Samosia słuszna decyzja z tymi staraniami ! nie ma na co czekać i odkładać, mam nadzieję że zaraz zobaczysz dwie kreseczki
Tesiak ale duża kruszyna już 1400

co do wesela no my mamy ponad 1000km tak że wymówkę mamy w razie czego, a szczerze to nie za bardzo mi się chcę jechać, patrzeć na ten szpan itp. ale to jeszcze mamy czas na zastanowienie.
Fuma gabryśka działajcie działajcie, niech się sypią 2 kreseczki
Amelia moja dama jest z 3 sierpnia , to może razem będziemy obchodzić ur dzieciaczków. z mojego usg niedzielego pokazywało 7tydzień i 4 dzień i widziałam serduszko, 1,2 cm maleństwa. znając moją cierpliwość już za tydzień bym się zapisywała, ale Ty cierpliwa jesteś
Dorcia mój nie miał powodu do badania, a dlaczego pytasz? myślisz swojego wysłać?
Vegas Twoje maleństwo większe 5 razy od mojego

już się nie mogę doczekać usg w Polsce może i moje będzie takie duże. Co do mikołaja my daliśmy jej wczoraj bo nie mogłam się doczekać reakcji. A i tak za mała żeby rozumiała, ale już za rok będę jej kładła koło łóżka, i może zastosuję Twoją metodę z ciachem, bo fajny pomysł.
Aniołek bo nie da się nie kupić nic dziecku nawet jeśli nie jest to potrzebne
Ada123 mówisz o usuwaniu 8 ? zębów? jak tak to współczuję miałam jedną 8 wyrywaną w sierpniu, ale była przebita tylko jednym rogiem.
Vinga udanych i zasłużonych zakupów, nie śpiesz się do domu, jeśli sama jedziesz oczywiście
Ale u nas wieje ! ja wczoraj byłam na wizycie u rodzinnego, sprawdzili mocz, krew pobrali na jakiegoś tufusa, na rumień zakaźny ?, ale żadnej morfologii, pierwsze co jak będę w Polsce lecę na badania, bo te badania tu to kpina. A i mam się zarejestrować na badanie przezierności karku o i wtedy będę w Polsce kurde, myślę że jak im zaniosę badanie zrobione u nas to się nic nie stanie, nie uśmiecha mi się przesuwać biletu.
miłego dnia