ja też czekam na @...przylezie na dniach !

Kurczak
to wpadnij i do mnie ..co ???? Nie masz daleko !!!

Aniolek powodzenia na glukozie, jest do przeżycia, mialam ze sobą cytryne, wodę i sucha bułkę w razie gdybynie zemdlilo ale zjadlam ją dopiero po badaniu, u mnie 70g.

Każda z nas w ciąży ma prawo pomyśleć, że to o niej Carla napisała. Zgadzam sie z Tobą Carla. Też często nie odnoszę sie do wszystkich bo pisze z telefonu i nie jestem w stanie tego wszystkiego zapamietac, jednak ważnych kwestii staram sie nie pomijać.

Wasila dziewczynka ????????????? A mnie jakoś tak "olśniło" że chłopak...hmmm !!!??? Coś mi się pomieszało !!!
Synusia ma Carla...Vinga już niedługo przywita Gabrysia i ....i tyle chłopców jak na razie !!!??

Muszę się położyć ... ciężki dzień za mną...oby jutro był lepszy !!!

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny ,dzięki za kciuki , nie puszczać !! ;), ja nadal się kiepsko czuję , brzuch boli i jeden cycek : / , nie wiem co to …, wydaje mi się że na ewentualne objawy jeszcze jest za wcześnie ..

Vinga - super że wszystko w porządku :)

Vegas - śliczna córa :) , fotki pokoiku też poproszę :)

Aniołek - ja ostatnio też mam problem z zaśnięciem , może dlatego że pełnia jest :) , to już nie wracasz do pracy ? , ja glukozy nie wspominam jakoś źle , najgorsze to czekanie godzinę , dasz radę :) .Masz już jakiś konkretny model wózka na który polujesz ?

Carla - nie mam pojęcia o co chodzi :(

Jaśmina- niektóre z nas się nadal starają , więc zapraszamy :)

Gabryska - szkoda że @ przylazła :wściekła/y:, trzymam kciuki za grudzień

Fuma - zdrówka dla taty , i powodzenia w biznesie , trzymam mocno kciuki :)

Wasila - moja ma to samo , masakra , miejmy nadzieję że z tego się wyrasta …. Super brzuszek :)

Dorcia - dobrej nocki , za mną też ciężki dzień , jutro będzie lepiej !!

ale naprodukowałyście :):) mały śpi już więc trochę nadrobię
Vegas piękna blondyneczka z Twojej córy :)
Aniołek mam nadzieję, że twoja szyjka będzie się dobrze trzymać i pięknie donosisz córeczkę do bezpiecznego terminu
Carla kurcze aż się przeraziłam... ale to co piszesz to racja
Jaśmina też sądzę że mała różnica wieku jest dobra dla dzieci. zobaczymy jak to u mnie będzie w praktyce ;) i nie uciekaj od nas :)
Gabryśka wredna @!!!! trzymam kciuki, żeby następna nie przyszła :)
Fuma zdrówka dla taty i trzymam kciuki za HSG. Wizytę miałam planowo dziś ale wczoraj w końcu poszłam

kurdeeee tyle napisałam i mi się połowa skasowała!!! ehh no nic, od nowa piszę :(

Kurczak, Gabryś pewnie będzie podobnej wagi co brat :) chociaż nie pogniewałabym się gdyby mniej ważył, tamten klocek miał 3869g
Wasila piękny brzuszek, widać żeś ciężaróweczka :) ehh skąd ja to znam, ja tez całe dnie sama w domu, zwariować można :( Nataniel też strasznie ucieka na spacerach, widocznie to taki wiek ;)
Aniołek ja też szukałam wózka na Tablica.pl :) teraz chcę kupić podwójny i pewnie już bym kupiła ale kasy brak :( trzymam kciuki za glukozę, fajnie, że masz tylko 50g, ja musiałam 75 wypić bleee i dwie godziny czekania....

heh piszecie o pizzy, ja ostatnio zrobiłam domową :) taka zachcianka, a potem w nocy żałowałam, że tak się jej objadłam, bo zgaga niesamowita

Wasila ja tak samo nie do każdej "przemawiam" w każdym poście, niestety z moim synem to ciężkie do wykonania, usiąść i odpisać na każdy post ;) on ma alergię na bb, gdy tylko widzi mamę siedzącą przy komputerze to od razu krzyk i płacz.... chyba tatuś go tak wyszkolił ;-)
Amelia ogromne kciuki!!!!! ja miałam bardzo wcześnie objawy ciąży, więc mam nadzieję, że u ciebie jest podobnie :):) i piersi były właśnie pierwszym objawem :D kiedy @ powinna przyjść? a raczej nie przyjść ;-)

byliśmy u lekarza, dostaliśmy antybiotyk bo od kataru zainfekowały mu się uszy :( rozmawiałam z lekarką na temat szczepienia mmr, powiedziałam, że zaobserwowałam u małego alergię na białko jaja, a z tego co mi wiadomo takie dzieci nie powinny być szczepione mmr... pani doktor przyznała mi rację i mamy później rozmawiać o tym aby tego szczepienia nie miał. mówiła coś o jakiejś komisji w jakiejś tam poradni czy czymś... i że to oni zadecydują czy szczepimy czy nie/... poza tym w poczekalni był chłopiec z ospą więc mam nadzieję, że Nat się nie zaraził, bo jeszcze tego mi brakuje do "szczęścia"
dewelopera też nawiedziłam i całemu opóźnieniu winien projektant przyłącza elektrycznego... ale prezes zapewnił mnie, że "rozwiązać" zdążę się już w nowym mieszkaniu :) mam taką nadzieję

reklama
VINGA zdrówka dla Nataniela, biedaczek się męczy z choróbskiem:-( My się męczymy kiedy chore a co dopiero takie małe dzieciaczki.. O widzisz, może faktycznie na nowym się 'rozpakujesz':-) Ciekawe jaka decyzja zapadnie na tej komisji w sprawie szczepienia.
AMELIA mam czuja, że u Ciebie to Fasoleczka:tak: Wciąż mocno trzymam kciuki:tak: Dziś lub jutro wstawię fotki pokoiku córy:tak:
DORCIA oczywiście i dla Ciebie znalazł się kawałek pizzy:-)
WASILA a macie już wstępne imię dla drugiej córci?:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry